formatörlüğü çözeceğiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mmercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
omd' Alıntı:
Ben bakan olsam alayını en doğuda en ücra köy okuluna sürerdim. Bunların 2-3 sayfa yazı hazırlayacağı sürede cilt cilt romanlar yazdı romancılar. Hala iki kelimeyi biraraya getiremediler.
bitirmek istemiyorlarki romana pembe romanlardan başlamışlar mala kuvvet olunca tabi bu iş bitmez bizi de düşünen bulunmaz anlayacağını herkes başının çaresine baksın arkadaşlar.
En basitinden okullarda bile artık kaale alınmıyoruz hepiniz bilgisayar bilginizi sınayan sorunlar dışında hiçbirşeyde davet bile edilmiyorsunuz fotoğraçılık için olanlar kendilerini incirden saymasınlar sakın. Onun için başınız çaresine bakın dedim zaten.

cefecan' Alıntı:
cyberstar' Alıntı:
muhalif33' Alıntı:
tabletler 2. dönem geliyormuş...2. döneme kadar iş çözülmez..
2.dönem sadece liselere dağıtılacak. 3900 küsür lise var ilk başta. ilköğretimler ne zaman göreceğiz bakalım.

hocam bunun ile ilgili bir habermi duydun yoksa fatih projesinin sitesinde böyle bir ibare vardı 3 aşmada yapılacak ilk önce liseler falan diyordu ona dayanarak mı söylüyorsun.
Aslında çok çeliskiler var fatih projesinn sitesinde ilk önce lisesler diyor.Sonra bakan çıkıp ilk önce 5 den 9 sınıfa kadar olan öğrencilere dağıtılacak diyor.Sizce tazat yokmu.
tezat yok bakandan ziyade Sayın Başkanın dediklerine bakın bakan sadece bakakalıyor zaten eğitim çeliği otomatik pilotunca çubukçu bile çelik çubukla vurdu otomatik pilota bişeycik edemedik dinçlik falan kar etmez bu otometük pilota.

Geri