B burak13 Site Gezgini Mesajlar 59 14 Eylül 2011 #1 askerdeydim yeni geldim askerden ve yeni kadroya geçtim.formatörlüğe nasıl nezaman başvuru yapabilirm bilen arkadaş varsa cevp verirse sevinirim
askerdeydim yeni geldim askerden ve yeni kadroya geçtim.formatörlüğe nasıl nezaman başvuru yapabilirm bilen arkadaş varsa cevp verirse sevinirim
KöfteHoRr Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,369 14 Eylül 2011 #2 İlinizde formatörlük görevlendirmeleri yapılmışsa ancak ocakta başvuru yapabilirsiniz.
cyberstar Aktif Üye Mesajlar 189 14 Eylül 2011 #3 İlinizdeki başvuru zamanlarını öğrenin hocam. Genelde görevlendirmeler 1 Ocak-31 Haziran ve 1 Temmuz-31 Aralık arası yapılıyor. 1 hafta öncesinden başvurular yapılıyor.
İlinizdeki başvuru zamanlarını öğrenin hocam. Genelde görevlendirmeler 1 Ocak-31 Haziran ve 1 Temmuz-31 Aralık arası yapılıyor. 1 hafta öncesinden başvurular yapılıyor.
evrim0626 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,224 14 Eylül 2011 #4 bende sizin gibiyim bizim burda başvurular haziran sonu gibi olduğu için ben başvuramadım ocak ayını bekliyecem
bende sizin gibiyim bizim burda başvurular haziran sonu gibi olduğu için ben başvuramadım ocak ayını bekliyecem