Formatörlük İptal?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan earl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ramo87' Alıntı:
Yanlış yorumlamış iliniz hocam

peki ben bu yanlışı nasıl ve kime düzelttirebilirim? bir kişinin yanlış yorumu yüzünden ek derslerimiz uçup gidecek mi? hoooooooofffffffffffff, hoffff.

Allah sonumuzu hayır etsin...
Milli eğitimin birinin ak dediğine diğeri kara diyor
Sonumuzun ne olacağı hiç belli değil

gittim il memle görüştüm. tüm geçici görevlendirmeler iptal diye yazdığı için iptal etmişmiş.

lakin ilk madde bu şekilde ama 2. 3. ve 4. maddeler tamamen farklı ve diyorki il memde, argede vs. çalışan geçici görevlendirmeler asli görevine dönsün diyor.

peki dedim il memdeki geçici görevlendirmeler iptal edildi mi?

HAYIR!

Yahu yanlış anlamışsınız diyorum. diğer illere danışmadınız mı diyorum, diğer illerde devam ederken biz niye devam etmiyoruz diyorum...

Diyorum ama aldığım cevap şu: Diğer İller Bizi İlgilendirmez!

Yuh yani. Sanki burası özerk bir bölge.

Yani aynen şuradan yazılan olay gerçekleşti bizim ilimizde: http://www.kamudanhaber.com/ozel-ha...ce-gariban-ogretmenlere-mi-olacak-h96811.html

Bizimle alakası olmayan bir yazıyı bizim üstümüze yıkarak ve kendi koltuklarından vazgeçmeyi göze alamayarak (kaytararak) bizi yaktılar. Sanki o yazıda formatör görevlendirmelerini iptal edin diyor. Tam aksi kendi birimlerinde çalışanlara bakmaları lazımken... BİMER'e mi nereye şikayet etsem bilmiyorum.

Bu mantıktaki insanların Suriye lideri ile ne farkı kalır? Biri bana söyler mi?

hocam çok fazla takma kafana. Her şerde hayır, her hayırda şer vardır. sabır en iyi ilaçtır.

dehencan' Alıntı:
hocam çok fazla takma kafana. Her şerde hayır, her hayırda şer vardır. sabır en iyi ilaçtır.

hocam yemin ediyorum şu anda kafamda ek dersim 2. planda. Ben yapılan haksızlığa ve zulme kızıyorum. Bu da bir çeşit zulumdür. Bana direk deseki yapmıyorum ben kardeşim görevlendirme, ihtiyacımız yok ilimizde dese amenna diyeceğim. Ama Hikmet Orman'ın yazısını dayanak gösterip iğneyi kendilerine çuvaldızı bizlere batırınca canı yanıyor insanın, hak damarı çatlıyor. İnsaf be yahu diyesi geliyor insanın. Sabah İl MEM'e gittim herkesin tuzu kuru, tüm görevlendirmeler yerinde oturuyor, biz bunun peşindeyiz.

Geri