benim formatörlük ebitefo tarafından iptal edildi. gerekçe olarak görevlendirildiğim tarihten 20 gün sonra ebitefo teftişe geldi, elinde bir liste vardı bunları yaptınmı dedi yarısını yaptım yarısıylada uğraşıyordum. mesela dyned öğrenci kayıt ekleme tamamdı. dyned için ingilizce hocalarına haftalık ders programı yapmamıştım,okul da şube sayısı çok fazla(34) ,15 saat dersim var haftanın bir günü başka okul görevlendirmesi,geriye kaldı 9 saat ve 34 tane 4 ten 8 e kadar şube var hangi sınıf için ders programı yapmalıyım!yinede tüm boş derslerde ingilizce hocalarına dynedi açtım madem teftiş yapıyor ingilizcecilere neden sorma gereği duymuyor. vb şeylerle ki benden beklenilen ler 6 ay içinde yapılması gerekli nasıl 20 günde teftişe geliyor ve hakkımda rapor tutup sonra neden görevlendirilmedim diye sorduğumda o raporu gösteriyor..işin özü ebitefoyu kime yasal olarak şikayet edebilirim. görevlendirme iptali bu kadar basitmi .ilk defa formatör oldum 20 günde fişimi çektileren azından bunun bir deneme süresi yokmuymuş.