Formatörlük olmadı diye sevinenler yok mu aranızda.

Kodla Büyü

allen15

Aktif Üye
Arkadaşlar formatörlük olmadı diye sevinen arkadas yok mu aranızda.Mesajları inceliyorum herkes formatörlük olsun istiyor.Biriside çıkıp şu baş belasından kurtulduk demiyor.

ben seviniyorum hocam. benim bulunduğum il formatörlük görevini yaptı bende görevlendirilmişim. istemediğime dair dilekçe verdim. görevimi iptal etmişler. bizim okulda bazı branşların öğretmenleri eksik. din, müzik vb. birkaç ders alırsak ekders sorununu hallederiz.

başvuru yapmamıştım zaten, tüm ildeki görevlendirmelerde iptal oldu...

Ben seviniyorum ama bu seferde başka sıkıntılar olacak. Bakanlığın bizi sevmediği ve bizi istemediği aşikar fakat bizi ne yapacaklarını bilmiyorlar. Daha doğrusu bizi ne şekilde daha rezil edeceklerini bilmiyorlar.

kesinlikle varım kölelikten kurtulalım gerçi olmadığımızda sıkıntı olacak ama yinede olmasın.. Yoksa öğretmen olduğumu unutacağımmm.

valla ders mers olmadıgı için hele hele iş bilmez yöneticilerin oldugu ortamda ben sevinmiyorum...
iş bilmedikleri için ne yapacaklarını nasıl degerlendireceklerini de bilmiyorlar...
kendileri ekderslerini alıyorlar... tok-aç hikayesi...

benim ekderse ihtiyacım var maalesef... cunku ödenmesi gereken kredi ve faturalar var...
maddi sebeplerden dolayı istememezlik yapamıyorum maalesef ama suan bizim ilde hala ses seda yok

sonuna kadar seviniyorum hemde. zaten ne geldiyse bu formatörlük belasından geldi kim ne derse desin. the korsan yani selim hocam yazmış forumda bir yerlerde çok hoşuma gitti o günden beri. öğretmen olarak atanmışım, kararnamemde öğretmen yazıyor bu kadar. hele birde bayan olarak , anne olarak hiö bir zaman sevmedim açıkcası

hasari' Alıntı:
Ben seviniyorum ama bu seferde başka sıkıntılar olacak. Bakanlığın bizi sevmediği ve bizi istemediği aşikar fakat bizi ne yapacaklarını bilmiyorlar. Daha doğrusu bizi ne şekilde daha rezil edeceklerini bilmiyorlar.

:) Güldürmeyin beni Allah aşkına. Bakanlık bizi neden sevmesin yav.

benim için farketmiyor olsam da işler var olmasam da işler oluyor ha bazen güzel para kazanıyorum mesela dün bir yaptım para aldım bugün mağazadan bir 300mbps wifi adapter yanına bir de 8db anten aldım çık seviniyorum

sanalomer' Alıntı:
hasari' Alıntı:

Derse karşı tutumları ortada sizin neyinizi seviyorlar. Sevildiğiniz bir anı bizimle paylaşır mısınız. Eğer sevilmediğimizin nedenlerini öğrenmek istiyorsanız yazacağım.

uzun zamandır internete girmiyorum.nedir bu formatörlük olmayacak meselesi.biri açıklayabilir mi? forumda arattırdım bi şey bulamadım.

bakanlık geçici görevlendirmeleri iptal ettiği için formatörlük görevlendirmeleride büyük ölçüde yapılmayacak.

valla olmazsa sevinmem. Ben formatörken daha faydalı olduğumu düşünüyorum okula, vicdanım da rahat çalışıyorum böylece benimki budur. Ev kiramı, giderlerimi, sigaramı... da düşününce formatörlük kaçınılmaz kendi adıma. Kimse demesin üniversitede formatör tamircilik falan mı okudun diye. Zaten burda bazı arkadaşların formatörlüğü istediği halde şirin görünmek adına laf cambazlığı yaptığını da düşünüyorum.

seviniyorum tabi. unutulsun şu tamircilik. her görev zamanı beni formatör yapma uğraşları..

borcu olan arkadaşlar sıkıntıya girecek ama belki formatörlük olmayınca bizim dersimiz için daha iyi çözümler ortaya çıkacak belkide

ben sevindim. 2006'da ilk formatörlerdenim ancak formatörlük iptal, okulda ders yok hatta eskişehirdeki çoğu okulda ders yok herkes norm fazlası. buda demek ki ilçelere gidilecek norm fazlalığı nedeniyle

Ders olsa bizim formatörlüğe ihtiyacımız yok. Ortada bilşimden bi haber öğrenciler dururken, biz formatörlükle tamircilik yapıyoruz. Bu sene ders dağılımlarında 15 saat ders alırsam görev almayı düşünmüyorum. Onun yerine velilere kurs veririm. Yine aynı parayı kazanırım.

formatörlük olmasın.olmadığı içinden seviniyorum.ne geldiyse zaten bu formatörlük yüzünden başımıza geldi.Belki olmazsa ek ders almayız.Ama belki daha uygun çözüm bulunur.Formatörlük yüzünden ne tayin olabiliyoruz.Ne de yeni atanması gerekenler atanamıyor.
Formatör çözüm değildir.Çözümsüzlüğün içinde çözümsüzlüktür.

gecen yıl oğlum hasta olunca srekli yanında olmam gerekti ne guzel formatolrukiptal edilmişti 3 gun öğleye kadar dersim vardı....Antalyada formatorluk ,isteyenler yuzunden 4 ay aylıksız izin almak zorunda kaldım...formatorlugum iptal edilmedi....formatorluk isteyenler daha beter olsun......sevinmez miyim hiçç.....

hayat86' Alıntı:
gecen yıl oğlum hasta olunca srekli yanında olmam gerekti ne guzel formatolrukiptal edilmişti 3 gun öğleye kadar dersim vardı....Antalyada formatorluk ,isteyenler yuzunden 4 ay aylıksız izin almak zorunda kaldım...formatorlugum iptal edilmedi....formatorluk isteyenler daha beter olsun......sevinmez miyim hiçç.....

Arkadaşlar isteyen itiraz dilekçesiyle görevi reddedebiliyor. Yani daha beter olsun derken. Ben şu an gerçekten okuldaki işlerimi yine yapmak zorundayım. Tüm okulun 60 bilgisayarı da elimden geçti. Şimdi bir sorun çıktığında tabi ki ben yine müdahale edeceğim. Okulun dışardan bir şirket çağırmasını bana yapılmış hakaret kabul ederim. Şimdi benim poziyonum buyken ekderslerimden olmak pek iyi bir şey olmadı.

hayat86' Alıntı:

kınıyorum sizi, beter olsun demek ne demk, herkesin düşüncesi var. o dediğinizi bizde istemeyenler içinmi dememiz lazım öncelikle sizin için.

sanalomer' Alıntı:
hasari' Alıntı:

Hocam neden sevilmediğimiz açık ve net; "bilgisayar, internet günah kutusudur. Ellemeyin yavrularım cıs olursunuz. Eyyyyyy veliler! öbür dünyada çocuklarınız sizden hesap sorsun istemiyorsanız bilgisayar seçmeyin. kaka o kaka."

hayat86' Alıntı:

şimdi ben sana beter ol desem tepkin ne olur.
formatörlük iptal edileceğine gönüllülük olsa ve de başka branşlarada hak tanınsa bir kaç döneme kadar görürüm burada formatör olmak istemeyenleri

ek derse çok ihtiyacım var ama olmamasına da seviniyorum formatörlüğün başka derslere girerim kafam rahat dersim bitince çekip giderim ek dersin saatide o kadar fazla dil hafta 18 olmaz 10 saat ek ders alarım ekzersiz yaparım kaldırılacağına memnunum :alkis: :alkis:

adamların bilgisayar dersine karşı tutumu ortadayken siz hala formatörlüğün gitmesine sevinmediniz mi diye soruyorsunuz.Biraz gerçekçi olun lütfen...

Ders yokken maaş karşılığını doldurmak için saçma sapan derslere gireceğime bildiğim işi(formatörlüğü) yaparım daha iyi

Geri