hasari' Alıntı:Ben seviniyorum ama bu seferde başka sıkıntılar olacak. Bakanlığın bizi sevmediği ve bizi istemediği aşikar fakat bizi ne yapacaklarını bilmiyorlar. Daha doğrusu bizi ne şekilde daha rezil edeceklerini bilmiyorlar.
Derse karşı tutumları ortada sizin neyinizi seviyorlar. Sevildiğiniz bir anı bizimle paylaşır mısınız. Eğer sevilmediğimizin nedenlerini öğrenmek istiyorsanız yazacağım.sanalomer' Alıntı:hasari' Alıntı:Ben seviniyorum ama bu seferde başka sıkıntılar olacak. Bakanlığın bizi sevmediği ve bizi istemediği aşikar fakat bizi ne yapacaklarını bilmiyorlar. Daha doğrusu bizi ne şekilde daha rezil edeceklerini bilmiyorlar.
Güldürmeyin beni Allah aşkına. Bakanlık bizi neden sevmesin yav.
hayat86' Alıntı:gecen yıl oğlum hasta olunca srekli yanında olmam gerekti ne guzel formatolrukiptal edilmişti 3 gun öğleye kadar dersim vardı....Antalyada formatorluk ,isteyenler yuzunden 4 ay aylıksız izin almak zorunda kaldım...formatorlugum iptal edilmedi....formatorluk isteyenler daha beter olsun......sevinmez miyim hiçç.....
hayat86' Alıntı:gecen yıl oğlum hasta olunca srekli yanında olmam gerekti ne guzel formatolrukiptal edilmişti 3 gun öğleye kadar dersim vardı....Antalyada formatorluk ,isteyenler yuzunden 4 ay aylıksız izin almak zorunda kaldım...formatorlugum iptal edilmedi....formatorluk isteyenler daha beter olsun......sevinmez miyim hiçç.....
Hocam neden sevilmediğimiz açık ve net; "bilgisayar, internet günah kutusudur. Ellemeyin yavrularım cıs olursunuz. Eyyyyyy veliler! öbür dünyada çocuklarınız sizden hesap sorsun istemiyorsanız bilgisayar seçmeyin. kaka o kaka."sanalomer' Alıntı:hasari' Alıntı:Ben seviniyorum ama bu seferde başka sıkıntılar olacak. Bakanlığın bizi sevmediği ve bizi istemediği aşikar fakat bizi ne yapacaklarını bilmiyorlar. Daha doğrusu bizi ne şekilde daha rezil edeceklerini bilmiyorlar.
Güldürmeyin beni Allah aşkına. Bakanlık bizi neden sevmesin yav.