Formatörlük olmadı diye sevinenler yok mu aranızda.

Kodla Büyü
formatörler formatörlüğü yapmadığı gün inanın dersler geri gelir. ama çoğunluk formatörlük yaptığı için azınlığın sesi duyulmuyor. formatörlük olduğu sürece norm problemi yaşarsınız

Formatorluk olmadı diye niye sevinelim. Bir düşünün bilgisayar ogretmeni dışında okuldaki hangi ogretmen bilgisayardan anlayacak.
Yapacagımız işler zaten bellidir. Bunların dışında karışmadıktan sonra formatorluk kadar rahat bişey yok. Ama yeri geldiğinde hayır demeyi bilmek gerek. Sadece gorevimizi yaptığımda hiç problem kalmıyor. ŞAhsen benim için oyle .

Geçen gün eğitici formatörden yazı geldi e-posta ma , valilik onaylamıyor formatörlüğü diye. O zamandan beri evde bir sırıtma ile dolaşıyorum.... umarım son anda bir hayal kırıklığı yaşamam :)

Ben eski okulumda formatör değildim, çünkü mesai saatleri konusunda mid. yrd. 17:30 da çıktığı için kalmalısın demişlerdi. Dersim dışındaki işlere bakmıyordum, bilgisayarcıyla anlaşmışkardı bir sorun oldumu onu çağırıyorlardı.
Şimdiki okulumda geçen sene formatörken mesai saatlerinde hiç sıkıntı yaşamadım, bu sene formatörlük olmazsa ben yine de okulda olduğum zamanlar onlara yardımcı olacağım. Ama sizin idareniz size formatörken tabiri caizse kıllık yaptıysa, sizde dersinize girip nöbet vs. dışındaki işlere karışmayın tabi.

nhy03' Alıntı:
Formatorluk olmadı diye niye sevinelim. Bir düşünün bilgisayar ogretmeni dışında okuldaki hangi ogretmen bilgisayardan anlayacak.
Yapacagımız işler zaten bellidir. Bunların dışında karışmadıktan sonra formatorluk kadar rahat bişey yok. Ama yeri geldiğinde hayır demeyi bilmek gerek. Sadece gorevimizi yaptığımda hiç problem kalmıyor. ŞAhsen benim için oyle .

Tabii her şeyi isteğine bırakıyorlar değil mi.Görev tanımı olsa uygun saatleri olsa bizi idarenin ve başkasının insafına bırakmasalar.Ne olduğumuzu bilsek bu kadar itirazımız olmazdı heral.Formatörlük sürekli bir çözüm değil.Keza durumumuz ortada.Ya branş değişikliği ya da tamamen görev değişikliği.Başka gidiş oylu yok artık.İstesekte istemesekte.Allah sonumuzu hayır etsin.

olmasaydı sevinecektim ve son ana kadar ümitle bekledim ama formatör dilek formunu zorla imzalattılar yine. yakında yazısı da gelir. okulda ders olur gibi geliyor ama daha önce de beni formatör yapıp dışarıdan 2 yıllık mezunu birini derse dokmuşlardı. beklemiyorum hiç bir şey artık.

Geri