Öğrenciye çıktı vermek mi? iyimisiniz siz ya?
Savunan Adam' Alıntı:hocam isteyerek veya istemeyerek ne olursa olsun sonuçta formatörüz. ve maaş+ek dersimizi alıyoruz. ve bunun hakkını vermek zorundayız. resmi zorunluluk bir yana vicdanen aldığımız paranın hakkını vermeliyiz. aksi takdirde Allah korusun boğazımızdan haram lokma geçerse biziz ve ailemiz için dünyamız da ahiretimiz de hüsran olur. Dolayısıyla öğrencilere ve öğremenlere makul ölçüde yardımcı olmakla birlikte şunları da önerebilirim.
1) Çizgi TAGEM in eğitim programlarını takip edebilirsiniz.
2) Mebvitamin.com dan faydalanabilirsiniz.
3) Vitamin öğretmen Portalını kulanıp canlı eğitimlere katılabilirsiniz. (http://www.vitaminogretmen.com)
4) Çeşitli ünlü PC dergilerinin forumlarında çeşitli düzeylerdebilgisayarla ilgil kurslar var. Onlardan faydalanabilirsiniz.
5) kursiyernet.meb.gov.tr (Uzaktan eğitim platformunu takip edip eksiklerinizi tamamlayabilrsiniz)
6) PHP MySQL vb... bir programlama dilinde kendinizi geliştirebilirsiniz.
Seçenekler çoğaltılabilir. Yanlş anlaşılmasın lütfen. Küstahlık yapıp ben bunların hepsini yapıyorum demek istemedim ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyor ve bu konuda yetenekli ve istekli öğrencilerime de yardımcı olmaya çalışıyorum. Şeytan hep bize tembelliği fısıldar. Şeytanı ve nefsimizi sevindirip paslanmayalım, bilakis sıkı çalışıp kendimizi yenileyip etrafımızı aydınlatan bir insan olmaya çalışalım. Bu dünyada ne kadar yaşarız, bunu Allah bilir. Ama unutmayalım ki, son nefesimizi aldıktan sonra bir daha dönüşü olmayan bir yola girmiş olacağız. Başınızı ağrıttım galiba. Hakkınızı helal edin...
Yavuz hırsız misali baskın çıkmış adam. Siz onu şikayet edeceğinize o sizi şikayet etmiş. İnternet cafelerin okullara 500 metre uzaklıkta olması gerekir. Onlara o ruhsatı kim vermiş? ya da ruhsatları var mı acaba? Siz de onları şikayet edin bence.eras63' Alıntı:Aslında benim bu konuyu açmamın nedeni bizim okula 10 metre bile uzakta olmayan bi internet cafe.
bizim çıktı verdiğimizi öğrencilere labı açtığımızı duyunca bakanlığa şikayette bulunmuşlar.
bugün kokusu çıktı. malesef bakanlık önemli şeylerde kılını kıpırdatmazken bugün arayıp idaremizden ifade almış. ne demeli şimdi buna arkadaşlar..
şimdi formatör öğretmenin görevi öğleden sonra labı açmak ise öğrencileri laba sokmamalıyız, bir çıktı vermemeliyiz nedir ozaman formatörün labı açık bulundurmadaki fonksiyonu?
derse girsen dikkate almazlar, bişeyler yapmaya kalksan yaranamazsın..
ashabım bozulmuş durumda..