xtasy' Alıntı:yok öyle bir şey. yeni düzenlemeden öyle bir anlam çıkarılamaz. Vermemek isteyen olursa şikayet edin. fiilen derse girenler haricindeki personelden bahsediliyor.
Öğretmen kadrolarında bulunan ve fiilen öğretmenlik yapanlar (örgün ve yaygın eğitim kurumlarındaki öğretmen unvanlı kadrolarda fiilen yöneticilik yapanlar dâhil) haricindeki Bakanlık merkez ve taşra teşkilatı personeline, fiilen yapılmayan ders karşılığı ek ders ücreti ödenmez.
burada koyu ile belirttiğim bölge sorun yapılmaya çalışılıyor. ama öncesindeki "hariç" kısmı dikkate alınmıyor. Alınmayacaksa parantez içerisindeki okul yöneticileri grubu da ekders almayacaktır
her eylüle isyan' Alıntı:az önce bir idarecimiz gelecek aydan itibaren formatörlere ekdersin kaldırılcağını söyledi bir bilgisi olan varmı
bu doğru ise gelişme var demektir...her eylüle isyan' Alıntı:eğitek tüm formatör görevlendirmelerinin iptalini istemiş 3-5 güne yazı okula gelir dedi müdür yardımcısı
sisss' Alıntı:bu doğru ise gelişme var demektir...her eylüle isyan' Alıntı:eğitek tüm formatör görevlendirmelerinin iptalini istemiş 3-5 güne yazı okula gelir dedi müdür yardımcısı
her söylenene inanmayın. idareciniz yönetmelikle konuşsun! gerisi fasa fiso
offf yaa yine ağzı olan konuşuyor..
hurefedir hurefe
Müdür yardımcısına ek ders vermeyecekseniz ya da rehberlik öğretmenine o zaman bana da vermeyin deyin...her eylüle isyan' Alıntı:az önce bir idarecimiz gelecek aydan itibaren formatörlere ekdersin kaldırılcağını söyledi bir bilgisi olan varmı
müdür yardımcısına cevap verince iş bitiyormu hocam iş onun elindemi sankiskipper_forum' Alıntı:Müdür yardımcısına ek ders vermeyecekseniz ya da rehberlik öğretmenine o zaman bana da vermeyin deyin...her eylüle isyan' Alıntı:az önce bir idarecimiz gelecek aydan itibaren formatörlere ekdersin kaldırılcağını söyledi bir bilgisi olan varmı
Hocam milli eğitim seni görevlendirdiyse paranı verecek. Ama ek ücret ama ek ders...her eylüle isyan' Alıntı:herkes müdür yardımcısının kıcıklık yaptığı fikrine kapılıyor nedense adamla 2 yıldır çalışıyorum yetkisi olmadan ek dersi kesmeye çalışacak veya böyle bir kıcıklıkla avunacak birideğil. yetkisi olmadan kıcıklık için böyle bişeyi yapamaz ödü kopar kanunsuzluktan ama böyle bir duyumu nereden nasıl aldı onu bilemiyorum yarın herkes bir araştırsın bu konuyu
görevlendirmeyi valilik yaptıskipper_forum' Alıntı:Hocam milli eğitim seni görevlendirdiyse paranı verecek. Ama ek ücret ama ek ders...her eylüle isyan' Alıntı:herkes müdür yardımcısının kıcıklık yaptığı fikrine kapılıyor nedense adamla 2 yıldır çalışıyorum yetkisi olmadan ek dersi kesmeye çalışacak veya böyle bir kıcıklıkla avunacak birideğil. yetkisi olmadan kıcıklık için böyle bişeyi yapamaz ödü kopar kanunsuzluktan ama böyle bir duyumu nereden nasıl aldı onu bilemiyorum yarın herkes bir araştırsın bu konuyu
dersler geri verilmedikten sonra formatörlük iptal edilse ne olurhardeniz' Alıntı:inşallah tüm formatörlük görevleri iptal olur. ne olduğu belli olmayan bu formatörlük kavramı tarihe karışır inşallah