Çağrı1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 831 22 Ekim 2015 #1 Exper öğrenci bilgisyarına birtürlü format atamadım format atıldı yenisi yüklendi sanıyorum yine eski sistem karşıma çıkıyor fikri olan varmı imaj yüklüyorum yüklenmiyor
Exper öğrenci bilgisyarına birtürlü format atamadım format atıldı yenisi yüklendi sanıyorum yine eski sistem karşıma çıkıyor fikri olan varmı imaj yüklüyorum yüklenmiyor
A ahmet.ogretici Üye Mesajlar 4 22 Ekim 2015 #2 Format atarken windows açık ve cd den mi kurulum başlatıyorsunuz, yoksa windows kapalı iken cd den boot ederek mi kurulumu başlatıyorsunuz?
Format atarken windows açık ve cd den mi kurulum başlatıyorsunuz, yoksa windows kapalı iken cd den boot ederek mi kurulumu başlatıyorsunuz?
A ahmet.ogretici Üye Mesajlar 4 22 Ekim 2015 #4 O zaman yorum yapamadım. Aynı sorunla karşılaşmış bir arkadaş varsa daha iyi yorumlayabilir.
Çağrı1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 831 22 Ekim 2015 #5 çok sağolun yinede ilk defa başıma geliyor böyle bişey ne imaj atabildim ne format sinir oldum
I idril42 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 505 22 Ekim 2015 #6 güvenlik kartı vardır muhtemelen,sökün ya da pasif hale getirin,experlerde güvenlik kartı var çünkü..
güvenlik kartı vardır muhtemelen,sökün ya da pasif hale getirin,experlerde güvenlik kartı var çünkü..
Çağrı1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 831 22 Ekim 2015 #7 bir de oana bakacağım artık yada çıkarıp harddiski başka bir bilgisayarda format atacağım teşekkürler ilginiz için
bir de oana bakacağım artık yada çıkarıp harddiski başka bir bilgisayarda format atacağım teşekkürler ilginiz için