barthez Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,103 1 Ekim 2018 #1 Fotoğrafçılık Derneğinden alınmış sertifikam var. Fotoğrafçılık egzersizi açıp okul dergisi çıkarmak istiyorum. Açabilir miyim?
Fotoğrafçılık Derneğinden alınmış sertifikam var. Fotoğrafçılık egzersizi açıp okul dergisi çıkarmak istiyorum. Açabilir miyim?
mcö Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 252 1 Ekim 2018 #2 benim de merak ettiğim bir konu bu. Çocukları hem gezdirip hep etkinlik yapabileceğim bir olay. Artvin'de yaşamanın hakkını vermek istiyorum.
benim de merak ettiğim bir konu bu. Çocukları hem gezdirip hep etkinlik yapabileceğim bir olay. Artvin'de yaşamanın hakkını vermek istiyorum.
yakuphan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,627 1 Ekim 2018 #3 Ne yazık ki? Satranç, model uçak vb. Sertifikasını alabileceğiniz egzersizleri yapabilirsiniz ancak. barthez' Alıntı: Her kapı kapalı mı yani? Genişletmek için tıkla ...
Ne yazık ki? Satranç, model uçak vb. Sertifikasını alabileceğiniz egzersizleri yapabilirsiniz ancak. barthez' Alıntı: Her kapı kapalı mı yani? Genişletmek için tıkla ...