Fotoğraf makinesi Öneri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zizu_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
inikat' Alıntı:
branta' Alıntı:
inikat' Alıntı:
http://www.fotografium.com/Canon-450D-18-55-75-300-mm-Double-Kit-DSLR_3356.html fiyat fena değil tr garantili sonuçta bu site güvenilirdir ben de burdan 70-300 is usm lens aldım bir de 600d makina aldım arkadaşa sorun çıkmaz güvenilir insanlar zaten.
canikli hocamın fiyatları da iyi tabi yurtdışı garantilidirler o konuda bişey diyemem. ben kendi tanıdığım biri olsa amerikadan getirtmeyi isterdim açıkçası bu kadar vergi ödememek için. alıp orda denesin sorun yoksa getirsin diye. sadece fotoğraf düşünüyorsan 450d rahat rahat al derim zaten bir sonraki makinan da 5d mark II olur ara makina almazsın sanmam 600d ile arasında foto konusunda çok büyük fark yok ama 600d de hd video var. fotoğraf çekimi için düşünüyorsan çok farketmez iso aralığı 600d de biraz daha fazla menüde değişiklikler var ufak tefek güncellemeler diyebiliriz.

hocam yanında her ne kadar 75-300 olsada bu devirde bu fiyata mümkün değil 450d alınmaz..

valla benim ki tr de garantili bir model ve fiyatını da görsün arkadaş. canikli arkadaşın fiyatlaryla karşılaştırsın. bu arada minolta kullanıyormuşsun hocam fotoların da çok hoş takipçin oldum fk de zaten. ellerine sağlık. minolta kullanan gördüğüm nadir rastlanırlardansın :) bol ışıklı günler ::))

görsün,gözu korksun,spot alsın :)

Sağol Hocam, Sony Alınca mecbur minolta kullunıyoruz :) zaten bu devirde sıfır lens almak ta pek mantıklı gelmediği için ..

Minolta Forever :++:

d90 ile 500d 550d pek kıyas etmemeliyiz
aslına bakarsanız ortam şartlar kullanılan malzemeler ışık vb hersey kaliteyi değiştirir.
2008 de üretilen d90 hala cok yüksek fiyatı ve üretimide bitti artık bir kaç dükkan da elde kalan var.

canon 550d 600d 60d 7d 5d mark2
nikon d3100 d5100 d300 hepsi var.
isterseniz canon 600d rebel t2i de cok uygun fiyata var

ozcanikli' Alıntı:
canon 550d 600d 60d 7d 5d mark2
nikon d3100 d5100 d300 hepsi var.
isterseniz canon 600d rebel t2i de cok uygun fiyata var

hocam fiyatlarını da bence yazın yanına. hem kıyaslayan ve farkı görenler olur farkederler. ben istanbuldayım hayyam pasajına gider gelirim arada yaklaşık fiyatları bilirim ama istanbul dışında olan yakınında böyle fiyat alabileceği yerler olmayan arkadaşlar vardır elbette özele gerek yok bence burdan paylaşın fiyatları da gören isteyen öneren çıkar belki.

ben yüksek zoom arıyorum herkes eleştirsede :( çünkü yaklaşamadıgım yerler oluyor dibine kadar sokulamadıgım yerler oluyor o yüzden yüksek zoom lu yarı profesyonel olarak çıkardıgım modeller var ben de çok araştırdım .... sıralayım ben de pusudayım güzel bir kampanya felan olsa :) hemen alıcam fiyatları su anki bütçeme göre biraz fazla...

Sony hx100v 1299 civarı fiyatı
Nikon coolpix p500 800-900 civarlrında
canon sx30 1200 civarlarında...

eğer bütçem yetmezse kardeşimin düğünü felan var o zamana kadar şunu almayı düşündüm gayet güzel bir makine bu da
canon sx150 ıs 500-600 arası

son canon sx150 ıs ise taşınması daha kolay bir makine ayrıyeten seyahat için tercih sebebi olabilir ..

hocam sahibinden de dilediğiniz makinayı çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz. ama en can alıcı soruyu sorayım, ne çekeceksiniz?

fiyatlar değiştiği için yazmam doğru olmaz emin olun anlık fiyat almak daha doğru.

5d mark 2 body 2250$
canon 7d body 1550$
canon 600d 18-55 kit lens 1600 TL
canon 550d 18-55 kitlens 1420 tl

okuldaki hizmetlinin bile kolaylkla kullanabileceği en basit kullanımlı teferruatı olmayan fotoğraf makinesi seçin.. her öğretmen yapacağı etkinliği kolaylıkla çekebilsin.

yoksa okulun foto yılmazı olursunuz.

formatörün görvi çekilmiş olan fotoğrafları düzenlemek siteye atmak sunu hazırlamak belgeye eklemektir. fotoğraf çekmek değildir.

LostParadise' Alıntı:
ben yüksek zoom arıyorum herkes eleştirsede :( çünkü yaklaşamadıgım yerler oluyor dibine kadar sokulamadıgım yerler oluyor o yüzden yüksek zoom lu yarı profesyonel olarak çıkardıgım modeller var ben de çok araştırdım .... sıralayım ben de pusudayım güzel bir kampanya felan olsa :) hemen alıcam fiyatları su anki bütçeme göre biraz fazla...

Sony hx100v 1299 civarı fiyatı
Nikon coolpix p500 800-900 civarlrında
canon sx30 1200 civarlarında...

eğer bütçem yetmezse kardeşimin düğünü felan var o zamana kadar şunu almayı düşündüm gayet güzel bir makine bu da
canon sx150 ıs 500-600 arası
Hocam o şekilde düşünme. Zoom yapabilmek güzel. Bende de 24X zoomlu Panasoniz FZ100 var. Çektiğim fotoğraflardan da memnunum fakat gece çekimi yapmak çok zor yarı profesyonellerle. Ayrıca netfotoğraf.com daki fotoğrafları incelerden de arada çok bariz fark olduğunu görürsün.

http://www.hepsiburada.com/Liste/fujifi ... goryId=248

Hocam geçen bunu aldım. Makinadan pek anlamam. Fiyatı ucuz kasa da güzel görünüyo bide zoom yaptımı objektif bayağı uzuyo diye hoşuma gitti aldım :roll: . Anlayan arkadaşlar yorumlasın makinayı dediğim gibi ben pek anlamam ama işimi görüyo. Törenlerde çekiyoruz işte bişeyler :cry:

5d mark 2 body 2250$
canon 7d body 1550$
canon 600d 18-55 kit lens 1600 TL
canon 550d 18-55 kitlens 1450 tl

aak' Alıntı:
http://www.hepsiburada.com/Liste/fujifilm-finepix-s2950-140mp-30-lcd-18x-optik-dijital-fotograf-makinesi-hd-video-cekimi/productDetails.aspx?productId=ft245443&categoryId=248

Hocam geçen bunu aldım. Makinadan pek anlamam. Fiyatı ucuz kasa da güzel görünüyo bide zoom yaptımı objektif bayağı uzuyo diye hoşuma gitti aldım :roll: . Anlayan arkadaşlar yorumlasın makinayı dediğim gibi ben pek anlamam ama işimi görüyo. Törenlerde çekiyoruz işte bişeyler :cry:

Bu makineyi yakın zamanda almıştım, ama şimdi satıyorum, almak isteyen olursa özelden mesaj atabilir.

canon sx200 kullanıyorum yarı profesyonel şık bir makina taş gibi maşallah (bi kaç kez beton zemine çalışır halde düşürdüm) 12x optik zoom var ve 4x dijital zoom var
optik zoom yapıldığında kesinlikle görüntüde bozulma olmuyor çektiğim fotoğrafları genelde uzak mesafeden yakınlaştırarak çekiyorum ve çok güzl görüntü alıyorum, video çekimleri çok net tripod ile çok kaliteli çekimler yaptım..

küçük olsun dijital olsun ama büyük işler yapsın diyorsan kesinlikle tavsiye ederim hocam normal bir dijital makina ile kıyaslanamaz..

Geri