inikat' Alıntı:branta' Alıntı:inikat' Alıntı:http://www.fotografium.com/Canon-450D-18-55-75-300-mm-Double-Kit-DSLR_3356.html fiyat fena değil tr garantili sonuçta bu site güvenilirdir ben de burdan 70-300 is usm lens aldım bir de 600d makina aldım arkadaşa sorun çıkmaz güvenilir insanlar zaten.
canikli hocamın fiyatları da iyi tabi yurtdışı garantilidirler o konuda bişey diyemem. ben kendi tanıdığım biri olsa amerikadan getirtmeyi isterdim açıkçası bu kadar vergi ödememek için. alıp orda denesin sorun yoksa getirsin diye. sadece fotoğraf düşünüyorsan 450d rahat rahat al derim zaten bir sonraki makinan da 5d mark II olur ara makina almazsın sanmam 600d ile arasında foto konusunda çok büyük fark yok ama 600d de hd video var. fotoğraf çekimi için düşünüyorsan çok farketmez iso aralığı 600d de biraz daha fazla menüde değişiklikler var ufak tefek güncellemeler diyebiliriz.
hocam yanında her ne kadar 75-300 olsada bu devirde bu fiyata mümkün değil 450d alınmaz..
valla benim ki tr de garantili bir model ve fiyatını da görsün arkadaş. canikli arkadaşın fiyatlaryla karşılaştırsın. bu arada minolta kullanıyormuşsun hocam fotoların da çok hoş takipçin oldum fk de zaten. ellerine sağlık. minolta kullanan gördüğüm nadir rastlanırlardansın bol ışıklı günler :)
görsün,gözu korksun,spot alsın
Sağol Hocam, Sony Alınca mecbur minolta kullunıyoruz zaten bu devirde sıfır lens almak ta pek mantıklı gelmediği için ..
Minolta Forever :++: