fotoğraflı sınıf listesi hata veriyor???????

Kodla Büyü

secret55

Site Gezgini
Ya kafayı yicem bu e-okul ne uyuz bişe ya.Dün 6ların fotolarını e-okul a yükledim Batch image resizer ile küçültürek.bugün fotoğraflı liste alıyim dedim hata veriyo paintte açıp jpeg olarak kaydedip tekrar yükleyin diye.Zaten hepsi jpeg dosyası ve 10kb tan küçük 5 küsür falan boyutları.önceden kayıtlı olanları açıyo.Bi sınıfı dediği gibi yaptım oldu.Yalnız kalitesi bozuldu boyutu biraz daha küçüldü.Tek tek ben bide paintte mi açıp kaydetcem? Bunun çözümü var mı???? Siz nasıl yapıyorsunuz??Yardımmmm :( :( :?

sayın hocam sorun sınıftaki bir yada birkaç öğrencinin resmini sistemin kabul etmemesinden kaynaklanıyor. kb değeri yada pikseli uymuyor olabilri yada e-okul kııllık yapmış olabilir(bazen yapıyor) fotoğrasız öğrenciler yada hatalı fotoğraflı öğrenciler gibi bir rapor vardı ordan bakın hatalı fotoğrafı olan öğrencileri tespit edip değiştirin. yada benim gibi 43 öğrencinin fotoğrafını çekip tekrardan ekleyin.... :( :( windows picture manager bu işler için yeterli başka program kullanmak gereksiz..

BBNET
Geri