Foxconn sata sorunu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bote22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bote22

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar iki sorum var;
1. Bir anakartta sata bağlantısı varsa onun %100 sata hdd destekler mi?
2. Eğer cevap evetse benimki desteklemiyor. Zira ben yapamamışta olabilirim. Nette arattım bir sürü yöntem denedim olmadı.
Bu foxconn marka anakartlarda sata ayarı nasıl yapılıyor?

Yardımcı olan herkese teşekkür.

Hocam bilgisayara format atacaktım ama hdd bozuk diye sadece sata uyumlu bir hdd takabildim. dvd sürcü bozuk(o an usb yoktu yanımda) diye aynı model başka bir bilgisayarda format attım. Tekrar taktığımda Başlangıçta boot cd rom diyor. sonra dısk boot faılure ınsert system dısk and press enter msjını veriyor. sanırım hdd görmüyor. zaten esc yapıp hdd başlatmasını istediğimde o listede sürücü çıkmıyor. sorun bu.

bote22' Alıntı:
Hocam bilgisayara format atacaktım ama hdd bozuk diye sadece sata uyumlu bir hdd takabildim. dvd sürcü bozuk(o an usb yoktu yanımda) diye aynı model başka bir bilgisayarda format attım. Tekrar taktığımda Başlangıçta boot cd rom diyor. sonra dısk boot faılure ınsert system dısk and press enter msjını veriyor. sanırım hdd görmüyor. zaten esc yapıp hdd başlatmasını istediğimde o listede sürücü çıkmıyor. sorun bu.
fixmbr programları var hocam onlarla bir deneyin isterseniz...

HDDyi görmüyor PC. Kabloları değiştir. SATA uyumsuzluğundan değil de kablolar tam takılı değil ya da arızalı

okulumda 22 adet foxcon anakartlı pc var. geneli 2008 model.

hiç sata hatası vermediler¿

anakartın modelini buraya yazın. ayrıca DVD'yi bozuk dediğiniz pc'ye takın, ve yüklemeye çalışın.
SATA Diski görmediğini BIOS'dan rahatlıkla anlayabilirsiniz. Yükleme yapılabildiğine göre HDD sağlam olduğunu varsayıyoruz. Ayrıca Bios'tan Boot cihazlarının sırasını değiştirin.

foxcon'lar kaya gibi sınıflarda bile yıllardır kullandıklarımız var.

ercinc98' Alıntı:
okulumda 22 adet foxcon anakartlı pc var. geneli 2008 model.

hiç sata hatası vermediler¿

anakartın modelini buraya yazın. ayrıca DVD'yi bozuk dediğiniz pc'ye takın, ve yüklemeye çalışın.
SATA Diski görmediğini BIOS'dan rahatlıkla anlayabilirsiniz. Yükleme yapılabildiğine göre HDD sağlam olduğunu varsayıyoruz. Ayrıca Bios'tan Boot cihazlarının sırasını değiştirin.

peki.

ercinc98' Alıntı:
Benim ilk okulumda 20+1 in tümünün anakartları 3 er kez değişmişti. Cnc bölümünün 10+1 inin çoğu sorunluydu. Belki o serisinde bir sorun vardı ama biz ona FOXCORT diyoduk.

serdemir' Alıntı:
ercinc98' Alıntı:
Benim ilk okulumda 20+1 in tümünün anakartları 3 er kez değişmişti. Cnc bölümünün 10+1 inin çoğu sorunluydu. Belki o serisinde bir sorun vardı ama biz ona FOXCORT diyoduk.
:puhaha: :puhaha:

serdemir' Alıntı:
ercinc98' Alıntı:

faks cort , çok ağır olmuş. :D

BT sınıfımız 16+1 ve anakartları aşağıda.
Foxconn G31MXP
http://www.foxconnchannel.com/ProductDe ... -us0000416

BBNET
Geri