ben geçtiğimiz hafta sonu 6 saat kurs yaptım hocam.bidene' Alıntı:bizim yetiştirme kursları bu gün onaya gitti.
bakalım sonuç ne olacak ankarada.
bi farkı yok. görevlendirme mantığı aynı. burada yanlış olan şey, soruyu soran öğretmen arkadaş, evrak sorgudan da görüleceği üzere hafta içi kursunu sormuş, bakanlık hafta içi kursu dememiş de kurslardan ek ders alamaz demiş. oyuncak oynuyorlar. bu işi bırakalım mı yani, bunu mu istiyorlar ?dirhem' Alıntı:müdür yardımcıları da görevlendirme ve dyk'ler de görev alıyorlar btr ve müdür yardımcılığı ek ders yönetmeliği açısından değerlendirilirse eşit koşullarda mı? merak ettim.
kursu anladığım kadarıyla hafta içi yapıyorsunuz. hafta içi, görevli olduğunuz süre bittikten sonra yaptığınız kursta bile bir sıkıntı yok ama ne diyelim hadi. ya biz yanlış düşünüyoruz, ya da ......bidene' Alıntı:hocam bizde pazartesi başladık onaya bu gün gitti.
sonuçtan umudum yok
saat 15:10 da dersler bitiyor bende eve gidiyorum. kimse de kalkıp eve gidemezsin diyerek okulda tutamaz o saatte beni.fatihinfedaisi' Alıntı:kursu anladığım kadarıyla hafta içi yapıyorsunuz. hafta içi, görevli olduğunuz süre bittikten sonra yaptığınız kursta bile bir sıkıntı yok ama ne diyelim hadi. ya biz yanlış düşünüyoruz, ya da ......bidene' Alıntı:hocam bizde pazartesi başladık onaya bu gün gitti.
sonuçtan umudum yok
Sonradan gördüm, teşekkür ederim.viphazar' Alıntı:Hocam Burdan devam edelim. viewtopic.php?t=150131
hangi sendika? hocam kurslar kapansa bile onay alınır tekrar açılır, yeterki şu saçmalık düzelsin, ilçede rezil olduk bi ben açamıyorum önüne gelen herkes kurs açmış, ücret 2 kat değilken kimse açmıyordu ben açıyordum şimdi elimizden aldılarpyazar' Alıntı:Arkadaşlar sendikama konuyu ilettim. Müsteşarla iletişime geçiliyormuş. bir ay içinde olumlu bir sonuç bekliyorlar. Kursları kapatmayın geri ödemesi olur dediler. bunlar bana söylenilenler.
aynenbadi' Alıntı:ilçemde kurs açan tüm branşlar-müdür yardımcıları hatta sınıfçlar bile bıyık altından kis kis hepsi benim durumuma gülüyor