Hocam bilgisayar acer i3 muHocam biosa şifre koydum secure bootu kapattım yine olmadı. Bu arada zaten Microsoftun sitesinden indirmiştim
Hocam bilgisayar acer i3 muHocam biosa şifre koydum secure bootu kapattım yine olmadı. Bu arada zaten Microsoftun sitesinden indirmiştim
Tek diskin bozuk olma ihtimali kalıyor. Dediğim gibi seminerde aynı sorunu yaşadım. Başka diski denedim oldu. Diski kendi bilgisayarıma taktım yine olmada ssd aldık sorun çözüldü.Hocam biosa şifre koydum secure bootu kapattım yine olmadı. Bu arada zaten Microsoftun sitesinden indirmiştim
Evet hocam yeni alındı freedosHocam bilgisayar acer i3 mu
Tek diskin bozuk olma ihtimali kalıyor. Dediğim gibi seminerde aynı sorunu yaşadım. Başka diski denedim oldu. Diski kendi bilgisayarıma taktım yine olmada ssd aldık sorun çözüldü.
ssd vardır doğrudur ama dediğiniz gibi arızalı gelmiş olabilir. peki free dos açınca geliyor muydu ekrana. yani disk çalışıyor muydu? valla o kadar işlemden sonra görmüyorsa akla bir tek diskin arızalı olma ihtimali geliyor.Evet hocam yeni alındı freedos
Hocam ssd takılı, trendyoldan alınmış belki de bozuk geldi..
Benimde sorun yaşadığım aynı bilgisayar ben su şekilde çözdüm. Hdd bozuk değil.Evet hocam yeni alındı freedos
Evet hocam yeni alındı freedos
Hocam onu da denemiştim.. Bilgisayarcıya vermek zorunda kaldım.BIOS ayarlarında SATA Configuration'' yazan kısım varsa girip Sata mode selection yazan yeri AHCI menüsüne getirip denermisiniz?
Durum ne oldu hocamHocam onu da denemiştim.. Bilgisayarcıya vermek zorunda kaldım.