ftp ye atma sorunu!

Kodla Büyü

hakanx280

Site Gezgini
arkadaşlar okul web sitesini filezilla ile ftp ye atmaya çalışıyorum ancak bazı dosyaları gönderemiyor...hep aynı dosyaları gönderemiyor...cute ftp kullanayım mı? Veya sizin önereceğiniz program ve görüşleriniz nelerdir..sorun nerde?? şimdiden teşekkürler

Re: ftp ye atma sorunu! yardım

hocam bende benzer sorunlar yaşadım, bugün winscp adlı bi ftp programı buldum nette, okulda indirip denedim sorunsuz aldım dosyaları. tavsiye edebilirim. ayrıca ücretsiz :+1:

evt hocam filezilla bazı dosyaları atmıyor cute ftp'yi tavsiye ederim. deneme sürümü bittiği için filezilla kullanmak zorunda kaldım ama hiç memnun değilim. bi türlü de alışamadım...

başlat-programlar- donatılar- windows gezginini acın adres çubuguna ftp.siteadı.com yazıp enterlayın gelen ekrana kullanıcı adı ve şifreyi girin meb.k12 için bana göre en temiz yol bu ftp programları sorun olurken ben bu yöntemler sorun yasamıyorum... umarım işini görür...

Hocam Cuteftp bence en iyisi ve en hızlısı. Ben portable versiyonunu kullanıyorum lisans sorunu da olmuyor. İnternette arattır mutlaka bulursun portable ini. Zaten boyutu da küçük.

RoboTek' Alıntı:
cuteftpden filezillaya geçtim benimde dün indexi atayım derken kritik dosya hatası uyarısı verdi durdu niye acaba zor yükledim

Aynı hata arasıra bende de oluyordu ama son 2 aydır hiç olmadı. Ben virüstendir diye tahmin ediyorum.

winscp programı işe yaradı.Cuteftp, file zilla 2 haftadır çilden çıkardı beni.Teşekkürler zeymera...

muallimtamer' Alıntı:
başlat-programlar- donatılar- windows gezginini acın adres çubuguna ftp.siteadı.com yazıp enterlayın gelen ekrana kullanıcı adı ve şifreyi girin meb.k12 için bana göre en temiz yol bu ftp programları sorun olurken ben bu yöntemler sorun yasamıyorum... umarım işini görür...

hiç baş ağrıtmayan bi çözüm ama dosyalar böyle daha uzun sürede yükleniyor

sorun resimlerde, ama çoğu resmi de yüklüyor ama %97 ye geldiğinde kalıyor, cute da işe yaramadı, cute ve fillezillayı denedim, windows gezgininden yapmayı denedim yinede olmadı, türkçe karakterleri düzellttim ki düzeltmesem bile ftp ye atarken bu sorun olmamalı :?

bende de aynı sorun var. foto ya da başka dosya atamıyorum. filezilla ile sorunsuz yapıyordum önceden. şimdi olmuyor.
windows gezgininden yapmaya çalışıyorum o da olmuyor. klasördeki bazı dosyaları siliyor bazılarını silemiyor mesela.
serverdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. okul sitesini güncelleyemez oldum. etkinlik fotoları yığıldı :x

atıyor sonra bakıyorum sıfır kb. sil diyorum silmiyor. üzerine yaz diyorum yok.
isim değiştir yok. bu ne iş yaa lanet olsun

bendede aynı sorun var 2 ayrı okulun sitesini hazırlıyorum. birisinde hiçbir sorun yokken diğerinde oturum açma sayfasına girdiğimde hata vermiyor ama sürekli giriş sayfasına dönüyor hiçbir şekilde giriş yapamıyorum

muallimtamer' Alıntı:

Hocam çok teşekkür edirim çok işime yaradı ve yöntem.

BBNET
Geri