L lord15 Üye Mesajlar 1 31 Mart 2008 #1 ftp://ftp.meb.k12.tr/ girdiğimde işlem zamanı aşıldı diyor filezilla leapftp gibi programlarlada denedim olmuyor acil yardımlarınızı bekliyorum :cry:
ftp://ftp.meb.k12.tr/ girdiğimde işlem zamanı aşıldı diyor filezilla leapftp gibi programlarlada denedim olmuyor acil yardımlarınızı bekliyorum :cry:
aysegul_ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 467 31 Mart 2008 #3 genel bir sorun var sanırım hocam... bende de oluyor bazen.. hatta şu anda da giremiyorum...
A adebrum Aktif Üye Mesajlar 108 31 Mart 2008 #5 bende giremiyorum ardaşlarada söz verdim dosya atacam, alın diye umarım kızmazlar bana
G grapegate77 Aktif Üye Mesajlar 165 31 Mart 2008 #6 şu anda deniyorum. ben de giremiyorum. meb server'i çöktü mü?
bluevelvet34 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,014 31 Mart 2008 #8 Evet ara sıra çalışmıyor. Bugünde öyle.
babadogan Aktif Üye Mesajlar 140 4 Nisan 2008 #9 normaldir çünkü burası meb hizmet burada..... anlayış farklı .... hizmet farklı.... burası meb.... o kadarcık da sorun olsun...
normaldir çünkü burası meb hizmet burada..... anlayış farklı .... hizmet farklı.... burası meb.... o kadarcık da sorun olsun...