:++: Aa olur mu hocam onlar hükümeti değil sendikayi eleştiriyorlarHasanhoca' Alıntı:Cümleye dikkat, hükümet yıkılsaBilinç altı.
düşünün ki 3 yılda bu kadar devam ederse Allah muhafazaKara Kule 61' Alıntı:Burada Türk eğitim sen ve eğitim sen veya eğitim işi eleştiren tek yazı yok halbuki bu sendika daha 3 yıldır yetkili .tüm eğitim ile ilgili sorunların sebebi bu sendika yapılmış...![]()
albeyaz' Alıntı:düşünün ki 3 yılda bu kadar devam ederse Allah muhafazaKara Kule 61' Alıntı:Burada Türk eğitim sen ve eğitim sen veya eğitim işi eleştiren tek yazı yok halbuki bu sendika daha 3 yıldır yetkili .tüm eğitim ile ilgili sorunların sebebi bu sendika yapılmış...![]()
big_way' Alıntı::++: Aa olur mu hocam onlar hükümeti değil sendikayi eleştiriyorlarHasanhoca' Alıntı:Cümleye dikkat, hükümet yıkılsaBilinç altı.
ebs üzerinden hhükümete saldirdiklarinin farkında bile değiller
![]()
Kara Kule 61' Alıntı:Burada Türk eğitim sen ve eğitim sen veya eğitim işi eleştiren tek yazı yok halbuki bu sendika daha 3 yıldır yetkili .tüm eğitim ile ilgili sorunların sebebi bu sendika yapılmış...![]()
buda benim KAPAK adayım :mrgreen:albeyaz' Alıntı:düşünün ki 3 yılda bu kadar devam ederse Allah muhafaza
bidene' Alıntı:buda benim KAPAK adayım :mrgreen:albeyaz' Alıntı:düşünün ki 3 yılda bu kadar devam ederse Allah muhafaza
kıskandın mıHasanhoca' Alıntı:bidene' Alıntı:buda benim KAPAK adayım :mrgreen:albeyaz' Alıntı:düşünün ki 3 yılda bu kadar devam ederse Allah muhafaza
sevsinler![]()
bidene' Alıntı:kıskandın mıHasanhoca' Alıntı:bidene' Alıntı:buda benim KAPAK adayım :mrgreen:albeyaz' Alıntı:düşünün ki 3 yılda bu kadar devam ederse Allah muhafaza
sevsinler![]()
![]()
aynada kendini görmüş olman lazım hocam. ben senin mesajına istinaden attımHasanhoca' Alıntı:bidene' Alıntı:kıskandın mıHasanhoca' Alıntı:![]()
Çocuksu geldi![]()
Hasanhoca' Alıntı:kimsenin savunduğu yok ebs yi, diğerleri adam olsa tamam da hepsi aynısını yapıyor zaten. ben cumaya gitmeyen hükümet karşıtı ebs li biliyorum, adam tamamen menfaat için sendikalı olmuş.