görevlendirildiğinde nerenin hizmet puanını alırsın?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muratur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

muratur

Aktif Üye
Arkdaşlar 3 gün ya da 2 gün farklı bir okulda görevlendirilirsen ve görevlendirildğin yerin hizmet puanı kadronun olduğu okula göre farklıysa nerenin hizmet puanını alırsın?
Örnek veriyim
,kadronunuz A okulunda 2 gün derse giriosunuz ve hizmet puanı 18 ,
Görevlendirildiğin okul 12 puan 3 gün btr olarak görevlendirildiniz
Bu durumda hangi hizmet puanını alırsınız?çok önemli buna göre görevlendirme isticem?

Kadronuzun bulunduğu okulun puanını alırsınız. Ben haftada 3 gün başka okuldayım ve kadromun olduğu okulun puanını alıyorum.

Hocam Atamaya sordum görevlendirmeye bölemediğini o yüzden görevlendirildiğin yerin puanını aldığını söyledi bunla ilgil resmi bir belge var mı? çok acil lazım geçmiştede bunlar ilgili madureytim var.

görevlendirildiğin yerin puanını alırsın bende aynı durumdayım kadromun olduğu okul 22 görevlendirildiğim okulun puanı 18 görevlendirildiğim yerin puanını alıyorum

görevlendirme:
kadronun oldugu okula göre maaş karşılığı ders sayısı+ekders yapılır
maaşı kadronun oldugu okul yapar
aldıgın raporu ve sevki kadronun oldugu okul işleme koyar dolaysıyla da kadronun oldugu okul müdürü sorun cıkartmadıktan sonra nezaket kurallarını saymıyorsan gorevlendirildigin okul mudurune birsey soylemeden de raporunu işleme koyarsın. kadronun oldugu okul müdürü bilgiyi diğer okula verir.
seminer döneminde kadronun oldugu okula geri dönersin
hizmetici vb kursları kadronun oldugu okula onaylatırsın
veeee son madde
hizmet puanını da kadronun oldugu okula gore alırsın

Görevlendirildiğiniz okulun puanını alırsınız diye biliyorum, resmi bir belge de bulabilirsem paylaşayım

örnek olarak asker öğretmenlikte kardo başka okulda olmasına rağmen görevlendirildiğiniz, askerlik yaptığınız yerin puanını alırsınız

cyln' Alıntı:
görevlendirme:
aldıgın raporu ve sevki kadronun oldugu okul işleme koyar dolaysıyla da kadronun oldugu okul müdürü sorun cıkartmadıktan sonra nezaket kurallarını saymıyorsan gorevlendirildigin okul mudurune birsey soylemeden de raporunu işleme koyarsın. kadronun oldugu okul müdürü bilgiyi diğer okula verir.
veeee son madde
hocam keşke öle olsa ama malesef ben görevlendirildim okulun punını alıyorum.kadrom yiboda orda 30 alıyordum.şimdi lisede görevlendirme btr yim ve malesef 18 puan alıyorum.

3-Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine ilişkin Kararı kapsamında ek ders ücreti karşılığı görevlendirme suretiyle geçirilen süreler görevin geçirildiği hizmet alanındaki eğitim kurumları için öngörülen hizmet puanından değerlendirilir.
11-Kadrosunun bulunduğu eğitim kurumu dışındaki diğer eğitim kurumlarında geçici olarak görevlendirilen öğretmenlerin, bu kurumlarda geçirdikleri süreler, görevlendirildikleri eğitim kurumları için öngörülen hizmet puanından değerlendirilir.

http://www.memurlar.net/haber/31978/

Hocam böyle iki madde var, siteyi incele istersen, sanırım atamanın dediği gibiymiş. Kolay gelsin...

HOCAM daha açık İlçe/İl Mem, Mebbisde kadronuzu nerede gösteriyorsa ordan puan alırsınız, yani görevlendirme kısmında bir okul yazıyorsa o okulun puanını alırsınız, yazmıyorsa hiç birşey kendi okulunuzun puanını alırsınız. Örneğin ben geçen yıl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne vekaleten baktım kadrom başka bir okuldaydı, MEBBİSde görevlendirme kısmında Halk Eğitim >göründüğü için oranın puanını aldım , şimdide başka bir okulda BTR görevi yapıyorum görevlendirme kısmında bişey yazmadığı için kendi okuılumun puanını alıyorum

ilknurboteci' Alıntı:
cyln' Alıntı:
görevlendirme:
veeee son madde
hocam keşke öle olsa ama malesef ben görevlendirildim okulun punını alıyorum.kadrom yiboda orda 30 alıyordum.şimdi lisede görevlendirme btr yim ve malesef 18 puan alıyorum.
Hocam MEBBİSte görevlendirme kısmında o zman sizin gittiğiniz okul görünüyordur. Onu yazdırmayın MEBBİSE

sivayseri' Alıntı:
HOCAM daha açık İlçe/İl Mem, Mebbisde kadronuzu nerede gösteriyorsa ordan puan alırsınız, yani görevlendirme kısmında bir okul yazıyorsa o okulun puanını alırsınız, yazmıyorsa hiç birşey kendi okulunuzun puanını alırsınız. Örneğin ben geçen yıl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne vekaleten baktım kadrom başka bir okuldaydı, MEBBİSde görevlendirme kısmında Halk Eğitim >göründüğü için oranın puanını aldım , şimdide başka bir okulda BTR görevi yapıyorum görevlendirme kısmında bişey yazmadığı için kendi okuılumun puanını alıyorum

Hocamın dediği gibi ben de mebbiste işlenmediği için kendi okulumun puanını alıyormuşum o zaman...

cyln' Alıntı:
görevlendirme:
veeee son madde

hocam eskiden dediğiniz gibiymiş ama artık görevlendirildiğiniz yerin hizmet puanını alıyorsunuz

bende görevlendirildiğim yerin puanını alıyorum neyse ki puanları eşit yiboda çalışan arkadaş için kötü olmuş ben görev istemezdim bu durumda

sivayseri' Alıntı:
ilknurboteci' Alıntı:
cyln' Alıntı:
görevlendirme:
veeee son madde
Hocam MEBBİSte görevlendirme kısmında o zman sizin gittiğiniz okul görünüyordur. Onu yazdırmayın MEBBİSE
nasıl yazdırmayacağız da hocam.sonuçta valilik oluru ile olmuş bir görevlendirme.sonra sorun çıkartmazlar mı ?gerçi ben vanda çalışırken formatörlük görevlendirmeleri mebbise işlenmiyordu.acaba o zaman görevlendirme aynı okulda olduğu için mi mebbise işlenmiyordu

Hocam Görevlendirilmeler tam mı yoksa benim gibi parçamı ? tamsa mantıklı ama parça ise 3 gün 2 gün biiraz kadronun bulunduğu okulun puanı alınmaz mı?Yazılanlara baktım tam görevlendirme ile ilgili açıklama net bilgiyi nasıl buluruz bu hepimiz için önemli bir konu

cyln' Alıntı:
görevlendirme:
veeee son madde
REsmi bir belge ya da adres varmı hocam ?

Emreyt' Alıntı:
görevlendirildiğin yerin puanını alırsın bende aynı durumdayım kadromun olduğu okul 22 görevlendirildiğim okulun puanı 18 görevlendirildiğim yerin puanını alıyorum
hocam siz de 3 gün mü ayrı bir okula görevlendirildiniz?

Görevlendirme Mebbis ortamına girildiyse görevlendirildiğiniz okulun puanını alırsınız hocam...Aynı durum bendede var ama ben görevşendirmemi sildim kadromun bulunduğu aokul 24 görevlendirildiğim okul 14 puan :) puan kaybına gerek yok :)

Metehan' Alıntı:
Görevlendirme Mebbis ortamına girildiyse görevlendirildiğiniz okulun puanını alırsınız hocam...Aynı durum bendede var ama ben görevşendirmemi sildim kadromun bulunduğu aokul 24 görevlendirildiğim okul 14 puan :) puan kaybına gerek yok :)
Hocam nasıl siliosunuz bu mümkünmmü?

muratur' Alıntı:
Metehan' Alıntı:
Hocam nasıl siliosunuz bu mümkünmmü?
ilçe milli eğitim şifresiyle ya da sorumlusu siler...Yani MEBBİSten otamatik çekiyor bu puanlama sistemini, bende başka okulda görevlendirildim ama MEBBİSE işletmedim. GErek yok

Soru dışında diğer yazılanları okuyamadım.
Ancak görevlendirildiğiniz yerin puanını alırsınız ,
Bunun da şartı görevlendirildiğiniz yerde çalışma süresi 90 günü geçti ise mebbis sisteminde hemen görünür, çalıştığınız yer satırının hemen yanında sayılar (puan) belirir.
Bu durum kendimde 2 defa oldu. Biri 4 diğer 9 ay farklı kurum puanı aldım. Kadromun olduğu okul puanı değil.

Bu işlemi ilçe veya il mem MEbbis yöneticisi yönetir.

Ercinc98 hocam şimdi 90 günü beklemiyor direk görev kaydı grilen okulu okulun puanını size veriyor. Mebbis yöneticileri bu ilşlemiiptal edebilirler silebilirler. İlçe Mebbis yöneticinizle görüşürseniz sorun çıkaaracaklarını sanmıyorum.

Metehan' Alıntı:
Ercinc98 hocam şimdi 90 günü beklemiyor direk görev kaydı grilen okulu okulun puanını size veriyor. Mebbis yöneticileri bu ilşlemiiptal edebilirler silebilirler. İlçe Mebbis yöneticinizle görüşürseniz sorun çıkaaracaklarını sanmıyorum.
:| bilgilendirme için saolun.

görevlendirme çalıştığımda kadrolu olduğum okulun puanını aldım ve öyle de olur diye biliyorum

cyln' Alıntı:
görevlendirme:
veeee son madde
muratur' Alıntı:
REsmi bir belge ya da adres varmı hocam ?
Hocam resmi bi belge yok. Batıda 6 okul
doğuda 7 okul... hepsinde de bugune dek gorevlendirme çalıştım sordugumda ağızbirliği etmişçesine yukarıdaki açıklamayı yapıyorlardı.
Emreyt' Alıntı:
hocam eskiden dediğiniz gibiymiş ama artık görevlendirildiğiniz yerin hizmet puanını alıyorsunuz
Hocam simdi baktım. Belki haklısınızdır ama arkadaşın dediği gibi kısmı görevlendirmeler yani haftanın birkaç gunu bi okulda olan gorevlendirmeleri DERS SAATİ TAMAMLAMA bölümünde yazıyorlar.

Halk eğitim olsun başka bir okulda komple gorevlendirme olsun belki siz haklısınız o zaman görevlendirme bolumunde yazarlar ama diğer türlü hepsini ders saati tamamlama bolumune yazdıkları için kendi okulunuzun puanını alırsınız.Ben simdi baktım şu ana haftanın tüm günü başka bir okulda yaptıgım BTR gorevini (kendi okulumda ders yok) bile ders saati tamamlama bolumune yazmıslar

özetle hocam,
eğer kendi okulunuzda hiç derse girmeden başka bir okula/kuruma giderseniz ve 90 günü geçerse görevlendirildiğiniz yerin,
sizinki böyle bir görevlendirme değil ders tamamlama siz kendi okulunuzun puanını alırsınız

tmm hocam hepinize teşkür ederim en azından herkesin bilgisi oldu, bu söylediklerinizi aynen sölicem bakalım ilerliyen zamanda sonuç ne olcak

Geri