görevlendirildiğinde nerenin hizmet puanını alırsın?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muratur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
eğer kendi okulunuzda hiç derse girmeden başka bir okula/kuruma giderseniz ve 90 günü geçerse görevlendirildiğiniz yerin,
sizinki böyle bir görevlendirme değil ders tamamlama siz kendi okulunuzun puanını alırsınız

karinca_52' Alıntı:
eğer kendi okulunuzda hiç derse girmeden başka bir okula/kuruma giderseniz ve 90 günü geçerse görevlendirildiğiniz yerin,
sizinki böyle bir görevlendirme değil ders tamamlama siz kendi okulunuzun puanını alırsınız
hocam görevlendirme olarak girmek zorundayız diyolar mebi aradıgımda, görevledirme diye girincede sistem tamamen merkez okulda çalışıyon gibi algılıyor yani 3 gün görevlendirme diye bir ayrım yok mebbiste ben de merkezden alıyorum puanı köyde kadrom ve bu durumu düzeltmiyolar. derse girmiyosun ki merkezde diye ders tamamlama şeklindede yapmıyorlar. inş bakanlık düzeltir. mebbis sisteminden kaynaklı bir yanlış diye düzeltmediler benimkini. görevlendirme oldugun için silemeyiz diyorlar. Bu yüzden 2. dönem görevlendirme almayacagım.

karinca_52' Alıntı:

+1

Mebbisi kontrol edince şok oldum, BTR görevlendirdildiğim okul ve kadromun bulunduğu okul parçalar halinde puan vermiş. Kadromun bulunduğu okul tam vermediği için puan kaybı yaşadığımı gördüm. Ben hiçbir şey anlamadım, nasıldır bu işin özü? Kadromun bulunduğu okulun puanı tabidir diye biliyordum, bizim görevledirmelerimiz için böyle olması çok saçma.

Aynen hocam bende de öle oldu ikinci dönem istemedim görevlendirme hem fazladan sorumluluk hem puan kesilmesi haksız bir durum.

SİRE' Alıntı:
Mebbisi kontrol edince şok oldum, BTR görevlendirdildiğim okul ve kadromun bulunduğu okul parçalar halinde puan vermiş. Kadromun bulunduğu okul tam vermediği için puan kaybı yaşadığımı gördüm. Ben hiçbir şey anlamadım, nasıldır bu işin özü? Kadromun bulunduğu okulun puanı tabidir diye biliyordum, bizim görevledirmelerimiz için böyle olması çok saçma.

Dostum bir ekran görüntüsü paylaşsaydın iyiydi. Konuyu çok iyi bilmeme rağmen mesajını okuduktan sonra kafam karıştı. :scared:

songul_acar' Alıntı:
SİRE' Alıntı:

Dostum bir ekran görüntüsü paylaşsaydın iyiydi. Konuyu çok iyi bilmeme rağmen mesajını okuduktan sonra kafam karıştı. :scared:
Dostum işin içinden çıkamadık ya birlikte :)

Ben hizmet puanı 14 olan ve doğu hizmeti sayılan bir okulda görev yapmaktayım. Bu dönem beni merkezdeki bir liseye gorevlendirdiler. 2 gun kendi okulumda derse giriyorum 3 gun lisede btr gorevi yapiyorum. Bugun mebbise baktim liseye gore puan vermisler. Ben liseye gore puan aldigima gore dogu hizmeti yapmamis mı sayılırım.

Arkadaşlar ben özel eğitim öğretmeniyim ve il içi tayinimin çıktığı okulda norm fazlası oluyorum. bu durumda görevlendirme yapıldığım okulda tüm haftamı geçirmek zorundayım. sonuç olarak kadromun bulunduğu okulun mu yoksa görevlendirme olduğum okulun mu puanını alırım? zorunlu hizmet sorunu olduğu için önemli bir durum benim için.

Geri