Z zzeytinci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 451 26 Aralık 2013 #1 BBNET'teki sunulardan ve diğer kaynaklardan faydalanarak hazırladığım bir sunu. Ekli dosyalar GÜVENLİ GÜÇLÜ ŞİFRE OLUŞTURMA.zip GÜVENLİ GÜÇLÜ ŞİFRE OLUŞTURMA.zip 640.5 KB · Görüntüleme: 418
teksen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 3,489 26 Aralık 2013 #4 güzel olmuş hocam, elinize sağlık
papakaa Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,059 30 Aralık 2013 #8 çok güzel hazırlanış hocam elinize sağlık. ancak bana göre öğrenciler için çok uzun. çok çabuk dikkatleri dağılıyor :mrgreen:
çok güzel hazırlanış hocam elinize sağlık. ancak bana göre öğrenciler için çok uzun. çok çabuk dikkatleri dağılıyor :mrgreen:
Z zzeytinci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 451 31 Aralık 2013 #13 papakaa' Alıntı: çok güzel hazırlanış hocam elinize sağlık. ancak bana göre öğrenciler için çok uzun. çok çabuk dikkatleri dağılıyor :mrgreen: Genişletmek için tıkla ... Öğrenciler bayağıda katılım sağladığı halde 25 dakika kadar sürüyor. O kadarda uzun değil.
papakaa' Alıntı: çok güzel hazırlanış hocam elinize sağlık. ancak bana göre öğrenciler için çok uzun. çok çabuk dikkatleri dağılıyor :mrgreen: Genişletmek için tıkla ... Öğrenciler bayağıda katılım sağladığı halde 25 dakika kadar sürüyor. O kadarda uzun değil.