Game of Thrones (8.Sezon 6.Bölüm Yayınlandı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Game of Thrones (4.Sezon 9.Bölüm YAYINLANDI)

okanformula' Alıntı:
ahmetismet' Alıntı:
mmercan' Alıntı:
Final bölümünde çok hareket var benden demesi,bir de şaşıracağınız biri var öldü denilen biri ama detay vermeyeyim.Ben çok iyi bir final bekliyorum

Öldü denilen kim? Kocaoğlan mı?

Tywin Lannister

O bence kesin değil, ileride çıkabilir.

Ben arkadaşın iletiden sanki daha önce ölen biri tekrar ortaya çıkmış gibi anladıydım, hani şu dirilten eleman falan varya... :o

Re: Game of Thrones (4.Sezon 9.Bölüm YAYINLANDI)

ahmetismet' Alıntı:
okanformula' Alıntı:
ahmetismet' Alıntı:
mmercan' Alıntı:
Final bölümünde çok hareket var benden demesi,bir de şaşıracağınız biri var öldü denilen biri ama detay vermeyeyim.Ben çok iyi bir final bekliyorum

Öldü denilen kim? Kocaoğlan mı?

Tywin Lannister

O bence kesin değil, ileride çıkabilir.

Ben arkadaşın iletiden sanki daha önce ölen biri tekrar ortaya çıkmış gibi anladıydım, hani şu dirilten eleman falan varya... :o
Bende öyle düşünmüştüm. :)

Re: Game of Thrones (4.Sezon 10.Bölüm Sezon Finali YAYINLANDI)

geliyoooor..

hasari ben bu filmin ilk 5 bölümünü izledim çok sıkıldım, acaba ileriki bölümler mi güzel, önerirmisin bu filmi?

hastasıyız dede' Alıntı:
hasari ben bu filmin ilk 5 bölümünü izledim çok sıkıldım, acaba ileriki bölümler mi güzel, önerirmisin bu filmi?
Bu dizi 4 sezon oynadı 5.sezon yakında şuan dizilerde listenin tepesinde bence izle genede karar senin. :)

Re: Game of Thrones (5.Sezon 13 Nisanda)

ben kitabını okumanızı da şiddetle tavsiye ederim :) Önce bu ne ya böyle diyerek başladım, şimdi kitabı elimden bırakamadığım zamanlar oluyo, kızımı ayağımda sallarken elimde kitap bi bakıyorum saatler geçmiş :) iğrenç sahneleri de olmasa çok daha güzel olurmuş..

Haftaya bugün sıkı yorumlar bekleriz.:)

seyma' Alıntı:
ben kitabını okumanızı da şiddetle tavsiye ederim :) Önce bu ne ya böyle diyerek başladım, şimdi kitabı elimden bırakamadığım zamanlar oluyo, kızımı ayağımda sallarken elimde kitap bi bakıyorum saatler geçmiş :) iğrenç sahneleri de olmasa çok daha güzel olurmuş..
Hocam ben 4 sezon dizinin tüm bölümlerini izledim. Kitabını okumayi istiyorum ama önyargı içindeyim dizisini izlediğim için sıkılır.mıyım diye düşünüyorum.

ilk3r' Alıntı:
seyma' Alıntı:
Hocam ben 4 sezon dizinin tüm bölümlerini izledim. Kitabını okumayi istiyorum ama önyargı içindeyim dizisini izlediğim için sıkılır.mıyım diye düşünüyorum.
Öncesinde diziyi izlediğiniz için sıkılmanız muhtemel.

Re: Ynt: Game of Thrones (5.Sezon 13 Nisanda)

_MurAy_' Alıntı:
indirme linkimi varmı arkadaşlar fullhd+altyazılı :wink:
Torrent linki varsa bende pm alsam lütfen.
Hiçbir torrent sitesine üyeliğim yok
:) PM :)

kat.ph' dan üyelik olmadan indirebilirsiniz. 5X1' i izledim. Görüntü kalitesi idare eder. Kötü değil.

İlk dört bölüm internete sızdı. Görüntü-ses kalitesi iyi değil ne yazık ki.

ilk3r' Alıntı:
seyma' Alıntı:
bence kitap okumayı seven biriyseniz sıkılmazsınız, kitapta daha ayrıntılı herşey, gerçi bilerek okumak nasıl olur onu da bilemiyorum :)

seyma' Alıntı:
ilk3r' Alıntı:
seyma' Alıntı:
bence kitap okumayı seven biriyseniz sıkılmazsınız, kitapta daha ayrıntılı herşey, gerçi bilerek okumak nasıl olur onu da bilemiyorum :)
bi de 4. sezon serinini beşinci kitabı filan oluyo, bundan sonra 4 kitap daha var. Bi de yazarın yazmadığı 4 kitap daha var. hala o dört kitabın çıkması bekleniyor :)

Nete düşmüş ancak izlemiycem :) hafta hafta gidicemki hemen bitmesin :)

5.sezon 2. Bölümden sonra altyazılı yok beyler.
eşekherif sanırım dinleniyor.

Görüntü iyi değil diyorlar heba etmek istemiyorum bölümleri ama beklenir mi o da ayrı bi konu :wink:

ed1903' Alıntı:
Görüntü iyi değil diyorlar heba etmek istemiyorum bölümleri ama beklenir mi o da ayrı bi konu :wink:
Akşam 2 bölüm izledim görüntü fena değildi. Bugün 1.Bölüm yayınlandı HD izleyebilirsin. :)

görüntü kalitesi geyet iyi.. 2 bölüm izledim diğer ikisinide yarın izlerim sonra unuturum :P

Geri