Bukadar açık verme izlemeyen vardır fırça yersin benden söylemesi. :mrgreen:okanformula' Alıntı:joffrey gitti, bu arada kitabını okumuş arkadaşım kimin öldürdüğünü söyledi. Çok mutsuz oldum, söleyim mi :lol: :lol:
hasari' Alıntı:Bukadar açık verme izlemeyen vardır fırça yersin benden söylemesi.okanformula' Alıntı:joffrey gitti, bu arada kitabını okumuş arkadaşım kimin öldürdüğünü söyledi. Çok mutsuz oldum, söleyim mi :lol: :lol:
hasari' Alıntı:Bukadar açık verme izlemeyen vardır fırça yersin benden söylemesi. :mrgreen:okanformula' Alıntı:joffrey gitti, bu arada kitabını okumuş arkadaşım kimin öldürdüğünü söyledi. Çok mutsuz oldum, söleyim mi :lol: :lol:
Pisliğin biri gitti üzülmemek elde değil. :lol:the_korsan' Alıntı:bende tam şimdi izlemeye başlıyorum ama hasari dostum hiç kızmadımjoffrey ölmüş ya ohh ohhh ... yeminle o bebeyi elime versinler dayaktan öldürürüm o kadar :lol:
Sürpriz olsa iyi olurdu ama senin için sezon bitmiş.okanformula' Alıntı:yok hocam, merak etme şaka yaptım. ama bi arkadaş benim hayatımı kararttı az önce. Nerdeyse tüm sezonu anlattı![]()
onu gemi ile gonderdiydi o degildir heraldehasari' Alıntı:Ben kitabı okumadım bilmiyorum da ama bana kalırsa cücenin hizmetçi sevgilisi yaptı.
Kaybil hocam istersen pm'den kimin öldürdüğünü söyleyebilirimkaybil' Alıntı:jofrey P*çi öldüya la :++:
kim öldürdü bunu bilen biri söylesin valla kızmam![]()
okanformula' Alıntı:Evet katilin kim olduğunu pm ile atıyorum arkadaşlar. Bu bilgiyi kitabını okuyan arkadaşımdan aldım, onun yalancisiyim![]()
Kraliçeliğini ilan ettikten sonra aptal kraldan kurtulmak isteyebilir böylece söz sahibi sadece kendisi olacak. Mantıklı.pisagorean' Alıntı:İçtiği şaraba zehri evlendiği kadın koydu arkadaşlar. cüce tam kadehi almaya giderken oraya dikkatli bakın kadın içine bişey atıyor.