Game of Thrones (8.Sezon 6.Bölüm Yayınlandı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Game of Thrones (4.Sezon 1.Bölüm YAYINLANDI)

Cnbc-e'de Game Of Thrones'un perde arkası diye bir program izlemiştim. Oyuncular diyordu ki; bundan önceki sezonlarda hep 9. bölümde kadar aksiyon pek olmuyordu, ancak bu sezon her bölüm aksiyon olacak dediler ama, ilk bölüm yine pek sarmadı. Ancak aksiyon yaratacak bazı potansiyeller olmaya başladı mesela Dorn'lar...(Adını tam hatırlayamamış olabilir, şu lannisterların ebedi düşmanı olanlar)

Re: Game of Thrones (4.Sezon 2.Bölüm YAYINLANDI)

4.Sezon 2.Bölüm Yayınlandı.

Bölümde aksiyona pek rastlanmasada büyük gelişmeler yaşanıyor. Belkide sizi en iğrendiren aynı zamanda en sevdiren bölüm olacak zira benim için öyle oldu. :D

dizi cok yavas ilerliyor yauv kac sezon dusunuyorlar bu diziyi acaba biz yaslanir miyiz ne?

joffrey gitti, bu arada kitabını okumuş arkadaşım kimin öldürdüğünü söyledi. Çok mutsuz oldum, söleyim mi :lol: :lol:

okanformula' Alıntı:
joffrey gitti, bu arada kitabını okumuş arkadaşım kimin öldürdüğünü söyledi. Çok mutsuz oldum, söleyim mi :lol: :lol:
Bukadar açık verme izlemeyen vardır fırça yersin benden söylemesi. :mrgreen:

hasari' Alıntı:
okanformula' Alıntı:
Bukadar açık verme izlemeyen vardır fırça yersin benden söylemesi.

bende tam şimdi izlemeye başlıyorum ama hasari dostum hiç kızmadım :) joffrey ölmüş ya ohh ohhh ... yeminle o bebeyi elime versinler dayaktan öldürürüm o kadar :lol:

hasari' Alıntı:
okanformula' Alıntı:
Bukadar açık verme izlemeyen vardır fırça yersin benden söylemesi. :mrgreen:

Hocam tamam, kimin öldürdüğünü söylemem ama, yayınlanan bölümle ilgili olan olaylar konuşulur, burda. Şahsen ben bölümü izlemeden buraya bakmıyorum :)

beyler ayıp oluyor ... :D
kitabı okuyan var okumayan var. mesela ben :wink:

yok hocam, merak etme şaka yaptım. ama bi arkadaş benim hayatımı kararttı az önce. Nerdeyse tüm sezonu anlattı :(

Şakası bile yetti :lol:
Bu arada bu sezon daha iyi olacak gibi . :+1:

jofrey P*çi öldüya la :++:
kim öldürdü bunu bilen biri söylesin valla kızmam :D

karısı mı öldürdü ki acaba? pasta yedirdi?

the_korsan' Alıntı:
bende tam şimdi izlemeye başlıyorum ama hasari dostum hiç kızmadım :) joffrey ölmüş ya ohh ohhh ... yeminle o bebeyi elime versinler dayaktan öldürürüm o kadar :lol:
Pisliğin biri gitti üzülmemek elde değil. :lol:

okanformula' Alıntı:
yok hocam, merak etme şaka yaptım. ama bi arkadaş benim hayatımı kararttı az önce. Nerdeyse tüm sezonu anlattı :(
Sürpriz olsa iyi olurdu ama senin için sezon bitmiş. :D

Ben kitabı okumadım bilmiyorum da ama bana kalırsa cücenin hizmetçi sevgilisi yaptı.

hasari' Alıntı:
Ben kitabı okumadım bilmiyorum da ama bana kalırsa cücenin hizmetçi sevgilisi yaptı.
onu gemi ile gonderdiydi o degildir heralde

joffrey den kurtulduk darısı şu ışıkların tanrısını uyduran kadın Melisandre'da ...

kaybil' Alıntı:
jofrey P*çi öldüya la :++:
kim öldürdü bunu bilen biri söylesin valla kızmam :D
Kaybil hocam istersen pm'den kimin öldürdüğünü söyleyebilirim

Katil uşak :D
Şaka yaptım ben de bilmiyorum

Evet katilin kim olduğunu pm ile atıyorum arkadaşlar. Bu bilgiyi kitabını okuyan arkadaşımdan aldım, onun yalancisiyim :D

bir karakter bu kadarmı nefret uyandırır yahu

okanformula' Alıntı:
Evet katilin kim olduğunu pm ile atıyorum arkadaşlar. Bu bilgiyi kitabını okuyan arkadaşımdan aldım, onun yalancisiyim :D

kim öldürttü pm atar mısın

Bende pmden öğrenmek istiyorum ama içimden bir his yaşlı kadın yapmış olabilir diyor. :)

İçtiği şaraba zehri evlendiği kadın koydu arkadaşlar. cüce tam kadehi almaya giderken oraya dikkatli bakın kadın içine bişey atıyor.

pisagorean' Alıntı:
İçtiği şaraba zehri evlendiği kadın koydu arkadaşlar. cüce tam kadehi almaya giderken oraya dikkatli bakın kadın içine bişey atıyor.
Kraliçeliğini ilan ettikten sonra aptal kraldan kurtulmak isteyebilir böylece söz sahibi sadece kendisi olacak. Mantıklı. :)

Hocam bana da katili pm atar mısınız?

Tesadüfen bugün izlediğim filmlerin birinde bizim krala rastladım. Merak edip izlemek isteyen olursa adı
Beni Birakma - A Shine of Rainbows 2009
Detay:
http://www.imdb.com/title/tt1014774/

Ekli dosyalar

• Shine of Rainbows 2.jpg
    Shine of Rainbows 2.jpg
    129.5 KB · Görüntüleme: 769

ya bır ben sevıyordum veledı galıba tam bır pıskopat olduydu gercı su kopeklerıyle avcılıga cıkanlarıda sevdım

fılme pıskopat ta lazım

Evet pm'ler atıldı. Benim yazdigimdan başka biri çıkarsa Özür dilerim arkadaşlar, önceden de dedigim gibi kitabı okuyan arkadaşın yalancisiyim

Geri