yesocan' Alıntı:selam millet. ben gazi böte 2004 mezunlarından Yeşim...
cbcb2005' Alıntı:bende 2003 mezunlarındadım. bünyo babada burdaymış
selam muratcım hoşgeldin.muratbedel' Alıntı:bende 2006 mezunuyum selam ergin selam ali
Resimden Ferdi Acıelma'ya benzettim , doğru galiba. hoşgeldin FerdiPoll' Alıntı:BÖTE 2004 MEZUNU VE DİĞER ARKADAŞLAR SELAMLAR
BÖTE 2004 BAKIYORUM BURALARDASINIZ :+1:
ergin_tastan' Alıntı:Mustafa kardeş öyle bi yazmışın ki sanki yıllarını, ömürün bu mesleğe vermişin. Bu arada gözlükler dehşetül vahşet.. Gazili böteliler maaşallah artis mi öğretmen mi belli değil.. 8)exelsior' Alıntı:merak ettiklerini sor, yardımcı oluruz. burda bol bol okuyarak öğretmenliğe deneyimli olarak başlarsın.
fersah' Alıntı:Gazi BÖTE mezunu olupta "Object Oriented" ı bilmeyen eminim yoktur)
selamlar kardeşim,hoşgeldin!caglarbekaroglu' Alıntı:bende gazi 2006 mezunuyum ali,mustafa ve ergin selamlar
muratbedel' Alıntı:bende 2006 mezunuyum selam ergin selam ali
hh' Alıntı:slm arkadaşlar ben de GAZİ BÖTE denim ve 2006 mezunuyum yalnız bi sorum olcak bu KOMPITER KİM acaba? 2006 mezunuymuş bi hatırlayalım sınıf arkadaşımızı değil mi?
BARAN...
hasan' Alıntı:hh' Alıntı:slm arkadaşlar ben de GAZİ BÖTE denim ve 2006 mezunuyum yalnız bi sorum olcak bu KOMPITER KİM acaba? 2006 mezunuymuş bi hatırlayalım sınıf arkadaşımızı değil mi?
BARAN...
kompiter denilince aklıma 2004 bekir geliyor?? nedense?
bekirozturk' Alıntı:hasan' Alıntı:hh' Alıntı:slm arkadaşlar ben de GAZİ BÖTE denim ve 2006 mezunuyum yalnız bi sorum olcak bu KOMPITER KİM acaba? 2006 mezunuymuş bi hatırlayalım sınıf arkadaşımızı değil mi?
BARAN...
:+1: :idea: katılıyorum sana hasan ama burdaki kompiter malesef ben değilim burda o nicki almak için biraz gecikmişim... Ünv.den arkadaşları burda görmek çok güzel... kendinize iyi bakın... Gazi Böte 2004 den Bekir
atungad' Alıntı:bekirozturk' Alıntı:hasan' Alıntı:hh' Alıntı:slm arkadaşlar ben de GAZİ BÖTE denim ve 2006 mezunuyum yalnız bi sorum olcak bu KOMPITER KİM acaba? 2006 mezunuymuş bi hatırlayalım sınıf arkadaşımızı değil mi?
BARAN...
:+1: :idea: katılıyorum sana hasan ama burdaki kompiter malesef ben değilim burda o nicki almak için biraz gecikmişim... Ünv.den arkadaşları burda görmek çok güzel... kendinize iyi bakın... Gazi Böte 2004 den Bekir
Merhaba Bekir.Seni görmek güzel kardeş.
yeshan' Alıntı:Selam arkadaşlar.2004 mezunlarından Yeşim Nur