cigidem' Alıntı:
selam arkadaşlar
Ben de 2003 mezunuyum.
Mustafa Küçükali, Benian Hoca, Zafer Hoca ..... Unutulmaz hocalar
Selam yakışıklı beni tanıdın mı?
hilalkaya' Alıntı:
Çiğden canım ben Hilal. Nasılsın nerdesin.Telefon numaran değişti mi. Çok sevindim seni görünce.
Merhaba Arkadaşlar bende Berkay. 99 girişliyim.
Şuradan Doğan Hocaya 2 çift lafım var. Allah aşkına git kendine üst baş bişiler al. 4 yıldır insan aynı kıyafeti giyetmi ya insafff. Hatta bizden eskiler bile (99 girişliyim) benide bu kıyafetle mezun etti diye
Hele o pantalonun boyu
Kumaş kapri giyip ders yapan ömrümde tanıdığım tek insan. Bize öğrettiğin hiçbir şeyin dünyada bi geçerliliği yokkk.
Sadece senin hayal dünyanda geçerli
Yok bizim bilgisayar 1 miş. Ha bu arada izlence gibi acayip bi cümleyide bi senden duydum
Öyle bir izlence yapınız ki diye başlayıp bitmek bilmeyen cümleler kurardın
Boş adamsın boşşşş
Ahh doğan ahhhh inan insanlar senin hakkındaki içlerinden geçen düşünceleri sözlü yada yazılı olarak bir yere dökse senin için kullandığı cümleden kendisi utanır
Eğer ahirete inanıyorsan iki elim yakandadır
Eğer inanmıyorsan bu dünyada zaten zavallı olarak yaşadın daha zavallı duruma düşemezdin onun için cezanı zaten peşinen çekiyordun
Mustafa Küçükali ise iyi niyetli sert bir hocaydı. Karakter olarak iyiydi ama anlattığı dersin bi geçerliliği yok
Zafer hocada en iyi niyetli hocaydı bence. Delphi konusunda kanımızı emdi gerçi ama karakter olarak süper bi hocaydı. Gerçi artık herkes delphiden nefret etti
Bir daha açan varmı bilmiyorum