Tanımaz olsaydım.cogullu' Alıntı::lol:fabilisim' Alıntı:2006 tef 2. öğretim bilgisayar halil duranı tanıyanlardan. ahh onu tanıdıım gune... )
fevzi07' Alıntı:bende gazi tef mezunuyum
evet ünvtemden o kadar nefret ediyorum ki bu okula girip ikinci haftadan sonra başladı ve şuanda mezun oldum kurtuldum.
neden mi bu kadar nefret
ordaki öğretim görevlilerinin öğrenciye davranışları.
gazinin üniversiteden çok lise düzeyinde olması ortam olarak bence bunlar yeterli üniversiteden nefret etmek için
fabilisim' Alıntı:2006 tef 2. öğretim bilgisayar halil duranı tanıyanlardan. ahh onu tanıdıım gune... )
bayense' Alıntı:Kısaca sıralayayım;
Elektronik derslerinin ciddiyeti,
Bilgisayar derslerinin yetersizliği,
Bazı akademisyenleri anlayamamış
ve bir üniversite/üniversiteli havası yakalayamamış olmam.
merhaba arkadaşlar1- Bi üniversiteden ne bekliyosunuz ki? Kıl'mı Tüy'mü üniversiteyi üniversite yapacak. Bunlar problem olursa orası lisemi oluyor?
fevzi07' Alıntı:merhaba arkadaşlar1- Bi üniversiteden ne bekliyosunuz ki? Kıl'mı Tüy'mü üniversiteyi üniversite yapacak. Bunlar problem olursa orası lisemi oluyor?
gazi tef bence evet lise oluyor çünkü bana lise hocam zoraki kestirmişti sakallarımı yani bu şeyler lisede oluyor
ben halil hocanın dersini üç kez aldım çünkü bana takmıştı(
arkadaşlar elocullar bilir birde mustafa burun kayamız var aman onu unutmayalım birde hüseyin çelik bunlar unutulurmu
mrb arkadasım, bende gazi tef bilg sis ögrt 2004 girişliyim, 2008 de mezun oldum..... Bitlis in hizan ilcesinde meslek lisesinde görev yapiyorum, bölüm sefi oldum daha ilk yılımda bilg ögrtmeni yok dershane demişsin, kampüs akademiyi önermek isterim, enazından asla ve asla everest ve kültür fen gibi kalabalık sınflar olmuyo, sıkışık tepişik ders işlenmiyo iyi bak kendine....too_bik' Alıntı:merhaba bende gütefdeyim 2004 girişliyim. Bu sene 2009 mezunu olacağım inş.
yolu gütef'den geçen herkese merhabalar. Umarım güzel yerlerde iyi işler yapıyorsunuzdur.
Benimde kpss stresim başladı dershaneye gitmeyi düşünüyorum neler tavsiye edersiniz?
Atanamam diye stres oldum
:? :?
eagle06' Alıntı:Sayın yetkili, form sayfalarınızda dorian nicname ile yazan şahsın saygıdeğer hocalarımız hakkında yazdığı asılsız ve hakarete varan yazılarını acele kaldrmanızı arz ederim. İyi sözde kötü sözde şahsın kendine aittir. "Merd-i kıptı secaat eylerken sirkat-in söylermiş". Eğitim sitesi olduğu söylenen bir yerde iyi ve güzel şeyler görmek istiyoruz..Birdaha bu ve benzeri şahısları burada görmek istemiyoruz..Saygıdeğer hocalarıma selamlar..