Gazze konusunda güvenli vakıf/dernek

Kodla Büyü

sancaktepe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu sene kurbanı Gazze'de kestirmek istiyorum . Fakat malum bazı yapılar bu işleri suistimal ediyor, daha önce çalıştığınız güvenilir dernek/vakıf önerileriniz var mı acaba? Yani kesinlikle bu hayır işini layıkıyla yapar diyebileceğimiz bir yapı arıyorum kurban bağışı için. Malum kurban yaklaşıyor. Şimdiden teşekkürler

Bende yardımın yerine ulaşmasında kaygı duymayacağım dernek, vakıf veya organizasyon arayışındayım.

Bizzat içinde bulunduğum gönüllü öğretmenlerin de içinde bulunduğu dernek. Hatta öğretmen arkadaşım Nazilli Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Hidayet Karabay Aydın il başkanı. Siyasi olarak Hoca Ahmet Yesevi Türkçülük akımı var altyapısında ama cemaatlerle kesinlikle bir bağlantısı yok. Bu sene 500 den fazla aileye bizzat Ramazan kolisi yaptık ben de oradaydım. Okulumuzdaki ihtiyac sahibi öğrencilere yardım alıyorum. Universite ogrencilerine burs veriliyor aylık düzenli. Gazze'ye bizzat yardım ediyorlar. Naziliden birçok öğretmen arkadasimiz sagolsunlar destek veriyorlar. Desteklerinizi bekliyoruz hocam.

Sağdaki Hidayet Hocam :) Cemaat yapılarından uzak durmak istiyorsanız bekleriz hocam.

Son düzenleme:
Ahmet Yesevi rahatlıkla güvenebilirsiniz. Ayrıca sizin niyetiniz çok önemli. Allah nefsimize uyumaktan şüpheden bizi korusun. Amin

ÖZel derneklere ben güvenemiyorum. Yine arkasında devlet var. En güvenilir TDV gibi.
Güven kişiden kişiye değişir hocam. Deprem zamanı Haluk Levent'in derneği birçok devlet kurumundan fazla yardım topladı.

Kendi adıma google aramalarında reklam veren derneklere vermiyorum. Google a reklamı hangi parayla verdiğini düşünüyorum. Ya daha önce topladıkları bağışları hayır yerine reklama veriyorlar ya da toplanılan kurban paralarını kurban için kullanmayacaklar gibi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: omd
BBNET
Geri