Gene MÜDÜR faciasıııı

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşş oda sına ne zaman gitsem asabımı bozacak bir şey söylüyor kesin,öncedende tartışmıştık aramız bozuk o yüzden olabilir:)

bana tekrardan formatör öğretmenlerin görevlerinden bahsediyor,
yok hocam labda ki pc leri kontrol ettik öğrenciler yanlış sitelere girmişler onlara önlem alın falan filann,dedim ki hocam ben zaten önemimi aldım deepfreez var sizin görmeniz imkansızz girseler bile,ayrıca MEB de yasak koymuş her siteye giremezler belki teşebbüs edenler olmuş olabilir dedim,bana evet teşebbüs etmişler diyor:)

sonra öğretmenlere soracakmış seltifikası olmayanlar varsa ben onlara kurs verecekmişim seltifikaları olacakmış,,adam rica etmiyor direkt vereceksin diyor...

en son noktayı koydu bu dönemki görevlendirmen geldi bizim okuldasınn,performansına göre objektiff olucam gelecek senee seçmeyebiliriz başka yere gidebilirsin dedi bi nevi tehdidi bastıı.....
düştümüzz durumlaraa bak yaaa keşke normal bir öğretmen olaydıkkkkkkk :verymad:

by_katliam' Alıntı:
rusensahin' Alıntı:
Hocam kadronuz bu okulda mı?
evet bu okulda hocam: :?

Eğer kadronuz bu okuldaysa sizi tehdit edemez, dersi ister seç ister seçme dersiniz. Sizde formatör olmazsınız 15 saat idari görev ondan sonra labı da onun olsun fatih projesi de dersiniz... Hepsinin köküne kibrit suyu...

zaten deepfreeze kurulu olan labdaki bilgisayarları nasıl kontrol etmiş onu bir sorsaydınız hocam, kekelemeye başlardı :roll:
yakın bir okul varsa tayin isteyin geçin hocam bu müdürle iş yapılmaz. Gerçi sizi başka okula gönderip yakını ya da istediği bir bilgisayar öğretmenini mi getirmek istiyor acaba size böyle davranıyor.

ne ilginç adamlar var yahu. benim müdür formatör olayım diye gözümün içine bakıyor. hatta 1 gün başka okula görevlendirme vereceklerdi göndermem ben öğretmenimi diye ortalığı ayağa kaldırdı.

rusensahin' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:
rusensahin' Alıntı:
Hocam kadronuz bu okulda mı?
evet bu okulda hocam: :?

Eğer kadronuz bu okuldaysa sizi tehdit edemez, dersi ister seç ister seçme dersiniz. Sizde formatör olmazsınız 15 saat idari görev ondan sonra labı da onun olsun fatih projesi de dersiniz... Hepsinin köküne kibrit suyu...
hocam kadrom bu okulda ama 15 saatlik verecek ders olmazsa haliyle başka okula gitmek zorundayımm,kasabada 2 okul var ikisinde de boş ders yok:)

egeman84' Alıntı:
zaten deepfreeze kurulu olan labdaki bilgisayarları nasıl kontrol etmiş onu bir sorsaydınız hocam, kekelemeye başlardı :roll:
yakın bir okul varsa tayin isteyin geçin hocam bu müdürle iş yapılmaz. Gerçi sizi başka okula gönderip yakını ya da istediği bir bilgisayar öğretmenini mi getirmek istiyor acaba size böyle davranıyor.

hocam tayin kafamıza göre isteyemiyoruz bu benim 2.senem..ayrıca beni gönderip başka bilişimci alma ihtimali yok,,ben biraz hakkımı arıyorum sertim diye böle yapıyor inatlaşıyor yanii...

jemba35' Alıntı:
Ne müdürler var ya, bizimkiler maşallah çok iyi.
Aynen, ilk müdürüm zorunlu hizmete gideceğim zaman bile "yav boşver yazma kal burda" demişti.
ikinci müdürüm ise af çıkıp memleketime gitmek istediğimde "buralar çok güzel hocam boşver memleketi kal burda" demişti.
üçüncü müdürüm ise "boşver müdür yardımcılığını tercih etme, böyle iyiyiz" diyor.

Müdüre bağlıyız ama onlar da bize bağımlı... Bağımlı değilse, bağımlı hale getirin hocam... Ondan sonra işler tıkırında yürür... Dengeyi kurmak gerek... Herkesin derdi başka ne ilginç zumreyiz yaa...

ziyaunal' Alıntı:
ne ilginç adamlar var yahu. benim müdür formatör olayım diye gözümün içine bakıyor. hatta 1 gün başka okula görevlendirme vereceklerdi göndermem ben öğretmenimi diye ortalığı ayağa kaldırdı.
vay be böyle müdürler kaldı mı gözlerim yaşardı valla, bir bilgisayarcı için ortalığı ayağa kaldıracak :o kıymetini bilin hocam müdürün :alkis:

by_katliam' Alıntı:
egeman84' Alıntı:

hocam tayin kafamıza göre isteyemiyoruz bu benim 2.senem..ayrıca beni gönderip başka bilişimci alma ihtimali yok,,ben biraz hakkımı arıyorum sertim diye böle yapıyor inatlaşıyor yanii...
allah sabır versin hocam, klasik sindirme politikası müdürlerin, öğretmen bir istekte bulunursa yönetmelik falan derler, kendi istekleri yönetmeliğe uysun uymasın yapılsın isterler. yapılmayınca da böyle tavırlar takınırlar.

intel4004' Alıntı:
okulda sana parayla kurs aç diyor daha ne istiyorsun....
hocam kurs aç demek var bi de görüşümü almak var,ben açmam demedim hiç bi zaman,ayrıca paraa derdinde de değilim..benim demek istediğim deme şekli tehditkar olması..

shemonster' Alıntı:
ziyaunal' Alıntı:
vay be böyle müdürler kaldı mı gözlerim yaşardı valla, bir bilgisayarcı için ortalığı ayağa kaldıracak :o kıymetini bilin hocam müdürün :alkis:
benim müdürde demişti ama samimi sölediğini sanmıyorum bn gidince işler kalacaktı benden sonra biri gelir miydi gelmez miydi falan yani 8)

Beni de formatör değilken başka okula çağırmışlardı, ben öğretmenimi gönderir miyim hiç o bizim elimiz ayağımız diyip göndermemişti :) Tabi okuldaki etkin rolümüzü fark eden idare az maalesef. Hocam sen de ilk fırsat ta git ki yokluğunda bakalım ne hale gelecek o lab...!

hocam yeterince sert davranmamışsın.. bence artık sopayı göstermeyi bırak direkt kafasına vur böyle müdürün.
hem herşey bir yana o sana muhtaç sen ona değil

yeni başlık açmayıp aynı başlık altında devam etmek istemedim.
formotör değilim. haftada 13 saat dersim var. sırasıyla
1.gün 3-4-5-6 saatler.
2.gün 5-6
3.gün 3 -5
4.gün 5-6 saat
5.gün 1-2-3 saatler dersim var.
sorum şu idare karşı nasıl konuşmam lazım.
A) sizin yapacak olduğunuz iş bu kadar olur diyeyim
B) teşekkür edip hiç değilse dersleri bir arada tutmuşsunuz diyeyim (1.saat -3. saat-5. saat gibide yapabilirlerdi.)
C) sömestir tatilinde merhametle tanıştınızmı diye sorayım.
D) idareye yalakalık yapıp dersleri 3 güne toplatayım.
E) hiç biri

calli020' Alıntı:
1.gün 3-4-5-6 saatler.
2.gün 5-6
3.gün 3 -5
4.gün 5-6 saat
B) teşekkür edip hiç değilse dersleri bir arada tutmuşsunuz diyeyim (1.saat -3. saat-5. saat gibide yapabilirlerdi.)
E) hiç biri
nasıl konuşursan konuş cevap şu olacaktır hocam.
" hocam çok uğraştık ders saatlerini anca böle ayarlayabildik,diğer derslerle çakıştı denk gelmedi" gibi şeyler söylerler muhtemelen :roll: başıma geldi biliyorum çünkü

Zıtlaşmakla hiçbirşey çözülmez.Ben çözdüm diyen varsa, anlatsın nasıl yaptığını herkes öğrensin.
iyi bir müdüre denk gelmek şans işi,Allah iyilerine denk getirsin.
Eğer zıt,gıcık,kişiliği oturmamış bir müdürünüz var ve epey okuldan gitmeyecekse ordan,ilk fırsatta siz tayin isteyerek gidin okuldan.
Ha yok ben adamın şöyle ağzını payını veririm,gösteririm ona gününü diyorsanız herkesin kendi bileceği birşey,can sıkıntısından başka birşey olmaz.
En güzeli kişinin kafasının rahat edeceği bir yerde çalışması.
Yapacak birşey yok.

by_katliam' Alıntı:
arkadaşş oda sına ne zaman gitsem asabımı bozacak bir şey söylüyor kesin,öncedende tartışmıştık aramız bozuk o yüzden olabilir:)

bana tekrardan formatör öğretmenlerin görevlerinden bahsediyor,
yok hocam labda ki pc leri kontrol ettik öğrenciler yanlış sitelere girmişler onlara önlem alın falan filann,dedim ki hocam ben zaten önemimi aldım deepfreez var sizin görmeniz imkansızz girseler bile,ayrıca MEB de yasak koymuş her siteye giremezler belki teşebbüs edenler olmuş olabilir dedim,bana evet teşebbüs etmişler diyor:)

sonra öğretmenlere soracakmış seltifikası olmayanlar varsa ben onlara kurs verecekmişim seltifikaları olacakmış,,adam rica etmiyor direkt vereceksin diyor...

en son noktayı koydu bu dönemki görevlendirmen geldi bizim okuldasınn,performansına göre objektiff olucam gelecek senee seçmeyebiliriz başka yere gidebilirsin dedi bi nevi tehdidi bastıı.....
düştümüzz durumlaraa bak yaaa keşke normal bir öğretmen olaydıkkkkkkk :verymad:

Adamdaki tavırlara bak ya. Sanki işveren, patron :D 15inde maaşı da sizden alıyım deseydin hocam. Hayır yani devletin atadığı adam devletin atadığı adama posta koyuyo hayır sen kimsin.

Kendilerini patron sanıyorlar hocam, üç kuruşluk egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar. Bence alttan alma gibi bir yanlışa asla düşmeyin. Kavga değil elbette; ama sözünüzü eksik etmeyin.

calli020' Alıntı:
1.gün 3-4-5-6 saatler.
2.gün 5-6
3.gün 3 -5
4.gün 5-6 saat
E) hiç biri

dönem başında okulumda 3 saat dersim vardı. yanlış okumadınız 3 saat. ve her gün bi saat dersim bir günde rehberlik ve kulüp görevim haftanın 4 günü okuldaydım:)

Geri