by_katliam' Alıntı:arkadaşş oda sına ne zaman gitsem asabımı bozacak bir şey söylüyor kesin,öncedende tartışmıştık aramız bozuk o yüzden olabilir
bana tekrardan formatör öğretmenlerin görevlerinden bahsediyor,
yok hocam labda ki pc leri kontrol ettik öğrenciler yanlış sitelere girmişler onlara önlem alın falan filann,dedim ki hocam ben zaten önemimi aldım deepfreez var sizin görmeniz imkansızz girseler bile,ayrıca MEB de yasak koymuş her siteye giremezler belki teşebbüs edenler olmuş olabilir dedim,bana evet teşebbüs etmişler diyor
sonra öğretmenlere soracakmış seltifikası olmayanlar varsa ben onlara kurs verecekmişim seltifikaları olacakmış,,adam rica etmiyor direkt vereceksin diyor...
en son noktayı koydu bu dönemki görevlendirmen geldi bizim okuldasınn,performansına göre objektiff olucam gelecek senee seçmeyebiliriz başka yere gidebilirsin dedi bi nevi tehdidi bastıı.....
düştümüzz durumlaraa bak yaaa keşke normal bir öğretmen olaydıkkkkkkk :verymad:
Bu braşın ezikliği değil değerli üstadım bu makamdakinin büyük başlığı,
benzer bir olayı ben İzmirde görev yaparken yaşadım ama benim başıma gelmedi bir matematik öğretmeni arkadaşımın beşına geldi,
müdür biz baktık öğrenciler matematikte geride diyor,
arkadaşım " tamam, hocam da nasıl baktınız" dedi
cevap "sen bana inanmıyormusun" çok pardon ulan öküz (az kaldı stajyerliğim yanacaktı) adam inanmıyorum demiyor ki nasıl ölçütün ne yaptın diyor.
daha sonra konuştuk arkadaşımla müdür "bu öğrencilere ekstra kurs vereceksiniz daha konuşacak birşey yok" demiş,
Sizin olayı okuyunca direk o geldi aklıma yani size çözüm değil ama bu branşa özel değil bence vakti zamanında yontamadıkları ağacı müdür yapalım öğrenciden uzak olsun demişler diye düşünmekteyim.(Önce adam sonra müdür olanları tenzih ederim elbette)