Gene MÜDÜR faciasıııı

Kodla Büyü
by_katliam' Alıntı:
arkadaşş oda sına ne zaman gitsem asabımı bozacak bir şey söylüyor kesin,öncedende tartışmıştık aramız bozuk o yüzden olabilir:)

bana tekrardan formatör öğretmenlerin görevlerinden bahsediyor,
yok hocam labda ki pc leri kontrol ettik öğrenciler yanlış sitelere girmişler onlara önlem alın falan filann,dedim ki hocam ben zaten önemimi aldım deepfreez var sizin görmeniz imkansızz girseler bile,ayrıca MEB de yasak koymuş her siteye giremezler belki teşebbüs edenler olmuş olabilir dedim,bana evet teşebbüs etmişler diyor:)

sonra öğretmenlere soracakmış seltifikası olmayanlar varsa ben onlara kurs verecekmişim seltifikaları olacakmış,,adam rica etmiyor direkt vereceksin diyor...

en son noktayı koydu bu dönemki görevlendirmen geldi bizim okuldasınn,performansına göre objektiff olucam gelecek senee seçmeyebiliriz başka yere gidebilirsin dedi bi nevi tehdidi bastıı.....
düştümüzz durumlaraa bak yaaa keşke normal bir öğretmen olaydıkkkkkkk :verymad:

Bu braşın ezikliği değil değerli üstadım bu makamdakinin büyük başlığı,
benzer bir olayı ben İzmirde görev yaparken yaşadım ama benim başıma gelmedi bir matematik öğretmeni arkadaşımın beşına geldi,

müdür biz baktık öğrenciler matematikte geride diyor,
arkadaşım " tamam, hocam da nasıl baktınız" dedi
cevap "sen bana inanmıyormusun" çok pardon ulan öküz (az kaldı stajyerliğim yanacaktı) adam inanmıyorum demiyor ki nasıl ölçütün ne yaptın diyor.

daha sonra konuştuk arkadaşımla müdür "bu öğrencilere ekstra kurs vereceksiniz daha konuşacak birşey yok" demiş,

Sizin olayı okuyunca direk o geldi aklıma yani size çözüm değil ama bu branşa özel değil bence vakti zamanında yontamadıkları ağacı müdür yapalım öğrenciden uzak olsun demişler diye düşünmekteyim.(Önce adam sonra müdür olanları tenzih ederim elbette)

ist_koord' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:
arkadaşş oda sına ne zaman gitsem asabımı bozacak bir şey söylüyor kesin,öncedende tartışmıştık aramız bozuk o yüzden olabilir:)

bana tekrardan formatör öğretmenlerin görevlerinden bahsediyor,
yok hocam labda ki pc leri kontrol ettik öğrenciler yanlış sitelere girmişler onlara önlem alın falan filann,dedim ki hocam ben zaten önemimi aldım deepfreez var sizin görmeniz imkansızz girseler bile,ayrıca MEB de yasak koymuş her siteye giremezler belki teşebbüs edenler olmuş olabilir dedim,bana evet teşebbüs etmişler diyor:)

sonra öğretmenlere soracakmış seltifikası olmayanlar varsa ben onlara kurs verecekmişim seltifikaları olacakmış,,adam rica etmiyor direkt vereceksin diyor...

en son noktayı koydu bu dönemki görevlendirmen geldi bizim okuldasınn,performansına göre objektiff olucam gelecek senee seçmeyebiliriz başka yere gidebilirsin dedi bi nevi tehdidi bastıı.....
düştümüzz durumlaraa bak yaaa keşke normal bir öğretmen olaydıkkkkkkk :verymad:

Bu braşın ezikliği değil değerli üstadım bu makamdakinin büyük başlığı,
benzer bir olayı ben İzmirde görev yaparken yaşadım ama benim başıma gelmedi bir matematik öğretmeni arkadaşımın beşına geldi,

müdür biz baktık öğrenciler matematikte geride diyor,
arkadaşım " tamam, hocam da nasıl baktınız" dedi
cevap "sen bana inanmıyormusun" çok pardon ulan öküz (az kaldı stajyerliğim yanacaktı) adam inanmıyorum demiyor ki nasıl ölçütün ne yaptın diyor.

daha sonra konuştuk arkadaşımla müdür "bu öğrencilere ekstra kurs vereceksiniz daha konuşacak birşey yok" demiş,

Sizin olayı okuyunca direk o geldi aklıma yani size çözüm değil ama bu branşa özel değil bence vakti zamanında yontamadıkları ağacı müdür yapalım öğrenciden uzak olsun demişler diye düşünmekteyim.(Önce adam sonra müdür olanları tenzih ederim elbette)

katılıyorum tüm branşların başına gelebilyo özellikle matematikçilrn ama bizim ders seçmeli olunca en çokta bize karşı kendilerinde cesaret buluyo böyle insanlar.. bide formatörsen yandın

Seni göndermek için derslerini seçmez ise sende onu şikayet et hocam.
Görevini kötüye kullandığını, nedensiz yere sana karşı tavır sergilediğini ve seni okuldan göndermek için derslerini seçmediğini belirten bir dilekçe yaz ver milli eğitime bakalım ne diyecek savunmasında, seni okuldan gönderme nedeni ne olacak?

İyi valla müdür canı istediğini göndersin okuldan böyle iş mi olur...! :verymad:

Ben ona da tam katılmıyorum, yani bizim branşın başına geliyor ama bu daha çok insanın karanlıktan korkması gibi,

örneğin İstanbul X lisesindeki bir öğrenci müdürü için adam hukuk okumuş dikkat etmek lazım demişti. Oğlum elin müdürü ne hukuğu okumuş diyemedim tabi :)
şimdi müdürlerin her işi bilme gibi bir durumu var, adama yamaç paraşütü deseniz en kralını ben yaparım diyecek ee hadi yap desen yamaç nerede paraşüt nerede
Ancak bizim alan gibi uygulamalı disiplinlerde hava atamadıkları için yada atsalar bile yakayı ele verme ihtimalleri fazla olduğu için inceden bir tırsma ve bundan kaynaklanan bir agresiflikte yok değil.

Müdürlerden tırsmayın. Tehdit ederse "o gün geldiğinde elinizden geleni ardınıza koymayın" der miydim? Evet derdim. Sizinle uğraşmanın yarar sağlamayacağını anlaması için görevi kötüye kullanma dilekçesi verin. Soruşturma açtırın. Sendikalar bunun için var. Tabi sendikalıysanız...

üzüntü verici kişiler koltuğa oturunca kral oldum sanıyolar. İyi arkadaşlarrın biri müdür olunca diğerine emir veririken kibarlığı unutyor küstüklerine şahit olmuşumdur. Maalesef bu bizim şu anki konumumuzun zayıflığından kaynaklanıyor. Okulda gereksiz olarak görülen biz aslında iyi bir izleyici olarak(boş saatlerinizde bir bakın etrafınıza) o kadar gereksiz kişi varki sanırım biz önceliği onlara veririz.

bizim müdür yrd yoktu geldi.Bugün toplantı yaptık.Ben formatör değilim sevdiğim için okul sitesi ile ilgileniyorum.Kalkmış bana milletin içinde:hocam bana sordunuz mu resmimi niye çerçeveli yaptınız ve niye altına özgeçmişimi yazmadınız veee bana sordunuz mu?Buyur burdan yak kardeşimm.Yaşça büyüğüm ondan.
Toplantıda kalktım ayağa gittim bir çay aldım dışarı çıktım sonra girdim içeri.Bak aslan hocam dedim formatör değilim ve özellikle bu okuldada olmak istemiyorum.
Varsa bu işi bilen bir babayiğit çıkar yapar pzt gününden itibaren de bırakıyorum.Kendinize bir formatör bulun dedim.Seneye inşallah başka bir okulda zevkle yaparız bu işleridedim.Ortalığı buz kesti.

dilek83' Alıntı:
calli020' Alıntı:
yeni başlık açmayıp aynı başlık altında devam etmek istemedim.
formotör değilim. haftada 13 saat dersim var. sırasıyla
1.gün 3-4-5-6 saatler.
2.gün 5-6
3.gün 3 -5
4.gün 5-6 saat
5.gün 1-2-3 saatler dersim var.
sorum şu idare karşı nasıl konuşmam lazım.
A) sizin yapacak olduğunuz iş bu kadar olur diyeyim
B) teşekkür edip hiç değilse dersleri bir arada tutmuşsunuz diyeyim (1.saat -3. saat-5. saat gibide yapabilirlerdi.)
C) sömestir tatilinde merhametle tanıştınızmı diye sorayım.
D) idareye yalakalık yapıp dersleri 3 güne toplatayım.
E) hiç biri

dönem başında okulumda 3 saat dersim vardı. yanlış okumadınız 3 saat. ve her gün bi saat dersim bir günde rehberlik ve kulüp görevim haftanın 4 günü okuldaydım:)
...
bu durumdaki tüm arkadaşların yapacakları tek bir şey var.
Eğer okullarındaki diğer öğretmenlerin BOŞ GÜNLERİ

Buzkırıcı' Alıntı:
bizim müdür yrd yoktu geldi.Bugün toplantı yaptık.Ben formatör değilim sevdiğim için okul sitesi ile ilgileniyorum.Kalkmış bana milletin içinde:hocam bana sordunuz mu resmimi niye çerçeveli yaptınız ve niye altına özgeçmişimi yazmadınız veee bana sordunuz mu?Buyur burdan yak kardeşimm.Yaşça büyüğüm ondan.
Toplantıda kalktım ayağa gittim bir çay aldım dışarı çıktım sonra girdim içeri.Bak aslan hocam dedim formatör değilim ve özellikle bu okuldada olmak istemiyorum.
Varsa bu işi bilen bir babayiğit çıkar yapar pzt gününden itibaren de bırakıyorum.Kendinize bir formatör bulun dedim.Seneye inşallah başka bir okulda zevkle yaparız bu işleridedim.Ortalığı buz kesti.

insan önce beğenmesen bile nezaketen teşekkür eder, insanlık yok ki idareci olsan ne yazar, iyi yapmışsınız hocam beklemediği bir tepkidir büyük ihtimal içine oturmuştur :+1:

Geri