gazi57' Alıntı:Kıran kırdı zaten hocam şahsen ben rootlu kullanıyorum
egeca77' Alıntı:gazi57' Alıntı:Kıran kırdı zaten hocam şahsen ben rootlu kullanıyorum
Hocam bana da pm gönderir misin?
kcemil' Alıntı:arkadaşlar root atmanıza gerek yok gayet basit bir sistemle ayarların ara yüzünden güvenlik sekmesini kapamışlar onu açarsanız sorunu çözersiniz bir de dnset i kurun istediğiniz gibi nete girin. daha sonrası bir dosya yöneticisi ile bilgisayardan program atmınıza yarar sevgiler root ile kendiniz tehlikeye atmayın derim
kcemil' Alıntı:arkadaşlar root atmanıza gerek yok gayet basit bir sistemle ayarların ara yüzünden güvenlik sekmesini kapamışlar onu açarsanız sorunu çözersiniz bir de dnset i kurun istediğiniz gibi nete girin. daha sonrası bir dosya yöneticisi ile bilgisayardan program atmınıza yarar sevgiler root ile kendiniz tehlikeye atmayın derim
Root olayına ben de karşıydım. Dediğiniz gibi tablet üzerinde hakimiyet sağlamanın yolunu bulduk. Ancak adamlar keyfi olarak değişik uygulamaları tabletlerimize uzaktan bağlanıp siliyorlar. Bu da benim canımı fazlasıyla sıktı. Madem kurmak yasak en baştan kurulmasını engelleselerdi. Açıkçası ben de rootlamayı düşünüyorum.gizemkar' Alıntı:kcemil' Alıntı:arkadaşlar root atmanıza gerek yok gayet basit bir sistemle ayarların ara yüzünden güvenlik sekmesini kapamışlar onu açarsanız sorunu çözersiniz bir de dnset i kurun istediğiniz gibi nete girin. daha sonrası bir dosya yöneticisi ile bilgisayardan program atmınıza yarar sevgiler root ile kendiniz tehlikeye atmayın derim
Hocama katılıyorum can sıkıcı yani bazı bölümlerin kapatılması güvenlik ve hesaplar gibi bölümler aktif değil hiç gözükmüyor. Ama DNset kurarsanız yeter zaten playstoredaki içerikler bile gözükmekte hiç problem yaşamamaktasınız.
Unutmayınız. Telpanın şartnamasinde yazılımsal işlemlerle ilgili garanti dışına çıkma sebebi var rootla uğraşmayın. kırsanız elinize ne gececek ne değişecek?
gazi57' Alıntı:Çağatay52' Alıntı:rootu nasıl attınız bir link var mı??
pm gönderdim.
Internet' Alıntı:root yapmam gereken bizim yeğenin tableti biraz müzik ve ders dökümanı atacağım. bana da ekleyin lütfen.gazi57' Alıntı:Çağatay52' Alıntı:rootu nasıl attınız bir link var mı??
pm gönderdim.