pkcn25' Alıntı:Dün ildeydim ben hocam. İl formatörü, Milli Eğitim Müdürünün kesin kararı bekleme taraftarı olduğunu söyledi. Yapan iller iptal edilebilirmiş. Bu hafta falan belli olabilirmiş. Ama umutsuz konuştu. Olmayacak muhtemelen, olsa bile fatih projesinin pilot okullarına olma ihtimali yüksek falan dedi. Falan filan işte. Kimse net birşey bilmiyor yani.
tskaya_61' Alıntı:Az önce yeni bir umutla ili aradım. Sonuç yine aynı, yine hüsran. İl for arkadaş pilot okullardan, liselerden bahsediyo. Diğer görevlendirme yapan illeri dedim, bu konuda bi girişiminiz varmı diye onların kendi kafalarına göre görevlendirme yaptıklarını düşünüyo, yazı geldiğininde iptal ederler diyo. Yani Sonuç olarak benim beklentim büyük ihtimalle olumsuz sonuçlanır diyo. Arkadaş ben artık sabredemiyorum hay ben bunların............!!!!. Umutlarım vardı yeni haftaya dair anlaşılan boş bi umutmuş. evde oturmak sıktı iyice, hanım işte bari bende kalkıp evi temizleyim bulaşıkları yıkayıp kendimi meşgul edim yoksa bunalıma girecem. haftanın 4 günü evde temizlik etkinlikleri yaparım artık. :verymad: :verymad: :verymad:
rf_dmr' Alıntı:Arkadaşlar ben de bir haftadır arıyorum. Milli Eğitim Müdürü ile görüşeceklerdi sanırım görüşememişler ve bakanlıktan yazı bekleniyormuş. Onlar da işin ne olacağını bilmiyorlar. Liselerde fatih projesi olan okullara uygulanabilir gibi bir şeyler söyledi İbrahim bey. Sanırım bu hafta belli olacak...Anlamadığım şey başka illerde yazın başından beri uygulanıyorken bizde hala durum belli değil. bizde de başlansın bakanlıktan aksi bir yazı gelinirse bizimkileri de iptal ederler. Çok mu zor...
xxxdnz' Alıntı:Yasin Hocam arıyoruz zaten ili.hep aynı cvbı aldığım için böle bi başlık açtım.belki olumlu şeyler duyan olabilir die ama en son ibrahim bey muhtemelen liselere olacak dedi.o da yapılırsa.Allah sonumuzu hayretsin..
tskaya_61' Alıntı:Arkadaşlar aklıma nacizane bir fikir geliyor... Giresundaki il for arkadaş belki çaba sarfediyodur ama bizde acaba bi araya gelsek, elimize görevlendirme yapan illerin bi listesini alsak sonra il milli eğitim müdürüne çıksak, sonra da eğer bir sonuç çıkmazsa derdimizi anlatmak uğruna birde vali ye mi çıksak diye düşünüyorum. :idea: Biliyorum biraz ütopik gibi duruyo ama benim anladığım bu adamalara bukonu ile ilgili yeterli uyarıcı bi dönüt verilmiyo. İl milli eğitim müdürünü bilmem ama Vali anlayışlı bi insan onu biliyorum. Ya da benzeri bişey olabilir mi. Böyle bişeyin Artısı eksisi ne olur biraz kafa yoralım lütfen.. yoksa bu yıl hakkaten tam şamar o..nı muamelesi görücez. Veya benzeri başka bi çözüm önerisi... Sizce saçmalıyormuyum yoksa?????
yasinz' Alıntı:tskaya_61' Alıntı:Arkadaşlar aklıma nacizane bir fikir geliyor... Giresundaki il for arkadaş belki çaba sarfediyodur ama bizde acaba bi araya gelsek, elimize görevlendirme yapan illerin bi listesini alsak sonra il milli eğitim müdürüne çıksak, sonra da eğer bir sonuç çıkmazsa derdimizi anlatmak uğruna birde vali ye mi çıksak diye düşünüyorum. :idea: Biliyorum biraz ütopik gibi duruyo ama benim anladığım bu adamalara bukonu ile ilgili yeterli uyarıcı bi dönüt verilmiyo. İl milli eğitim müdürünü bilmem ama Vali anlayışlı bi insan onu biliyorum. Ya da benzeri bişey olabilir mi. Böyle bişeyin Artısı eksisi ne olur biraz kafa yoralım lütfen.. yoksa bu yıl hakkaten tam şamar o..nı muamelesi görücez. Veya benzeri başka bi çözüm önerisi... Sizce saçmalıyormuyum yoksa?????
Hocam söylediğin şeyin adı TCK da isyan olarak geçer. DMK da ise toplu eylem olarak geçer. Bana sorarsan öyle bişey midir? Uzaktan yakından alakası yok ama TCK ve DMK eli kolu bağlar. Bide idari amir sonuçta vali bey. Doğrudan ona gitme gibi bi durumumuz yok.
tskaya_61' Alıntı:Arkadaşlar gülsemmi ağlasammı bilemiyorum.. Bu gün sendikama talebimizi ve mağduriyetimizi dile getiren bi mesaj attım ardındanda il başkanımızı aradım. Beni güzelce dinledikten sonra söylediği bişey beni çok düşündürdü. ''Hocam ben böyle bir sorun olduğundan haberssizdim, bu konuda ilkkez siz aradınız. bu aralar hep yeni sisteme yönelmiş herkes ve bu durumun farkında değiliz. Ama madem böyle bi mağduriyet var neden kimse bizi aramadı '' dedi. daha sonrada genel merkeze sonrunumuzu ilettiğini beni arayarak bildirdi.. İnanın Bu forum Ağlama duvarı olmuş. Beni yanlış anlamayın ama burda yakınan arkadaşlar anladığım kadarıyla sadece burda ağlayıp sızlayıp sonrada bacak bacak üstüne atıp birileri bişeyler yapsın diye bekliyor anlaşılan. Önce bu eleştiriyi kendime sonrada şu andan itibaren bu durumu devam ettiren saygı değer BT öğretmeni arkadaşlarıma yöneltiyorum. Anlaşılan çoğu ilde de bu durum var. Lütfen arayıp sendikamıza bu konuda derdimizi anlatalım. Lütfen oturmayalım arkadaşlar artık.... Bu arada sendikam eğitim bir sen. Hangi sendika olduğu önemli değil lütfen her birimiz sendikamızı arayıp en azından giresun olarak mağduriyetimizi dile getirelim.. :cry:
tskaya_61' Alıntı:yasinz' Alıntı:tskaya_61' Alıntı:Arkadaşlar aklıma nacizane bir fikir geliyor... Giresundaki il for arkadaş belki çaba sarfediyodur ama bizde acaba bi araya gelsek, elimize görevlendirme yapan illerin bi listesini alsak sonra il milli eğitim müdürüne çıksak, sonra da eğer bir sonuç çıkmazsa derdimizi anlatmak uğruna birde vali ye mi çıksak diye düşünüyorum. :idea: Biliyorum biraz ütopik gibi duruyo ama benim anladığım bu adamalara bukonu ile ilgili yeterli uyarıcı bi dönüt verilmiyo. İl milli eğitim müdürünü bilmem ama Vali anlayışlı bi insan onu biliyorum. Ya da benzeri bişey olabilir mi. Böyle bişeyin Artısı eksisi ne olur biraz kafa yoralım lütfen.. yoksa bu yıl hakkaten tam şamar o..nı muamelesi görücez. Veya benzeri başka bi çözüm önerisi... Sizce saçmalıyormuyum yoksa?????
Hocam söylediğin şeyin adı TCK da isyan olarak geçer. DMK da ise toplu eylem olarak geçer. Bana sorarsan öyle bişey midir? Uzaktan yakından alakası yok ama TCK ve DMK eli kolu bağlar. Bide idari amir sonuçta vali bey. Doğrudan ona gitme gibi bi durumumuz yok.
Ya aslında bende farkındayım hocam zaten isyanlardayız bunu ifade etmenin bir yolunu arıyorum :?
rf_dmr' Alıntı:Arkadaşlar bugün Türk eğitim sen il başkanı Arif Çetinkaya'ya aktardım durumu. O da bu gün Milli Eğitimde toplantısı vardı. Bu konu hakkında da görüşecekti. Yanlız bu konuda arkamda duracak öğretmenler gerekebilir gibi birşey demiş bizim okul temsilcisine ben de tüm bilişim öğretmenlerini bir gün içinde toplarım dedim. Sizin adınıza konuştum ama bilmem öyle bir durumda hemen toplanabilir miyiz? Yoksa tüm öğretmenleri bir gün içinde toplarız diyerek biraz salllamış mı oldum bilmiyorum