giresun formatörlük

Kodla Büyü
Arkadaşlar 3 gün öncede yazmıştım; Arkadaşlar burda boşa konuşacağınıza okul müdürlüğüne bir dilekçe yazın formatör görevlendirmesi isteği için, okul da müdürlüğe yazsınki (ilçede isek kaymakamlık oluruyla) en azında formatörlüğün bir ihtiyaç olduğunu anlamalarını sağlayalım. Ben kendim ve müdürümün çabalarıyla keşap ilçesinde 2 arkadaşla beraber kaymakamlık oluruyla il'e dilekçe gönderdik, Espiyedeki arkadaşlarlada görüştüm onlrda aynısın yapacaklardı, İlden aldığım haberlere göre valiliğe tek tek ilçe onayı yerine bütün ilçelerden böyle istek gelirse toplu halde onay alınabileceği söylendi. (Söyleyende Şube müdürümüz Ali KILIÇASLAN)

arkadaşlar formatör değilseniz ve ek ders almıyorsanız neden 8-5 çalışıyorsunuz anlamadım...ben şahsen haftada 8 saatime giriyorum bi de pazartesi günleri nöbet var sabahtan akşama,gerisi yatış....
haa akıllı tahtalarla falan gönüllü uğraştım ama ders olmadıkça okula falan uğramıyorum...
böyle olmasını ben istemedim devlet baba istedi...siz de kendinizi kullandırtmayın

evinize gidiş geliş yapamıyorsanız,ders saatlrni aralıklı aralıklıysa mecburen okulda duryorsunuz hocm.istklere de yok ben yapma diyip ters düşemiyosnuz en azından ben yapamıyrm.

xxxdnz' Alıntı:
evinize gidiş geliş yapamıyorsanız,ders saatlrni aralıklı aralıklıysa mecburen okulda duryorsunuz hocm.istklere de yok ben yapma diyip ters düşemiyosnuz en azından ben yapamıyrm.

o zaman ders programını ona göre ayarlatın....biraz baskın olmak lazım bu işlerde...

only61' Alıntı:
xxxdnz' Alıntı:

o zaman ders programını ona göre ayarlatın....biraz baskın olmak lazım bu işlerde...

tşk ederim hocam ben bunu düşünememiştim.

Norm fazlası ve ders sayıları az olan öğretmenler için ilçelere yazı gönderilmiş... Okullardan bilgi amaçlı... formatörlükte olmadığına göre bize yakında başka derslerin yolu gözükür....

il ne zaman gönderecek acaba talep dilekçelerini... 1 hafta da o işlem sürer gibi...

bugün yazı geldi ama başlama günümüz ne zaman onu bilmiyorum...haberi olan var mı arkadaşlar..
herhalde bir daha ki pazartesi başlarız göreve...

Arkadaşlar bu bt rehberliği işi de yılan hikayesi şekline bürünecek gibi görünüyo. onca zaman yazıyı bekledik sonunda yazı çıktı, okulla ne zaman gelecekde başvurumuz alınacak dedik epey bi bekledikten sonra oda geldi başvuruyu yaptık ama sonrasındada onayı beklemeye koyulduk. Vay arkadaş bu neydi böyle olmaz bukadar da dedim ve sonunda dayanamayıp fatih hocayı aradım. ulaşamadım daha sonraki arayışımda ulaştım izinde olduğunu söyledi ibrahim hocayı aramamı istedi. Aradım ibrahim aydın ı verdiği cevap; hocam ilçeleri geziyorum yetiştiremiyorum bayramdan sonra sizin oluru alıcam, bayramdan sonraya yetiştirmeye çalışıcam diyor. Yaw ben anlamıyorum bu insan şayet kendisi bir okulda görev yapıyor ve bizim durunmumuzda olsaydı böylemi davranırdı. olur almak için diğer işlerin bitmesinimi bekleyecez şimdide. Diğer illerin pek çoğunda bt öğretmeleri eylülde dahil ekim aynınıda full ek ders alarak kapattı. bizim suçumuz örneğin trabzon değilde giresunda görev yapıyo olmak mı. Arkadaşlar lütfen bu haksızlığı dile getirelim . beni yanlış anlamayın ama kaç kişi arayıpta bizim il for. görevlisi arkadaşları rahatsız ediyo. tamamen il for arkadaşın elinde bizim btr işi. Hocamız artık nezaman bizim olurlara sıra getirirse. tabi birde hocamız olur istedikten sonra üst makam ne zaman onaylar oda belli değil. bu adamlar trabzondaki mevkidaşlarını hiç mi görmüyo. işin aslı biz bile kendimiz için gerekli kapıları ısrarla çalmıyorsak onların umurunda olmayı da çok beklememek lazım anladığım.......... :verymad:

Geri