Giresun , ilçeleri, okullar hakkındaki bilgiler, puanlar vs...
Ben Giresun ilçedeyim merkezi düşünüyorum hocam.. TEF liyim. Ticaret yada E.M.L yi düşünüyorum.. Siz de il içi mi istiyosunuz??like_heaven' Alıntı:ben merkez kayadibini tercih edeceğim varmı başka tercih yapacak olan? varsa lütfen yazsın..
Arkadaşlar Kayadibi İ.Ö.O merkez olarak geçiyor ama tam olarak merkezde değil. Merkezden dolmuş ile gidiliyor oraya haberiniz olsun.. Ben Giresunluyum..a.taş' Alıntı:Ben de İl dışından merkez Kayadibini tercih etmeyi düşünüyorum. Sizin puanınız kaç hocam? İl içi mi il dışımı isteyeceksiniz?
hangi okulu düşünüyosunuz hocam.Kaf-Kef.' Alıntı:82 puan var il içi isteyebilirim karar veremedim daha .
hocam merkez olmaz büyük ihtimal tirebolu merkezde isterim.erkan_ays' Alıntı:hangi okulu düşünüyosunuz hocam.Kaf-Kef.' Alıntı:82 puan var il içi isteyebilirim karar veremedim daha .
Olmaz derken puandan dolayı mı yoksa siz mi istemiyor sunuz. Bu arada TEF limisiniz.Kaf-Kef.' Alıntı:hocam merkez olmaz büyük ihtimal tirebolu merkezde isterim.erkan_ays' Alıntı:hangi okulu düşünüyosunuz hocam.Kaf-Kef.' Alıntı:82 puan var il içi isteyebilirim karar veremedim daha .
Hangi okuldasın hocamDaMieN' Alıntı:Bulancak Merkezdeyim ama il içi istemeyeceğim...
erkan_ays' Alıntı:Hangi okuldasın hocamDaMieN' Alıntı:Bulancak Merkezdeyim ama il içi istemeyeceğim...
Hocam ben bi ihtimal sizin okulu da yazabilirim. Okulunuz nasıl acaba tavsiye eder misiniz. Öğrenci profili idaresi nasıl..DaMieN' Alıntı:erkan_ays' Alıntı:Hangi okuldasın hocamDaMieN' Alıntı:Bulancak Merkezdeyim ama il içi istemeyeceğim...
Ticaret Meslek Lisesi
erkan_ays' Alıntı:Hocam ben bi ihtimal sizin okulu da yazabilirim. Okulunuz nasıl acaba tavsiye eder misiniz. Öğrenci profili idaresi nasıl..DaMieN' Alıntı:erkan_ays' Alıntı:Hangi okuldasın hocamDaMieN' Alıntı:Bulancak Merkezdeyim ama il içi istemeyeceğim...
Ticaret Meslek Lisesi
Anladım hocam çok teşekkürler..DaMieN' Alıntı:erkan_ays' Alıntı:Hocam ben bi ihtimal sizin okulu da yazabilirim. Okulunuz nasıl acaba tavsiye eder misiniz. Öğrenci profili idaresi nasıl..DaMieN' Alıntı:erkan_ays' Alıntı:Hangi okuldasın hocamDaMieN' Alıntı:Bulancak Merkezdeyim ama il içi istemeyeceğim...
Ticaret Meslek Lisesi
Öğrenci profili klasik meslek lisesi ama çok fazla sorun yaşamazsınız. Üniversiteye yönelik başarı alt seviyelerde. Meslek eğitimine de ilgi çok fazla değil.
İdare, çok göreceli 8)