Ben de 2010 atamasiyla sözleşmeliden kadroya geçtim, senin duruma benzer bir durum yaşadım, 2. sınavda sıra olarak geriye düşüp çalıştığım ile atanmıştım ancak, yıllardır çabala sonra mağdur ol ...ahmetfx' Alıntı:Benim GK kısmı kötüydü zaten, o yüzden iptal edilmesi benim için iyi olacaktı. Ama o kadar kanıta rağmen "dalga" geçer gibi iptal edilmedi. Şu saatten sonra iptali hiçbir anlam taşımıyor. O günlerde kitapçıkları tek tek inceleseler kimin ne yaptığı belli olurdu belki. Eğitim Bilimleri de tercihlerin açıklanacağı akşam iptal olmuştu. O da "göstermelik" bir iptal idi. İptal olan EB sınavından sonra ikinci girişimizde 22.5 net daha fazla yapmıştım ama sonuçta +8 puan gelmişti ve ancak ucu ucuna kendi okulumda kadroya geçecek puana sahip olmuştum. Ve dediğim gibi 6 ay sonra da herkes kadroya alınmıştı. Hatta KPSS puanı ile kadroya geçenlere hizmet süresi, doğu görevi affı gibi hakları verilmemişti. Yani puanımla atandığıma "gerçekten" pişman olmuştum. Bu durumdaki arkadaşlar bilir.
COBOL' Alıntı:Sınav baştan yapılır.
Çalışkan olan kadroda kalır.Gerisi zaten ait olduğu yere döner Önemli olan, alınterinn karşılığının iadesidir.
Geçte olsa.
bt.ogretmeni' Alıntı:2010 KPSS tekrar edilmeli, soruları çalmayan veya şans eseri yüksek puan almayanlar anasının ak sütü gibi tekrar istedikleri puanı alacaklardır. Eğer, önceki sınav ile girecekleri sınav puanı arasında çok fark olanlar memurluktan atılmalıdır.
Çalışkan olan kadroda kalır.Gerisi zaten ait olduğu yere döner Önemli olan, alınterinn karşılığının iadesidir.
Geçte olsa.
Geçte olsa.
bt.ogretmeni' Alıntı:2010 KPSS tekrar edilmeli, soruları çalmayan veya şans eseri yüksek puan almayanlar anasının ak sütü gibi tekrar istedikleri puanı alacaklardır. Eğer, önceki sınav ile girecekleri sınav puanı arasında çok fark olanlar memurluktan atılmalıdır.
wswswq' Alıntı:2003 den başlayarak bütün sınavlar iptal edilsin. çünkü şaibelidir. daha öncesine gerek yok hem mezun olan herkes atanıyodu.
Sen böyle yazınca daha parlak bir fikir geldi aklıma. Tüm sınavlar şaibeli olduguna göre Şöyle olmalı;bt.ogretmeni' Alıntı:2010 KPSS tekrar edilmeli, soruları çalmayan veya şans eseri yüksek puan almayanlar anasının ak sütü gibi tekrar istedikleri puanı alacaklardır. Eğer, önceki sınav ile girecekleri sınav puanı arasında çok fark olanlar memurluktan atılmalıdır.