GK-GY 2010 KISMIDA İPTAL !

Kodla Büyü

alemd@r

Aktif Üye
ARADAN 6 YIL GEÇTİKTEN SONRA 2010 SINAVININ K-GY KISMIDA İPTAL EDİLDİ..YA HAKKIYLA ATANAN,EV BARK KURAN, BORÇ İÇİNE GİREN İNSANLARIN DURUMU NE OLACAK! DEVLETİMİZİN BUNA DA Bİ ÇÖZÜM BULUP ACİLEN AÇIKLAMA YAPMASI GEREKİYOR

Hadi bakalım. O dönem sözleşmeli öğretmenlikten kadroya geçmiştim. İşin garibi 6 ay sonra seçimden dolayı tüm sözleşmeliler kadroya alındı.

O yıl GK-GY'nin de iptal olması gerektiğini düşünüyor ve istiyordum. Sonuçta Eğitim Bilimlerini sızdıranlar bu soruları da rahatlıkla alırlar ki aldıkları da belliydi. Sonuçta çıkış yeri aynı. Şimdi pirincin taşını nasıl ayıklayacaklar merak ediyorum.

Ayrıca durum böyle olursa TÜM SINAVLARIN iptal edilmesi gerekir. Aklınıza hangisi geliyorsa.

Endişeyle takip ediyoruz.

Bu sınavda alınan puanlarla 100 binlerce kişi atanmıştır ve hakkıyla gece gündüz çalışarak bu puanı almışlardır. 6 yıl sonra hadi ne haliniz varsa görün denemez.

Benim GK kısmı kötüydü zaten, o yüzden iptal edilmesi benim için iyi olacaktı. Ama o kadar kanıta rağmen "dalga" geçer gibi iptal edilmedi. Şu saatten sonra iptali hiçbir anlam taşımıyor. O günlerde kitapçıkları tek tek inceleseler kimin ne yaptığı belli olurdu belki. Eğitim Bilimleri de tercihlerin açıklanacağı akşam iptal olmuştu. O da "göstermelik" bir iptal idi. İptal olan EB sınavından sonra ikinci girişimizde 22.5 net daha fazla yapmıştım ama sonuçta +8 puan gelmişti ve ancak ucu ucuna kendi okulumda kadroya geçecek puana sahip olmuştum. Ve dediğim gibi 6 ay sonra da herkes kadroya alınmıştı. Hatta KPSS puanı ile kadroya geçenlere hizmet süresi, doğu görevi affı gibi hakları verilmemişti. Yani puanımla atandığıma "gerçekten" pişman olmuştum. Bu durumdaki arkadaşlar bilir.

ne saçma bi ülke olduk her güne bir süprizle başlıyoruz
o gün iptal edilecekti bu sınav bu gün değil
kimler sorumluysa onlar cezalandırılsın ama memlekette hiçbir şeyin sorumlusu yok ki bunun olsun :-1:

2010'daki kpss ile akşama kadar kütüphanede deli gibi çalışarak anamın ak sütü gibi helal puanımla atandım. Evlendim. 2 yaşında bir kızım var. 160.000 lira ev kredisine girdim. O zaman iptal edilsin dediğimizde 'tertemiz bir kpss yapılmıştır.' diyenler bir taraflarından element uydurmadan önce benimle empati kursunlar. (Sürçü lisan ettiysek affola.)

2010 KPSS tekrar edilmeli, soruları çalmayan veya şans eseri yüksek puan almayanlar anasının ak sütü gibi tekrar istedikleri puanı alacaklardır. Eğer, önceki sınav ile girecekleri sınav puanı arasında çok fark olanlar memurluktan atılmalıdır.

ahmetfx' Alıntı:
Benim GK kısmı kötüydü zaten, o yüzden iptal edilmesi benim için iyi olacaktı. Ama o kadar kanıta rağmen "dalga" geçer gibi iptal edilmedi. Şu saatten sonra iptali hiçbir anlam taşımıyor. O günlerde kitapçıkları tek tek inceleseler kimin ne yaptığı belli olurdu belki. Eğitim Bilimleri de tercihlerin açıklanacağı akşam iptal olmuştu. O da "göstermelik" bir iptal idi. İptal olan EB sınavından sonra ikinci girişimizde 22.5 net daha fazla yapmıştım ama sonuçta +8 puan gelmişti ve ancak ucu ucuna kendi okulumda kadroya geçecek puana sahip olmuştum. Ve dediğim gibi 6 ay sonra da herkes kadroya alınmıştı. Hatta KPSS puanı ile kadroya geçenlere hizmet süresi, doğu görevi affı gibi hakları verilmemişti. Yani puanımla atandığıma "gerçekten" pişman olmuştum. Bu durumdaki arkadaşlar bilir.
Ben de 2010 atamasiyla sözleşmeliden kadroya geçtim, senin duruma benzer bir durum yaşadım, 2. sınavda sıra olarak geriye düşüp çalıştığım ile atanmıştım ancak, yıllardır çabala sonra mağdur ol ...

Re: Ynt: GK-GY 2010 KISMIDA İPTAL !

Sınav baştan yapılır.
Çalışkan olan kadroda kalır.Gerisi zaten ait olduğu yere döner Önemli olan, alınterinn karşılığının iadesidir.
Geçte olsa.

COBOL' Alıntı:
Sınav baştan yapılır.
Çalışkan olan kadroda kalır.Gerisi zaten ait olduğu yere döner Önemli olan, alınterinn karşılığının iadesidir.
Geçte olsa.

yuh!
kitapçığa bakılsa ölür müsün? bu nedir kardeşim. bol keseden gömün milleti. eğitim iptal oldu bir daha girdik, yerleştik zar zor. 6 sene sonra çoluk çocukla,ev geçindirme kaygısıyla sınava çalışmak kolay mı?

Adalet daha temiz tecelli etsin.
Hem böylece herşey netleşir.Kötüler zail olur.

bt.ogretmeni' Alıntı:
2010 KPSS tekrar edilmeli, soruları çalmayan veya şans eseri yüksek puan almayanlar anasının ak sütü gibi tekrar istedikleri puanı alacaklardır. Eğer, önceki sınav ile girecekleri sınav puanı arasında çok fark olanlar memurluktan atılmalıdır.

Allah'ınızı seviyorsanız imla ve anlam bütünlüğüne biraz dikkat edin öğretmen arkadaşlarım.

"Eğer, önceki sınav ile girecekleri sınav puanı arasında çok fark olanlar memurluktan atılmalıdır." Bu cümlede anlatılmak istenen nedir? Yoruldum okurken!

Tamam TDK kadar titizlik beklemiyorum ama ne olur bari şu 'de' -'da' bağlaçlarını ayrı yazın.

Başlığı düzeltin bari . Moralim bozuluyor öğretmen arkadaşlarımı böyle görünce. Saygılar....

COBOL' Alıntı:
Sınav baştan yapılır.
Geçte olsa.

:alkis: Tebrikler
Hep derim zaten öğretmenlik camiası çok farklı.
Baksana o kadar hakkı ile giren öğretmen arkadaşımızı bir anda silmiş arkadaş.

Ya arkadaş 6 sene olmuş. Millet hayatını kurmuş, bunun ceremesini hakkı ile kazanan neden ödüyor.
Araştırmak , kopya çekenleri bulmak daha hakkaniyetli değil mi.
O zamanda girdiği sınav şartları ile şu an aynı mı ?

Lütfen biraz yorum yapmadan önce google kullanın.
Arama kutucuğuna empati yazın :wink:

COBOL' Alıntı:
Sınav baştan yapılır.
Geçte olsa.

Hocam komik olmayın lütfen. Düşünün şu an girdiğiniz YGS-ÖSS-LYS iptal olsa, 10 yıl sonra tekrar sınava girmeniz istense ve başarısız olsanız (ki büyük ihtimal) nasıl bir durum olacak? Üniversiteye baştan mı başlayacaksınız?

Sınav tekrar yapılsa ve o zamankindan daha yüksek puan alırsak bu sefer de deriz ki bu puanla o zaman daha iyi bir yere atanırdık, orada kadro açmanız lazım. Bu işin sonunu merak ediyorum. Sınavın tekrarlanması en saçma karar olur. O yıl iptal edilip yapılsa kimse itiraz etmezdi. Ki Eğitim Bilimlerinin iptal edilip GK-GY'nin iptal edilmemesi başlı başına bir saçmalıktı. Şimdi KPSS'nin bile kapsamı değişti. Kimseye 6 yıl sonra bu sınava tekrar gir diyemezler.

bt.ogretmeni' Alıntı:

Siz ne yazdığınızın farkında mısınız acaba?
:-1:

Gk gy 100 net ustundekinleri arastirsinlar baglanti bulunursa memurluktan ihrac edersin. 2. Yapilan egitim bilimlerine girmeyenler ve giripte onceki sinava gore neti cok dusurenler kendini belli etti zaten. Birde bu ihrac edilenlerin yerine hakki yenenler atanmali. Sinavi iptal edipte hakkiyla atananlari perisan etmemek lazim

2003 den başlayarak bütün sınavlar iptal edilsin. çünkü şaibelidir. daha öncesine gerek yok hem mezun olan herkes atanıyodu.

Allah sonumuzu hayır etsin. Millet birbirine karşı bu kadar mı nefret dolu olur ya. Yok sınav iptal edilsin tekrar sınava alınsın vs. Millet olarak birlik olmamız gereken yerde hala daha düşmanca yorumlar var. Yapılması gereken zor değil. Kitapçıklar incelensin vs. araştırılsın bunun sonucunda kopya çektiği tespit edilenlere gereken yapılsın. Zamanında iptal edilmeyen bir sınav için 6 yıl sonra iptal ediliyorsa yapılması gereken ancak budur.

Şaibe sadece 2010 için değil. 40 senedir bu adamlar bu işin içinde. Madem sınav yenilenecek. Buyrun 40 yıldır süregelen Üniversite sınavları dahil bütün sınavlar yerleştirmeler yenilensin.
Bu durumda gıkım çıkmayacak!
2010 da alınteri ile yerleşenleri sınava tekrar tabi tutmak, bunu dilemek, istemek akılsızlıktır. Fikirsizliktir.

80 netin üstüne baksınlar isterlerse.sınavın iptali yönünde öğretmenler kamuoyu yapıyor.var mı böyle bişey? kopya çekenin Allah belasını veriyor zaten şu anda. arkadaşların dedikleri gibi, 1999 dan beri yapılan bütün sınavlar iptal edilsin o zaman.

wswswq' Alıntı:
2003 den başlayarak bütün sınavlar iptal edilsin. çünkü şaibelidir. daha öncesine gerek yok hem mezun olan herkes atanıyodu.

+1
Bu başlığa yazılan en mantıklı cevap, bunun dışında bence boş konuşuyoruz. Zaten soruların kime verildiği bellidir. Nerede gördüm hatırlamıyorum ama kopyacı 9 bin kişiden söz ediliyordu. Yani soruların verildiği kişi sayısı gerçi buna bin kişi daha eklemek lazım soruları alan kendi tanıdıklarına da vermiş olabilir. Hakkıyla atananlar bence korkacak bir durum yok. Ama siz yine de beddualarınızı eksik etmeyin onlara. Bu arada tuzum kuru 2013 yılında atandım ve cemaatlerin hiçbiri sevmiyorum. Özellikle her şeye torpil koyan, kopya çeken ve adam kayıran Fetocuları.

Sınavların hayatları kararttığı bir ülkede, sınav yeniden yapılsın demek kadar saçma birşey yoktur. Bunu diyen insan hiç sınav stresi yaşamamış demekki. Tüm kaderinin 2 saatte belirlendiği bir sınavdan bahsediyoruz. O gün hasta olabilirsin, yorgun olabilirsin, gergin olabilirsin ne kadar çalışırsan çalış başarıyı ruh halin de belirler. O sene normal sınavımıza girdik çıktık bişeyden haberimiz yok tabii. İyi geçti kötü geçti yorumlarından ziyade o stresten kurtulmuştuk. Bitmişti işte. İyi kötü bi puan gelecekti. Sonra kopya çıktı. Sınav iptal oldu dediler. Yeniden sınava soktular bizi. Ömründe böyle bir olay yaşamamış, ikinci kez aynı sınavı tekrarlamak zorunda kalmamış, o stresi yaşamamış hiç kimse burada yorum yazmasın! Boş boş konuşmasın! Önce bir sınava gir, sonra 3 ay sonra bir daha aynı sınava gir, bizim yaşadıklarımızı yaşa ondan sonra gel seninle bunu tartışalım!

6 yıl önceki ile hala aynı insan mıyız. 6 yıl önceki zihinsel yeteneğiniz var mı? Aile var bir kere. Çocuğun var daha küçük. Küçük çocuk olan evde ders çalışmak nedir bilir misiniz siz. Hele bayansa. Aile içi sorunlar. Alınmış borçlar, krediler...

bt.ogretmeni' Alıntı:
Sen böyle yazınca daha parlak bir fikir geldi aklıma. Tüm sınavlar şaibeli olduguna göre Şöyle olmalı;
Tüm memurlar görevden alınıp atanamayanlarla beraber calıştıkları yerlesim yerinin en genis meydanına toplansın. Her kuruma norm sayısı kadar sandalye konulsun. Sonra meydanda bir düdük çalınsın ve herkes gözüne kestirdigi kurumdan sandalye kapmak icin koşsun. Kapabilenler tebrik edilsin kamu personeli olsun. kapamayanlar teselli edilsin ve herkes kaderine razı olsun. 5 yılda bir böyle tekrarlansın. Doğada da böyle degil mi? Güclü olan hayatta kalır.

Halkı yenenlerin hakkı adına bir adım atıldı. İptal edilen sınav yeniden yapılır.Sorun yok.
ADALET GEÇ TE OLSA TECELLİ ETMELİ.

Geri