Google bizi takip mi ediyor?

Kodla Büyü

tomreader2010

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar; örneğin bir alışveriş sitesinde bür ürün bakıyorum ayakkabı mesela sonra sayfayı kapatıp bir haber sitesini açıyorum kenarda ki google reklamlarında ziyaret ettiğim sitenin yada başka bir alışveriş sitesinin ayakkabı reklamı çıkıyor. önce tesadüfe bak dedim sonra bi baktım ki tesadüf değil her zaman aynısı oluyor. yanii google kim ne yapıyor kim nerelere giriyor kayıt altına alıyor.
Bu durum sizinde başınıza geldimi merak ettim doğrusu?

Elbette takip ediyor, özellikle reklam işlerini yürütebilmesi için bunu yapmak zorunda. Üstelik sadece google değil, bazı programlarda bizi takip ediyor.

Bildiğim kadarıyla hem takip ediyor hemde takip etmek isteyenlere dağıtıyor, bende fotoğraf makinası araştırırken farkettim. Bi kaç gün sonra araştırdığım ürünle ilgili reklam mailleri yağmaya başladı abonesi olduğum ticaret sitelerinden.

bu bizim için çok sıkıntı değil tabii ancak devlet işleri için sıkıntılı bir durum. bu arada fotoğraf makinası dedinizde aldınız mı bende düşünüyorum ama. teknosa bir nikon var 799 dan 399 Tl ye düşmüş te NIKON COOLPIX L310

hocam browserların çerezleri ile ilgili bir durum. Reklam siteleri bu çerezleri kontrol edip sizin ilgi alanınızdaki şeylerin reklamlarını gösteriyor.

hocam çerezlerinizi sılın takıldınız sıtelere gore ıcerık cıkartıo sorun yok devam

BBNET
Geri