s.alkaya
Aktif Üye
uguer' Alıntı:Socrative.com' u kullanıyorum iki yıldır, çok pratik ve kolay. tavsiye ederim
inceliyorum şimdi daha kullanışlı ise neden kullanmayalım. Teşekkürler.
uguer' Alıntı:Socrative.com' u kullanıyorum iki yıldır, çok pratik ve kolay. tavsiye ederim
alfa156' Alıntı:Peki mevzuat bu işe ne diyor arkadaşlar?
Bilgisayar üzerinden uygulama sınavı yapılabilir ona göre çizelgenizi hazırlar doldurursunuz onda sorun yok. Ancak bu yazılı sınav olmuyor mu? Dolayısıyla idare sizden yazılı kağıtlarını istemeyecek mi? Bir diğer mesele de Öğrenci sınavına itiraz ederse ne olacak, nasıl ispat edeceksiniz?
Bu konularda bilgisi olan var mı? Bahsettiğim sıkıntılar yaşanır mı?
ertann83' Alıntı:Hocam cevap şıklarını nasıl abcd şeklinde aldınız excele, bende cevap metninin kendisi geliyor.
örneğin A şıkkında ekran kartı yazıyor. Excele A diye gelmiyor ekran kartı diye geliyor
s.alkaya' Alıntı:uguer' Alıntı:Socrative.com' u kullanıyorum iki yıldır, çok pratik ve kolay. tavsiye ederim
Şimdi bir sorun yok gibi duruyor. Birinci dönem de hazırlama sayfası açılmıyordu fakat formlar açılıyordu.ragyu' Alıntı:bende yapıyordum ama ilk dönem google formları meb engellemişti. engel kalktı mı ki?
wertyu6' Alıntı:s.alkaya' Alıntı:uguer' Alıntı:Socrative.com' u kullanıyorum iki yıldır, çok pratik ve kolay. tavsiye ederim
socrative yi biraz kurcaladim ama sonucu hep % olarak veriyor. sorulara puan veremiyormuyuz ayri ayri?
Bende inceledim de 150 öğrenci sınırı var sanırım bizim öğrenci sayısı 450 olduğu için ben vazgeçtim. Ayrıca Word sorularını ekran görüntüsü şeklinde alıp ekliyorum çok pratik oluyor.netman' Alıntı:uguer' Alıntı:Socrative.com' u kullanıyorum iki yıldır, çok pratik ve kolay. tavsiye ederim
Teşekkürler hocam. Güzel ve kolay online sınav sitesiymiş.
Bence bu site varken google formlarla uğraşmak çok vakit alır. Çoktan seçmeli, doğru/yanlış, kısa cevap soruları hazırlayıp öğrenciler siteye kayıt olmadan sınavınızı yapabiliyorsunuz. Daha ne olsun![]()
s.alkaya' Alıntı:Şimdi bir sorun yok gibi duruyor. Birinci dönem de hazırlama sayfası açılmıyordu fakat formlar açılıyordu.ragyu' Alıntı:bende yapıyordum ama ilk dönem google formları meb engellemişti. engel kalktı mı ki?
s.alkaya' Alıntı:Bende inceledim de 150 öğrenci sınırı var sanırım bizim öğrenci sayısı 450 olduğu için ben vazgeçtim. Ayrıca Word sorularını ekran görüntüsü şeklinde alıp ekliyorum çok pratik oluyor.netman' Alıntı:uguer' Alıntı:Socrative.com' u kullanıyorum iki yıldır, çok pratik ve kolay. tavsiye ederim
Teşekkürler hocam. Güzel ve kolay online sınav sitesiymiş.
Bence bu site varken google formlarla uğraşmak çok vakit alır. Çoktan seçmeli, doğru/yanlış, kısa cevap soruları hazırlayıp öğrenciler siteye kayıt olmadan sınavınızı yapabiliyorsunuz. Daha ne olsun![]()