hangi programı işledininiz, uygulama yaptınız mı ? ben uygulama sınavı yapıyorum. isterseniz paylaşabilirimMerhaba arkadaşlar elinde grafik canlandırma dersi 1.dönem 1.uygulama sınavı olan var mı ?
Photoshop uygulama sınavı varsa alabilirim hocamhangi programı işledininiz, uygulama yaptınız mı ? ben uygulama sınavı yapıyorum. isterseniz paylaşabilirim
Çok güzel hocam emeğine sağlık bizim öğrencilere bu sınavı yapsam hepsi kalır heralde?Önceki yıllarda Photoshop üzerine yapmış olduğumuz 1.dönem 1.uygulama sınavıdır.
Faydalı olması dileğiyle kolaylıklar ve başarılar dilerim.
Grafik-1-1.zip
drive.google.com
aynen uygulama için kullanıcam hocam teşekkür ederimGrafik dersinin 8 saat olduğu zamanlarda zümre kararıyla fireworks'ü bırakıp photoshop-illustrator-animate anlattığımız zamanlarda daha detaylı anlatabiliyorduk. Şimdiki dersler güzel ama içerik çok, saatleri ise az. Yetişmiyor. En azından örnek uygulama niyetine kullanırsınız belki.
Elinize sağlık hocam teşekkürlerMAZARET SINAVI SORULARIYDI BUNLAR ISINIZE YARAR UMARIM
Teşekkürler, çok faydalı oldu.Önceki yıllarda Photoshop üzerine yapmış olduğumuz 1.dönem 1.uygulama sınavıdır.
Faydalı olması dileğiyle kolaylıklar ve başarılar dilerim.
Grafik-1-1.zip
drive.google.com
hocam memnun olurum.benim sınıfın seviyesi çok kötü olduğu için çok basit sordum
4 uygulama sorusu
1 comp. değiştirme
1 şekil hareket ettirme
1 animasyonla render alma
1 de yazı-video animasyonu
isteyen olursa eklerim.
buyrun hocamhocam memnun olurum.
kaynak dosyalarını alabilir miyim hocamisteyen olursa kaynak dosyaları da atarım.
kaynak dosyaları atabilir misiniz hocam sorular için teşekkürleristeyen olursa kaynak dosyaları da atarım.
Bir bakayım evde bilgisayara hocam duruyorsa atayimkaynak dosyaları atabilir misiniz hocam sorular için teşekkürler
kaynak dosya paylaşır mısınız lütfenisteyen olursa kaynak dosyaları da atarım.
HERSENE DEĞİŞTİRİRİZ SORULARI BUNLAR BU SENEYE AIT SORULAR VE KAYNAK DOSYALARIkaynak dosya paylaşır mısınız lütfen