gs2 fb1

Kodla Büyü
En güzel bekir ve Selçuğun attığı goldü Bekir kendi kalesine bi forvet oyuncusu gibiydi Acaba Çilek olarak bekirimi transfer etsek ne yapsak :mrgreen: Ama genede iki takımıda tebrik etmek gerek derbi olmazsa olmaz maçlardan Türkiyenin en büyük iki takımı var birincisi Galatasaray İkincisi fenerbahçe :++:

kefere01' Alıntı:
Türkiyenin en büyük iki takımı var birincisi Galatasaray İkincisi fenerbahçe :++:
Son cümlenin desteklemek zor hemşehrim:) Dün sahada beşiktaşın olmasını isterdim..
Goller güzeldi ama kabak tadında bir maçtı..

sheva' Alıntı:
kefere01' Alıntı:
Türkiyenin en büyük iki takımı var birincisi Galatasaray İkincisi fenerbahçe :++:
Son cümlenin desteklemek zor hemşehrim:) Dün sahada beşiktaşın olmasını isterdim..
Goller güzeldi ama kabak tadında bir maçtı..

Aynen, Beşiktaş iyi bu aralar.

Ayrıca Gs-Fb maçlarının çok izlenmesinin bir çok sebebi var ama bu sebeplerden biri futbol kalitesi değil yıllardır.

Bekiri forvete koyup ona diyeceksin ki senin görevin karşı takıma gol atılmasın engellemek :D

Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar, 1461 Trabzon karşısında kendilerine yakışmayan bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, Fenerbahçe'yi yenerek taraftarlarından özür dileyeceklerini söyledi. (12-12-2012)

Özür kabul edildi. :alkis:

Meyreleş bence şunu hesapladı: bugüne kadar hiç kırmızı kart yemedim. Dolayısıyla hiç de ceza almadım. Eğer senede bir kırmızı kart görseydim bugüne kadar 11 maç ceza alırdım. Demekki bu kadar hakkım birikmiş. dur bakayım şunu bi kullanayım...

serdemir' Alıntı:
Meyreleş bence şunu hesapladı: bugüne kadar hiç kırmızı kart yemedim. Dolayısıyla hiç de ceza almadım. Eğer senede bir kırmızı kart görseydim bugüne kadar 11 maç ceza alırdım. Demekki bu kadar hakkım birikmiş. dur bakayım şunu bi kullanayım...
:puhaha:

BBNET
Geri