Yahu ne olacak benim halim ben yağcılığı beceremiyorum, gittik desenize ilk elden, bari Üniversite sınavına çalışayım yaş 30 ama! olsun be neden olmasın, bi planım daha var, 3-5 biriktirip bir arsa almayı düşünüyorum, ekip biçicem belki az olur ama kazancı olsun, bi de etrafına dikenli tellerden çektim mi oradan geçen keçi, koyun oraya takılır, yün işine de girerim,..
Ben buna inanıyorum böyle olacak, sonra gelsin dost akraba torpilleri hatta bi tane hatırladım hemen anlatayım şerefsizliği;
mezun olduktan sonra Atanamadığım 5 ay boyunca ücretli öğretmenlik için başvurmuştum, okul müdürü ile konuşmuştum ihtiyacım var gel demiişti yanımda MEM'i aradı, onlarda dilekçesini bize versin ama okul belirtmesin demişler, neyse verdim dilekçeyi aradan 2 hafta geçti okullar açıldı ses yok bir bakayım dedim, daha o işlere bakmadım haftaya gel cümlesi ve bu cümleyi tam bir ay boyunca duydum sonunda patladım ben dilekçemi geri istiyorum ve bunun için yazılı başvuru yapıcam dedim İl MEM'de, bilin bakalım nereden çıktı- tam tahmin ettiğim gibi bir yerden ARŞİVDEN, bu arada bilgisayar öğretmeni olarak ücretli görevlendirme listesini gördüğümde şok oldum bir kısmı 2 yıllık ve alanı bilgisayar olmayanlar ile müzik, b.eğitimi...vb branş mezunları ile açıköğretim mezunları
EVETTTT yerel yönetimlere geçsin, çobanlık yapamayacak adamlar eğitimin içine bizlerde tarlaya dönelim ülke tarımda kalkınamıyor belki bir çözüm olur ama Eğitim??? Boşverrrr sanki uzaya gidicez :verymad: