achillus' Alıntı:blgsyr80' Alıntı:BT rehber öğretmeni = Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni artık eğer Bilgisayar öğretmeni isen arkadaşım bunun tanımını ve görev içeriğini tahmin edemeyip bilmemen çok düşündürücü ve üzücü...
katılıyorum bt rehber öğretmen okulda fatih projeleri uygulanmaya başladıgında öğretmenlere akıllı tahta vs gibi konularda öğretmenlere rehberlik yapacak gerektiginde hizmet içi kurs verecek ,gerektiginde akllı tahta yazılmlarını günceleyecek ...
bizim okulda öğretmenlere 2 saat kadar akıllı tahta öğrettim ve bir daha bir şey soran olmadı . hepsi çok iyi bir şekilde kullanıyor. sınıfında olanlar yani.. öğretmenlere rehberlik yapacak kadar bir şey yok şuan. akıllı tahta yazılımı güncellemek için de kadro vercekler mi bize.. hiç sanmıyorum. bazen bozuk laptop getiren oluyor onlara bakmıyorum çünkü ben tamirci değilim. herkes bir şekilde yaptırıyo ben olmayıncada.bunu rehber tamirci olarakta yapamam.
bize yakın bir okulda bi yakınımız okuyor. bilgisayar dersinde ne yapıyorsunuz dedim oyun oynuyoruz dedi. hiç ders işlemiyorlarmış. derse girenin branşı bilişim. yani işleyebilir gayet rahat.ders işlememek için derse girmemek için istemiyorsunuzdur inşallah bt rehberi. olan dersin kıymetini bilmeyip neyin peşinde koşuyoruz.
dersimizin peşinde sonuna kadar koşmalıyız bence..
bu arada benim için üzülmeyin. neyin en olduğunu biliyorum. dersimiz için üzülürseniz iyi olur.
derse giripte işlemeyen,oyun oynatan branşdaşlarımdan utanıyorum.
ayrıca bt rehber öğretmenliği isteklerini bildirirken meb tekiler sizin kadar bilgili ! olmayabilir. içeriği, görevi ve bt rehber öğretmenin eğitim ve öğretime sağlayacağı yararları da bildirin ki, onlarda yapmak için uğraşsınlar.
biliyorsunuz ki formatörlere herkes oh ne rahat, bedava 18 saat ekders alıyor gözüyle bakıyordu. tamircilik karşısında gördükleri saygı buydu. bt rehber öğretmenliğinin reklamını bana verdiğiniz cevap gibi değil de güzel reklam yaparak anlatırsanız daha iyi olur. yatarak para kazanma derdinde diye bakabilirler sonra. çünkü formatörlüğe bakışlarından dolayı biliyoruz az çok. meb inde zaten bize karşı bakışı belli malum.