hlyzkn' Alıntı:Valla hocam benim bildiğim 75 saatlik bi kurs olacakmış
angel_33' Alıntı:kimse bilmiyor mu ya heryerde aradım bu konuyu bulamadım.
eğitim teknolojileri genel müdürlüğünde olacak kursun kursiyerleri nerde kalıyor?
angel_33' Alıntı:"ist_koord " hocam söylediklerinize şahsım adına katılmıyorum.Bu forum başta olmak üzere tüm internette aradım bir bilgiye ulaşamadığım için buradan bilgi almaya çalıştım.Hem burası bir bilgi paylaşım platformu,bu şekilde eleştirmenizi de yanlış buluyorum
Bizim okula dönem bitmesine 2 gün kala yazı gelmiş. Yazıda kursu açmak isteyen okullar dönem sonuna kadar bildirsinler yazıyordu. Aynı şekilde görev almak isteyen bilişim ve bilişim formatör öğretmenleride dilekçelerini versinler yazıyordu. Tabi sağolsun bizim müdür daha dün gösterdi yazıyı bana süresi geçmiş. Kurs açılacak okullar belli olmuş. Aradım ili sordum. Hocam okullar belli oldu o konuda yapacak birşey yok ama sen görev almak istiyorum diye dilekçeni yaz hemen bize ulaştır görev çıkar belki dediler. Bende aynen öyle yapıp önce ilçeye elden götürüp oraya onaylatıp oradan hemen ile elden götürüp teslim ettim dilekçemi. Sonuç ne olacak bekleyip göreceğiz İnşallah görev çıkarda bizde nasiplenirizbayghost' Alıntı:bir soruyla konuya dönelim 75 saatlik bu hizmetiçi kursu eğitici formatörler mi verebiliyor yoksa okul formatörleri de verebiliyor mu ?
bayghost' Alıntı:bir soruyla konuya dönelim 75 saatlik bu hizmetiçi kursu eğitici formatörler mi verebiliyor yoksa okul formatörleri de verebiliyor mu ?
the_korsan' Alıntı:Sayın @ist_koord hakkaten siz neden bu cahil gördünüz kitlenin içindesiniz :?:
cemal hocam gerekli bilgiyi de vermiş uyarıyı da yapmıştı. Bu forum içerisinde nedense degisik tavır içindesiniz, kitlede cahil de olur alim de olur fakat bu durumu yukarıdaki gibi ifade etmek kimsenin haddi degildir. Öyle bir giriş varken, ilerisinde bir güzellik olsa da onu göstermez.
Herkese İyi forumlar
nabukednezar' Alıntı:temel düzey bil. kullanımı kursu : 75 saat
dream weaver : 40 saat
web tabanlı içerik : 60 saat
bil tek ile proje hazırlama : 20 saat. lik kurslardır..
evrakları lazım olursa göndere bilirim.
the_joker' Alıntı:nabukednezar' Alıntı:temel düzey bil. kullanımı kursu : 75 saat
dream weaver : 40 saat
web tabanlı içerik : 60 saat
bil tek ile proje hazırlama : 20 saat. lik kurslardır..
evrakları lazım olursa göndere bilirim.
hocam temel düzey bil. vedream weaver lazım dökümanlar paylaşırsan çok sevinirim. şimdiden teşekkürler