HİZMETİÇİ EĞİTİMDE TEMEL BİLGİSAYAR KULLANIM KURSU VEREN !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hlyzkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hlyzkn' Alıntı:
ARKADAŞLAR FATİH PROJESİ DAHİLİNDE SANIRIM HİZMETİÇİ EĞİTİM KURSLARI AÇILMIŞ.BANADA GÖREV ÇIKMIŞ AMA ÖĞRETMENLERE DERS ANLATMAK NASIL OLACAK BİLMİYORUM VE NELER ANLATICAM ONU DABİLMİYORUM BU KURSU DAHA ÖNCE VEREN ARKADAŞLAR OLDU MU

hocam şu an sizin durumunuzdayım galiba nasıl geçti, neler anlattınız, düşüncelerinizi paylaşırmısınız...

konuyu halk eğitim kursları ile karıştırmayalım arkadaşlar Fatih Projesi kapsamındaki Temel Eğitim Kursunun süresi 75 saattir. Kolay gelsin.

togius' Alıntı:
konuyu halk eğitim kursları ile karıştırmayalım arkadaşlar Fatih Projesi kapsamındaki Temel Eğitim Kursunun süresi 75 saattir. Kolay gelsin.

bende onu kast etmiştim hocam. Peki bu kursun 50 saatlik olma ihtimali var mı. Yeni bi düzenleme falan...

Bilişim Eğitim Merkezi var benim bildiğim bu kursları sertifikasıyla birlikte vren ve cogu kişi tarafından da bana tavsiy edildi sen yine de bir araştır istersen ama benim de tavsiye bilişim eğitim olur sana..

merhaba hazırladığımız evrakları müdüre imzalatıp üst yazıylamı veriyoruz yoksa kendimizmi ilçedeki hizmet içine veriyoruz. birde kurs belgesinidemi(katılım yada başarı ) biz hazırlıyoruz. belge noyu kimden alıyoruz. birde kursiyerlerin bilgilerini yazdığımız bazı formlarda imzaları var. nasıl imza attıracağız. bir kaç form var elimde hepsi farklı.
katılımcı günlük yoklama ile devam devamsızlık arasındaki fark nedir?
form2 form 8
çok acil yarın teslim edeceğim. çok teşekkür ederim.

Geri