Haber: Okullar Hayat olmuş- Hayatımız internetkafeciliktir

Kodla Büyü

bilisimcih

Aktif Üye
Habertürkte biraz önce yayınlandı.
Bakan Dinçer "Okullar Hayat Olsun" projesinin imzasını atmış.
Okul bahçesi spor salonu vee bilgisayar sınıfları halka açılacakmış.
Okullara bu amaçla yeni bilgisayarlar bile gelecekmiş.

8-17 mesayisinden ömür boyu kurtulamayacağımızın,
ve bundan sonraki hayatımızda da internet kafecilikten ileri gidemeyeceğimizin resmidir bu.

Durmak yok yola devam, darısı diğer öğretmenlerin başına, özellikle bu gibi durumlardan dolayı bizle dalga geçen yada mesaimizi takip eden kendini bilmezlere de bi güzellik yaparlar umarım.

o zaman söylenti olan şey şuan gerçek imzalar atılmış, artık konu yorumsuz hale geldi, internet cafeclikte bizden iyisini bulamazlar, hiç bir umudum kalmadı benim birşeylerin düzeleceğine dair

ODTU bolum baskani basinda bulundugu, ekmek yedigi bolume sahip ciksin once. Neymis bu konuda MEB le gorusmek gerekirmis, sen bolum baskanisin gorus bi zahmet.

Merhaba Sevgili Arkadaşlar. Bu "OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ" yayınlandı. Size Bilişim Teknolojileri sınıfıyla ilgili bir bölümü aynen veriyorum. Özellikle 2. kısmı okuyun gece kaça kadar açılacakmış B.T. sınıfları.Yorumu size kalmış....

b) Bilgi Teknolojisi Sınıfları ve Kütüphane
 Bilgi teknolojisi sınıfları ile kütüphaneler okulun giriş katına konumlandırılmalı, duvarları temel eserlerden oluşan bir kütüphane ile donatılmalı, yeterli sayıda bilgisayar konularak öğrencilere internete erişim ve ödevlerini hazırlayıp çıkış alma imkânı sunulmalıdır.
Veliler çocuklarını internet salonlarına göndermek yerine yerel özelliklere göre okul saatleri dışında gece 20.00 – 21.00’e kadar açık olacak bu mekânlardan yararlanmayı tercih edeceklerdir

Projenin ismini çok doğru bulmuşlar "Okullar hayat olsun". Kim için? Cevap : akşam 21:00 e kadar kim kalacaksa onun için tabiki. Çünkü hayatı okuldan ibaret olacak.

BBNET
Geri