Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba. Ben 2003 mezunlarından Volkan Seçkin. Bu arada herkes görev yaptığı yeri de yazsın da en azından görüşme şansımız da olsun. Ben Bilecik ili Bozüyük ilçesindeyim.
Hacettepeli arkadaşlara selamlar.
Fatma GÜR / 2002 - 2003 -2004 mezunu arkadaşlara ayrıca selamlar. Hepsiyle sınıf arkadaşı sayılırız.
Şahini bulanlar banada göndersin lütfen, unuttuğu şifreler yüzünden sürünüyorum bir dönemdir
Denizcim bu arada seni görmek ne kadar güsel. Öğretmenlik yakışmış. örtmen hanım olmuşun. Öpüyorum...
75 YIL LİSESİ
BT FORMATOR ÖĞRETMENİ
ÇAYYOLU/ANKARA
2003 BÖTE mezunu Bahadır YALÇINKAYA.. Görev yerim Çorum ili İskilip ilçesi İskilip Lisesi... Tüm Hacettepe BÖTE mezunu arkadaşlara ii çalışmalar görevlerinde başarılar....
Hacettepe BÖTE beytepedemi?
Yabancı dil sınavı var bu hafta .Berbat bişi veremesse sınavı herhalda oğlum bir yıl fazladan okuyacak.
Ne iş ya.Hayat zaten zor .Eskişehir yolu beytepe sine kampus yap.1 yıl cezaya kal.