hafta sonu okulda bilgisayar kursu

Kodla Büyü

bilbil

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar bu sene okulumda haftasonu bilgisayar kursu açmak istiyorum diğer dersler gibi.. bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi?

Bu sene Pazar günü kursa izin verilmiyor dediker bizim idareciler.Cumartesi 8 saat açabilirsin 5 ve 6. Sınıflara.Kur sayısı en az 10 kişi en fazla 20 kişi.Bu sene mebbisten öğrenciler seçecek kursları ona göre ders vereceğini öğrencilere bildir.

bende açmayı düşünüyorum 5-6 lara birer grup olarak 4 er saatden 8 saat hafta içi açabilirmiyiz ark lar

Okulumda bilgisayar laboratuvarı malesef yok. Fakat idare benim kurs açmamdan yana. Bunun bir yolu yordamı var mıdır acaba?
Nasıl yapabiliriz? Sadece projeksiyon laptop düzeni olan bi salon var. Bu şartlarda zor olacak ama bilemiyorum..

Bir salon bir projeksiyon " bana uygun bir çubuk ve destek verin dünyayı yerinden oynatayım"demiş adam. Uygun malzemen var müdür de destek vermiş ne bekliyorsun matematik anlat din anlat türkçe fen ingilizce çocuklara eksik olduğu alanda koçluk yap.... nerde böyle müdürler benim ki seminer bile verdirmiyor

fikrifirat' Alıntı:
Okulumda bilgisayar laboratuvarı malesef yok. Fakat idare benim kurs açmamdan yana. Bunun bir yolu yordamı var mıdır acaba?
Nasıl yapabiliriz? Sadece projeksiyon laptop düzeni olan bi salon var. Bu şartlarda zor olacak ama bilemiyorum..
Böyle idare dostlar başına. :alkis:

ark şuanda okullar kapalı öğrenciler yok bizde okulda değiliz bu kurs açma öğrencilere dersimizi seçmelerini tavsiye etme gibi durumları ne zaman yapacağız. bunları ne zaman konusmak lazım idare ile seminerde konussak öğrencilere ne ara haber verecez sizler nasıl yapmayı dusunuyorsunuz

Bizim müdür şahane adam. Al hocam çocukların telefon numaralarını mesaj at. Aç kurs dedi. Helal olsun. Al sana oda. Al sana projeksiyon. Odayı da boyatıyor. Temizledi tertemiz. 10 da bilgisayar. Eski ama iş görür...
Helal olsun müdürüme benim.

Arkadaşlar forumda gördüm ki geçen yıl yetiştirme kursu açabilen arkadaşlar var. Ben müdürümle konuştum ve bizim dersten de kurs açılabileceğini söyledim. O zaman bana açılan kursun onayını göster dedi. Geçen yıl kurs açan arkadaşlardan ricam onaylarını buraya iliştirebilirler mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

Arkadaslar hem bır ıdarecı olarak(Mdr Yrd.) hemde kursu acan bırı olarak bızım dersımızden kesınlıkle kurs acılabılıyor. Ama bazı ıdarecıler mesaı saatlerı dısında sorumluluk almak ıstemedıklerınden dolayı kursları sadece teog derslerıyle sınırlı tutuyor. kursun acılabılecegıyle ılgılı resmı yazıyı nette aratırsanız cok rahat bulabılırsınız.

Kursu acmak ıcın ;

1) Sadece dersımızın oldugu sınıflara kurs acılabılır.(5. ve 6. sınıflar ve secmelı secılmısse 7 ve 8 lerde)
2) Acılacak kurslar takvıye nıletıgınde olacagından mufredat dısına cıkılamayacaktır. (Pc kullanım kursu, on parmak kursu vs acılamaz)
3) Kurs ıcın en az 10 ogrencı lazım ama sız sayıyı en az 12 tutun devamsızlık durumunda kursunuz kapatılabılır.
4) Gecen sene ogrencılerden hangı kursun acılmasını ıstedıklerı noktasında mebın yolladıgı hazır dılekce ornekleır vardı. Bu sene bıraz daha farklı olacak sanırım.
5) Bızım kurslarda yetıstırme kursu olarak acılacagından %100 zamlı olarak odenır.

Sımdılık aklıma gelenler bunlar yıne sormak ıstedıgınız sorular olursa yardımcı olamaya calısırım.

batman meb kurs acmak icteyenlerin listesini istemis. dilekceyle okula basvursunlar demisler. herhangi bir ders ayrimi yoktu.

sikinti olmazsa ben de bu sene acacagim.

Geri