hafta sonu okulda bilgisayar kursu

Kodla Büyü
Öğlenci olduğumdan;
Sabahları 10:30-12:00 arası 2 şer saatlik kurs açmayı düşünüyorum.
1-Pazartesi -Salı 5.sınıflar gelecek
2-Çarşamba-Perşembe 6.sınflar gelecek.
3-Lab da 16 pc var bu yüzden 16 kişilik grup oluşturmayı düşünüyorum.Kursu bırakan 3-5 öğrenci çıkabilir.
(Yönerge öğrenci sayısı 10 ile 25 arası olmalı diyor)

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum...

Daha önce kurs açan arkadaşlar lütfen kurs onaylarını bizimle paylaşabilir mi.Kurs açmak istiyoruz ve örnek kurs onayı istiyorlar

Arkadaşlar Anadolu lisesinde çalışıyorum bilindiği üzere des seçmeli açan var mı lisede merak ediyorum Kolay Gelsin

Bizim branş kadar bilinmezi olan başka branşlarda var mıdır acaba ? Dersi değişir btr si değişir kursu olur mu olmaz mı bilinmez . Yatırım yapaym bişey alayım diyorum maaşın üstüne ek ders ne kadar gelecek nasıl olacak bilemiyorum. Bu kurs işinde bizim branş için her yer başka bir şey söylüyor. Deveye sormuşlar boynun niye eğri nerem doğru ki demiş mebinki de o hesap.

Yav hocam onayı göndereceğim dedi bir daha uğramadı foruma. Bugün okul müdür ve m.yrd ile tartışma yaşadım. Dersimiz resmen tırı vırı gözlerinde. Yetiştirme kursu açmak istiyorum dediğimde güldüler ve 4 yaşındaki çocukların dahi bilgisayarın zaten kurdu olduğunu söylediler. Varsa yoksa teog dersleri. Ben böyle eğitim sisteminin ta orta yerine ...... Anlatmaya çalışsam da anlayan yok. Kafalar çok farklı malesef :-1:

Bugün bilgisayar kursuyla ilgili bilgileri sisteme girdik .
Öğrencileri tercih yaptirinca kurs tamamdır

3 ders sınırını bırı açıklayabilir mi acaba 5. ve 6. sınıflara kurs açmak isteyen pek olmaz ve hafta içi açılabilir diye düşünüyorum yanlışmıyım

Geri