Hakkımda soruşturma!!! YARDIM

Kodla Büyü
sizi korkutmak için haber göndermişlerdir bence, paylaşımlarınızı silin, birşey çıkacağını sanmıyorum..

paylaştığınız içerikleri silin hocam
başkası bir şekilde kaydetmemiştir umarım
birşey olmaz demek istiyorum ama
diyemiyorum

paylaştığınız içerikleri silin hocam
başkası bir şekilde kaydetmemiştir umarım
birşey olmaz demek istiyorum ama
diyemiyorum

Eğer hakaret varsa görevinizden bile olma ihtimalini var. Herşeyi hesap etmelisiniz kendinizi garantiye alın şilin herşeyi kimsenin eline koz vermeye gerek yok bence

hocam açaydın bir fuat avni hesabı.. açeydin gollerini..gitme diyeydin. :mrgreen:

faceden yaptığınız paylaşımlardan dolayımı hocam?
sosyal medyadan kastınız nedir.

Ben müdüre puan verdim o beni ve ilçe mem müdürünü savcılığa verdi.Bir ara internette birşey yazdım yukarıdan aradılar beni.Şunu iyi bilin herşeyiniz kayıt altına alınıyor.Puan verirken hangi İP adreslerinden giriş yaptığıma kadar yazılmıştı kağıda.Artık izimi belli etmemeyi öğrendim.Hele facebookdan uzak durun.
Hocam kişiden zarar gelmez merak etme.

Hele sosyal medyaya kendi internetimden bile çıkmıyorum artık.Şu anda buraya bir petrol istasyonunun bilgisayarından yazıyorum.Akıllandım bir kere.İz yok takip yok

Bence sadece göz korkutmaktır. Ama camdan baktığı için ihraç edilen arkadaşımı düşününce face hesabınızı kapatın derim.

Paranoya, aşırı endişe veya korkuyla karakterize edilen, sıkça mantıksız kuruntularla bilinen bir rahatsızlıktır.
Paranoya, bireyin herhangi bir olay karşısında olayın oluşumundan farklı olarak gelişebileceğini kendi içerisinde canlandırma yolu ile öne sürdüğü ve sınırsız sayıda çeşitlendirebileceği hayal ürünlerinin tümüdür.
buradaki açıklamalarla birebir örtüşen bir durum galiba.
fasbukta yazdığınız ne ki bu kadar etkili merak ettim. sadece bir duyummda yola çıkarak kendiniz bir senaryo yazıyorsunuz. senariste yardım için buzkırıcı gibi bi de senarist yardımcısı ... buradan bir dizi film bile yapılır.

Korku imparatorluğunun temelleri atılalı çok oldu... Şimdi ise üzerinde kaçak yapılanmalar peydah olmakta... Müsterih olun hocam, bir şey çıkmayacaktır.

jandarma hocam kusura bakma ama gerçekmisin sen yoksa akparti nin bir oyunu musun? Kimse eleştirmesin diye korkutma politikası ürünü olduğunu düşünmemek istiyorum.

hocam hakaret etmediysen veya hakeret içerkili paylasım yoksa sorun olmaz. diye düşünüyorum ama bilemiyorum:d :(

eleştirmek yasak, sorgulamak yasak, yorumlamak yasak, düşünmek yasak.
hükümet ne diyorsa doğrudur. bunun dışındaki herşey suçtur.
ben fikrimi her yerde söylerim ne olacaksa olsun...

sayın hocam geçmiş olsun diyeyim öncelikle.
sendikamın hukuk servisinden aldığım bilgileri paylaşayım umarım yararu olur.
1) paylaşım yapılan hesabın size ait olduğunu ispatlamak soruşturmayı yürüteceklerin işidir. ama siz bu hesap benim hakaret maksatlı yazmadım vs derseniz hesabın size ait olduğunu kabullenmiş olursunuz. bırakın hesabın size ait olduğunu onlar ispatlasın.

2) müfettişler facebook veya twitter hesabınıza girip sayfanızdakileri çıktı alrak sizin savunmanızı alıyorlar. öncelikle hesabın size ait olduğunu kabullenmeyin ve sorunlu içerik varsa temizleyin.

3) hesabın size ait olduğunu ispat için facebook ve twitterden İP adreslerini mahkeme isteyebiliyor ama twitter kesinlikle paylaşmıyor (fuat avni) facebook terör vb. durumlarda paylaşıyor. kaldıki sizin öyle mahkemelik bir durumunuz yok.

4) adli bir vaka olur ve ip almak ile uğraşmak istemezler ise polis teknolojik aletlere el koyup o hedaplarla ilgili döküman varmı diye inceleme yapar. sizde yine öyle bir durum yok.

Geri