Hakkımda soruşturma!!! YARDIM

Kodla Büyü
burada senin durumuna üzülen bir sürü insanı yine siyasi düşüncelerinle aşağılıyorsun ya içimden müstehak diyesim geliyor ama yinede diyemiyorum. allah yardımcın olsun. gerçekten hakaret etmemişsen zaten korkacak birşey yok. hakaret varsa ki bu anayasada suç olan birşey o zaman sadece hakaretten dolayı para cezası olur diye düşünüyorum...

namaz kılıyorum demeye korktuğumuz, ezan sesini kısmaya kadar gittiğimiz durumları unutup şimdi ağzına geleni söyleyipte cezasız kalacağını düşünmekte biraz tuhaf. emekçiyiz diyenler nedense eline fırsat geçince milletin ekmeğiyle oynayıp onları aşağılamaktan başka birşeyde bilmiyorlar... emekçiler emek hırsızı gibi davranıyorlar...

herkes aynı düşüncede olmak zorunda değil bunu nedense anlamıyor bazı arkadaşlarımız. bizler birbirimizi meslektaş ve en önemliside insan olduğumuz için sevmeli değer vermeli ve birbirimize destek olmalıyız. sen şucusun sen bucusun diyerek arpa boyu yol gidemeyiz. siz birilerine gönül verip düşüncenize uyan birilerini sevebilirsiniz. geri kalan 77 milyonun her bireyide aynı şekilde... insanın kendi düşüncesinden olmayanı yadırgamaya aşağılamaya hakkı olduğunu düşünmüyorum. ki aşağıladığın topluluk ülkemizin yüzde 50 si... sakın diğer yüzde elli senin gibi düşünüyor sanma. chp %30 mhp%15 hdp %6... tekrar söylüyorum bizler meslektaşız ve düşüncesi hür ve herşeyi anlayabilecek kapasitede insanlarız... birbirimizi siyasi görüşlerimize göre değil diğer ortak noktalarımıza bakarak anlamaya çalışalım...

saygılar...

jandarma' Alıntı:
Arkadaslar herkese iyi akşamlar.

Eğitim bir sen e yakın bir kaynaktan aldığım habere göre sosyal medyadaki hükümet aleyhine yaptığım yorum ve paylaşımlardan dolayı hakkımda soruşturma açılacağına yönelik bir duyum aldım. Aynı durumda fişlenen başka arkadaşlarımda var. Olayı derinleştirdiğimde bu şekilde bir durumun henüz olmadığına kannat getirdim zira bana herhangi birşey tebliğ de edilmedi. fakat böyle bir durumla karşılaşırsam sizce ne yapmalıyım

Böyle bir duruma maruz kalan arkadas oldu mu,olduysa nasıl bir yol izledi.teşekkür ederim.

jandarma' Alıntı:
Evet hocam Facebook olduğu söylendi. Artık ne zorlarına gittiyse :shock:

jandarma' Alıntı:
Yahu şurada bir meramımızı anlatıyoruz ne paronaya psikopatlığımız kalmış ne akp ahanlığımız. Yapmayın gözünüzü seveyim arkadaşlar. Forumda yazdıklarımı da mı görmüyorsunuz. İnsanlar nekadar birbirine güvensiz hale gelmis.biz nasil bir ülke olmuşuz böyle.durum gerçekten sandığımdan Çok ama çok vahim.

Başlıkta böyle bir olay başına gelen var mı diye sordum birde yorumlarınızı sordum ama sormamalıymışım demek ki

jandarma' Alıntı:
Arkadaşlar bir başka istihbarata göre 2010 KPSS ile alakalı diyorlarlar soruşturmam için. Ulan ben ne adamıssım da farkında değilmişim ya la :))

Yazıklar olsun diyorum başka da bişey demiyorum. Meğersem ne kadar zormuş bu toprakların çocuğu olmak,bedeli ne kadar da ağırmış

jandarma' Alıntı:
Emeğimle ilk sınavdan 87,919 yine emeğimle 2 sınavdan 88,174 aldım sıkıntı yok. Forumda gezen ak trollere ve fetoşçuklara çat kardeş bizim gibi emekçilere değil

paranoya olma ihtimali çok ama çok yüksek. hatta kelimelerden analiz yapıldığından güven duygusunun tamamen yıkıldığı, kendisine @jandarma(=polis teşkilatı olmayan yerlerde görev yapan askeri güvenlik ve kolluk kuvveti) denilmesinden hoşlandığından güç kullanmaya yönelik eğilimi olduğu, emek kelimesini yerli yersiz kullandığından beleşçi olduğu kanati uyandı. :mrgreen:

inan bunları şaka olarak yazdım. yazdıklarımın gerçekle hiçbir ilintisi yoktur. biraz rahat ol değerli hocam,

Geri