jandarma' Alıntı:Arkadaslar herkese iyi akşamlar.
Eğitim bir sen e yakın bir kaynaktan aldığım habere göre sosyal medyadaki hükümet aleyhine yaptığım yorum ve paylaşımlardan dolayı hakkımda soruşturma açılacağına yönelik bir duyum aldım. Aynı durumda fişlenen başka arkadaşlarımda var. Olayı derinleştirdiğimde bu şekilde bir durumun henüz olmadığına kannat getirdim zira bana herhangi birşey tebliğ de edilmedi. fakat böyle bir durumla karşılaşırsam sizce ne yapmalıyım
Böyle bir duruma maruz kalan arkadas oldu mu,olduysa nasıl bir yol izledi.teşekkür ederim.
jandarma' Alıntı:Evet hocam Facebook olduğu söylendi. Artık ne zorlarına gittiyse :shock:
jandarma' Alıntı:Yahu şurada bir meramımızı anlatıyoruz ne paronaya psikopatlığımız kalmış ne akp ahanlığımız. Yapmayın gözünüzü seveyim arkadaşlar. Forumda yazdıklarımı da mı görmüyorsunuz. İnsanlar nekadar birbirine güvensiz hale gelmis.biz nasil bir ülke olmuşuz böyle.durum gerçekten sandığımdan Çok ama çok vahim.
Başlıkta böyle bir olay başına gelen var mı diye sordum birde yorumlarınızı sordum ama sormamalıymışım demek ki
jandarma' Alıntı:Arkadaşlar bir başka istihbarata göre 2010 KPSS ile alakalı diyorlarlar soruşturmam için. Ulan ben ne adamıssım da farkında değilmişim ya la )
Yazıklar olsun diyorum başka da bişey demiyorum. Meğersem ne kadar zormuş bu toprakların çocuğu olmak,bedeli ne kadar da ağırmış
jandarma' Alıntı:Emeğimle ilk sınavdan 87,919 yine emeğimle 2 sınavdan 88,174 aldım sıkıntı yok. Forumda gezen ak trollere ve fetoşçuklara çat kardeş bizim gibi emekçilere değil