bote2002' Alıntı:
mystreous' Alıntı:
Böteliler de kendilerini bilişimci zannediyorlar ya. Herşeyi bildiklerini zannedip, böyle gereksiz tartışmaları başlatıyorlar ya. Kıl oluyorum.
Tefli olsan saygı duyarım ama senin yaptığın BTR yi herkes yapar. Zaten Tefli biri kendinden emindir ve böyle bir tartışmaya girmez.
Bizim ilde (izmir) açmıyorlar artık. Buyrun meydan sizin.
Kardeşim tartışmayı başlatan benim. Bir kere cümleni genelleyip te bir zümre ye hakaret edemezsin. Amacın ne bilmiyorum ama istersen masaüstündeki projelerimi göndereyim? Ben bu lafına alındım. Şuan okulda denemelerini yaptığım java projesi var (Meb hattı (portlarala)ile ilgili sıkıntıları gidermeye çalışıyorum) ne olduğunu 1-2 ay içinde buradan paylaşacağım. Java da ağ programlayı biliyorsan kodlarını göndereyim. şu kadar tefliye bilgi yönünden ..... demiyorum. Sen önce böte bölümünün kuruluş amacını internetten araştır. Bölüm gösterilen ders mezuniyet amaçları farklı.
Lütfen ben kendimi şuan Teflilerden farklı görmüyorum. Benim derdim benim norm fazlası olupta yerimi müzik öğretmeninin doldurması. İki gün sonra sizin yerinize gıda bölümünden öğretmen atansa bötecilerin göstereceği tepki sana kapak olur... (diğer teflileri tenzih ediyorum)
Buyrun bötecileri yerden yere vurun...
Evet haklısınız. Bütün bir zümreye hitap ederek yazmışım özür diliyorum. Şu ana kadar tanıdığım böteli arkadaşlarının tamamı bilgisayardan arızalarından anlamadıklarını, bilgisayar öğretimi konusunda uzmanlaştıklarını bizzat kendileri söylediler. Javadan , ağ programlamadan bahsediyorsunuz ama böteli iseniz bunların mektebini okumadınız, kendi çabanızla öğrendiniz. Anlatmak istediğim buydu. BTR konusuna gelince aslında bu iş TEF lilerden ziyade tam da sizin işiniz.
Kusura bakmayın ama Formatörlüğü yapamıyordunuz ama BTR yi yaparsınız. Bu konuyu açarak, önceleri formatörlük yapan arkadaşların artık BTR olamadığını söyleyip, sanki tabiri yerinde ise bir gıcıklık sezdim. Yok bilgisayar öğretmeni üretme kursu falan. Sizin yerinizi hiçbir zaman müzik öğretmeni doldurmadı sayın hocam. Bu kurslarda yetişen BTR ler hiç bir zaman sizin normunuzu etkilemedi, etkilemez. Azıcık okuyun okulunuza gelen BTR yazılarını.