seba' Alıntı:
bilisim_06' Alıntı:
seba' Alıntı:
bilisim_06' Alıntı:
Hocam o rapor hasta olduğunda kullanılmak için verilmiş bir hak. Rapor alıp evde çocuğa baksın varmı böyle bir zihniyet ya? Eşin öğretmense eğer girmediği dersler ne olucak. Eşin raporlu olduğu için yerine görevlendirmede yapılmaz. Bizim çocuğumuz önemli gerisini boşver öylemi. Rapor al evde çocuğa bak maaşınıda al böyle bir şey varmı? Senden eşinden çıkmasa çocuğundan çıkar acısı. Yapıcalacak şey belli raporu araştırmaya gerek yok ayrılırsın ücretsiz iznine istediğin zaman geri dönersin daha da araştırma bence.
Tamam sen öyle yaparsın çocuğun olacağında olur mu hocam?
Emin ol öyle yaparım hocam. Ne eşime haram yediririm ne çocuğumu haramla yetiştiririm Allah nasip etmesin haram yemeyi.
Bir kişinin hakkına girsen neyse ama devletin hakkına girmek tüm milletin hakkına girmektir. Haram helal umrunda olmayabilir ama bu haktır. Allah kalbinize izan versin.
Kardeşim bi git işine ya valla en sonunda konuşturacaksın git fetvanı kime vereceksen ver. Çok biliyorsunuz helali haramı kendi eşiniz hamile kalınca bildiğiniz gibi yaparsınız ben burada devletin bize vereceği her hakkı sonuna kadar kullanacağım senin zoruna gitsede gitmesede işine bak.
Çok ilginç ya hocam değişik bir düşünce sistemine sahipmişsin her şeyi helale harama vurup konuları saptırmayın lütfen. Ya bekarsınız yada çocuğunuz yok, varsa da şaşarım.
Seba hocam bende ağustos 18 de doğum yapmıştım. Doğuma son üç hafta kalana kadar çalıştım. doğum sonrası da önce kullanmadığım iznimi aktardım. Sonrada 3,5 aylık bebeğimi tanımadığım bilmediğim bir şehirde, bilmediğim insanların eline teslim etmek yerine
devletimin bana verdiği "YASAL" hakkımı kullanarak rapor aldım ve bebeğime bir müddet daha baktım. Kim ne derse desin hakikaten anne-baba olmadan bazı şeyler gerçekten anlaşılmıyor.